Flat TV profesional

  Flat TV profesional

  Flat TV Hospitality

  Compact, suplu şi elegant. Acest televizor LCD de 20 de inci pentru industria hotelieră oferă toate caracteristicile necesare satisfacerii oaspeţilor dvs., economisind timp şi reducând costurile pentru proprietarii de hoteluri. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Flat TV Hospitality

cu tehnologie Wireless Cloning pentru instalare rapidă

 • Wireless SmartLoader pentru clonare rapidă

  Asigură capacitatea de a copia uşor şi fără cabluri toate setările programate de la un televizor la altele în mai puţin de un minut. Caracteristica asigură uniformitatea între televizoare şi reduce semnificativ timpul şi costurile de instalare.

 • Blocare controale frontale/laterale

  Selectând în meniul de configurare opţiunea de blocare sau deblocare a accesului la controalele frontale sau laterale ale televizorului, se previne accesarea neautorizată a meniului televizorului, economisindu-se astfel timpul şi efortul hotelierului pentru reinstalare.

 • Radio FM integrat

  Radioul FM integrat oferă oaspeţilor un plus de confort fără investiţii suplimentare în receivere radio.

 • Transformabil în televizor normal

  Înlocuieşte cu uşurinţă funcţiile utilizate în scop comercial cu setările caracteristice televizoarelor de consum pentru vânzări After Market.

 • Blocarea meniului de instalare

  Previne accesul neautorizat la setările de instalare şi configurare, pentru a asigura un confort maxim oaspeţilor şi pentru a evita costurile de reprogramare nenecesare.

 • Limitarea volumului

  Această caracteristică predefineşte intervalul de volum în care poate funcţiona televizorul, prevenind reglajele excesive ale volumului şi evitând astfel deranjarea vecinilor.

 • Programarea canalului de pornire

  Perfect pentru difuzarea în interior a reclamelor sau a canalelor de informaţii, permiţând afişarea unui canal predefinit la pornirea televizorului.

 • Crystal Clear III asigură imagini naturale de înaltă calitate

  Crystal Clear III combină o serie de îmbunătăţiri pentru a asigura o imagine mai bună. Acestea includ: un filtru pieptene 2D, contrast dinamic, estompare a nuanţelor de albastru şi amplificare a nuanţelor de verde pentru a obţine totdeauna culori cât mai naturale.

 • Filtrul 2D de tip pieptene creşte claritatea imaginilor

  Filtrul 2D de tip pieptene separă semnalul de crominanţă (culoare) de cel de luminanţă (luminozitate), procesându-le separat pentru a îmbunătăţi rezoluţia imaginii şi a reduce la minim distorsiunile.

 • Virtual Dolby Surround, pentru o experienţă audio la nivel cinematografic

  Virtual Dolby Surround este o tehnologie de procesare cu ajutorul căreia se pot obţine efecte avansate de sunet surround. Poate crea senzaţia de Dolby Pro Logic fără boxe posterioare suplimentare. Veţi avea parte de o experienţă TV completă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa