Monitor LCD

  Monitor LCD

  ecran mare şi superb pentru activităţi profesionale

  Dacă sunteţi un profesionist, aveţi nevoie de garanţia tehnologiilor Digital LightFrame™ şi Perfect Panel oferite de modelul 190P6, beneficiind de performanţele excelente ale unui ecran mare, cu telecomandă comodă şi eficientă, ergonomie avansată şi o concepţie ecologică, fără plumb. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

ecran mare şi superb pentru activităţi profesionale

 • Intrare dublă pentru semnal analogic VGA şi digital DVI

  Intrare dublă pentru semnal analogic VGA şi digital DVI

  Intrarea dublă oferă conectori pentru intrare analogică VGA şi digitală DVI.

 • LightFrame™ DR maximizează experienţa dvs. vizuală

  LightFrame™ Digital Reality reprezintă o soluţie software şi hardware integrată pentru monitoarele Philips de ultimă generaţie, care oferă utilizatorilor un afişaj de înaltă calitate prin intermediul unor interfeţe hardware sau software rapide.

 • Ecran fără pixeli defecţi, conform standardului ISO 13406-2, Clasa I

  Punctele luminoase şi punctele întunecate reprezintă defecte ale ecranelor LCD. Unii producători consideră aceste defecte ca fiind inevitabile în procesul de fabricaţie a monitoarelor LCD. Nu este şi cazul nostru. Monitoarele Philips sunt fabricate cu toleranţă zero în privinţa defectelor ecranelor LCD şi respectă standardul ISO 13406-2 clasa I, fapt certificat de garanţia Philips PerfectPanel™, valabilă la nivel global, care vă dă dreptul la repararea sau înlocuirea oricărui monitor LCD care prezintă puncte luminoase sau puncte întunecate.

 • Monitor SXGA cu rezoluţie de 1280 x 1024 pentru o imagine mai clară

  Pentru monitoarele grafice, rezoluţia ecranului semnifică numărul de puncte (pixeli) de pe întregul ecran. De exemplu, un ecran de 1280 pe 1024 pixeli poate afişa 1280 de puncte distincte pe fiecare din cele 1024 de linii sau aproximativ 1,3 milioane de pixeli.

 • Răsp. rapid la Pornire/Oprire, 8 ms: Afişare superbă a textului şi imaginilor

  Timpul de răspuns pentru Pornire-Oprire este perioada necesară pentru celula de cristal lichid pentru a trece de la starea activă (neagră) la cea inactivă (albă) şi înapoi la cea activă (neagră). Aceasta este măsurată în milisecunde. Mai repede înseamnă mai bine: Un timp de răspuns mai scurt înseamnă tranziţii mai rapide şi, în consecinţă, mai puţine artefacte de imagine vizibile la afişarea tranziţiilor de text şi imagini. Timpul de răspuns pentru Pornire-Oprire este o caracteristică foarte importantă pentru afişarea conţinutului profesional precum documente, grafice şi fotografii.

 • Rotire a ecranului cu 90 de grade şi gestionare eficientă a cablurilor

  Baza Super Ergo permite reglarea ergonomică a ecranului şi simplifică gestionarea cablurilor. Posibilităţile de reglare a înălţimii, înclinării şi rotirii permit obţinerea rapidă a poziţiei de lucru perfecte. Sistemul elimină solicitările fizice din timpul unei zile de lucru şi permite gestionarea inteligentă a cablurilor, reducând "păienjenişul" de cabluri şi păstrând aspectul profesional al biroului.

 • Soluţie integrată USB 2.0 de mare viteză pentru conexiuni rapide

  USB (Universal Serial Bus) este un protocol standard pentru legarea calculatoarelor şi a perifericelor. Datorită vitezei de transfer mari şi costurilor mici, USB-ul a devenit cea mai uzuală metodă de conectare a dispozitivelor periferice la calculator. Prin integrarea unei soluţii USB 2.0 într-un monitor, Philips oferă o conexiune USB rapidă şi facilă pentru citirea, scrierea, încărcarea şi transferul programelor, al datelor, al conţinutului digital media sau a fişierelor de muzică între PC-ul dvs. şi unul sau mai multe dispozitive USB.

 • Luminozitatea este ajustată automat, în funcţie de luminozitatea ambientală

  SmartBright este o caracteristică inovatoare implementată de Philips, care implică un senzor incorporat pentru ajustarea setărilor de afişare. Astfel, veţi beneficia de o experienţă de vizionare perfectă, un consum de energie redus şi o durată de viaţă prelungită a monitorului, eliminând totodată oboseala ochilor rezultată din contrastul între ecranul luminos şi camera întunecată, sau ecranul prea întunecat şi camera luminoasă. Toate acestea, fără a vă mai deranja să reglaţi manual luminozitatea ecranului, atunci când condiţiile de iluminare din cameră se modifică.

 • Boxe încorporate, pentru un aspect ordonat al biroului

  Boxe încorporate în monitor

 • Funcţie audio independentă pentru conferinţe online eficiente

  Firmware avansat integrat care redă sunetul chiar dacă nu există semnal video.

 • Funcţia SmartManage permite administrarea echipamentelor în reţele LAN

  SmartManage este un sistem pentru monitorizarea, controlul şi verificarea stării echipamentelor de afişare, precum şi pentru asistarea de la distanţă a utilizatorilor care întâmpină dificultăţi. Totul într-o reţea de tip LAN.

 • Designul fără plumb protejează mediul

  Produsele fără plumb sunt concepute şi produse în conformitate cu reglementări stricte al Uniunii Europene privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice pentru sănătate şi pentru mediu.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa