Monitor LCD

  Monitor LCD

  Bucuraţi-vă din plin de divertisment

  Designul concav al noului monitor Philips 190G6 dă utilizatorului senzaţia integrării în acţiunea de pe ecran, copleşindu-l cu imagini şi sunete. Filmele, jocurile şi muzica vor fi cum nu au mai fost vreodată. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Bucuraţi-vă din plin de divertisment

 • ActiveBright, pentru culori strălucitoare şi luminozitate excelentă

  Tehnologia ActiveBright oferă imagini apropiate de calitatea standardului HD, culori strălucitoare, o definiţie incredibilă şi un unghi de vizionare extrem de larg.

 • Poate afişa semnal standard şi HD

  Un monitor de înaltă definiţie este un dispozitiv de afişare proiectat să furnizeze calitatea excepţională a imaginilor de înaltă definiţie, fiind pregătit pentru surse HD, precum set top box-uri HD. Un monitor HD oferă o calitate a imaginii superioară celei obţinute prin scanare progresivă, conformându-se unor standarde riguroase pentru ecranele HD care afişează imagini de înaltă calitate şi de mare rezoluţie printr-o conexiune universală fie pentru semnale analogice VGA, fie pentru semnale digitale DVI necomprimate şi care acceptă HDCP. Acesta afişează semnale 720p (1280x720p la 50 şi 60 Hz progresiv) şi 1080i (1920x1080i la 50 şi 60 Hz interpolat).

 • Răsp. rapid la Pornire/Oprire, 8 ms: Afişare superbă a textului şi imaginilor

  Timpul de răspuns pentru Pornire-Oprire este perioada necesară pentru celula de cristal lichid pentru a trece de la starea activă (neagră) la cea inactivă (albă) şi înapoi la cea activă (neagră). Aceasta este măsurată în milisecunde. Mai repede înseamnă mai bine: Un timp de răspuns mai scurt înseamnă tranziţii mai rapide şi, în consecinţă, mai puţine artefacte de imagine vizibile la afişarea tranziţiilor de text şi imagini. Timpul de răspuns pentru Pornire-Oprire este o caracteristică foarte importantă pentru afişarea conţinutului profesional precum documente, grafice şi fotografii.

 • Subwooferul activ de 20 W oferă un bas mai puternic şi mai profund

  Subwoofer-ul este un difuzor special conceput pentru reproducerea frecvenţelor joase ale spectrului audio. Monitorul dispune de un subwoofer separat, pentru frecvenţele joase, şi de boxe satelit pentru frecvenţele medii şi înalte. Rezultatul este un sistem care reproduce cu precizie întreaga gamă de frecvenţe, de la cele mai joase până la cele mai înalte, cu minimum de distorsiuni.

 • Sunet surround 3D virtual

  Virtual 3D Surround Sound este o tehnologie avansată care permite obţinerea efectului de sunet surround dintr-o sursă stereo obişnuită, cu rezultate incredibile.

 • Software-ul accesibil Sound Agent 2 optimizează experienţa audio

  Sound Agent 2 este o aplicaţie software inteligentă care dispune de o interfaţă grafică distractivă şi uşor de utilizat. Aceasta elimină confuzia din semnalul audio de la PC prin optimizarea automată a sunetelor pentru toate formatele cunoscute. Sound Agent 2 facilitează reglarea performanţelor audio pentru a corespunde gusturilor dvs. muzicale.

 • Semnal audio de la PC transmis în format digital

  Semnalul audio de la PC este transmis în format digital, printr-un cablu USB, în locul tradiţionalului mini-jack. Transmiterea digitală a sunetului permite obţinerea unei calităţi excelente, fără distorsiunile cauzate de conversia digital/analog.

 • Hub USB 2.0 de mare viteză pentru conexiuni rapide

  USB (Universal Serial Bus) este un protocol standard pentru conectarea calculatoarelor şi a perifericelor. Datorită vitezei de transfer mari şi costurilor mici, USB a devenit cea mai răspândită metodă de conectare a dispozitivelor periferice la calculator. Integrând un hub USB 2.0 într-un monitor, Philips vă oferă o conexiune USB rapidă şi facilă pentru citirea, scrierea, încărcarea şi transferul programelor, datelor, conţinutului digital media sau fişierelor de muzică între PC-ul dvs. şi unul sau mai multe dispozitive USB.

 • Redă semnale video provenite de la diferite surse AV

  Redă semnale provenite de la diferite dispozitive AV.

 • Tastele personalizate aplică setări speciale pentru anumite genuri muzicale

  Cu ajutorul tastelor personalizate puteţi schimba parametrii de redare audio, obţinând efecte sonore speciale. Aveţi la dispoziţie patru setări personalizate (Neutral, Rock, Jazz şi Classic) care pot face faţă cu succes preferinţelor dvs.

 • Designul concav dă senzaţia integrării în peisajul de pe ecran

  Designul concav inovator reprezintă un pas uriaş în domeniul sistemelor Home Entertainment. Sentimentul de integrare în peisajul sau acţiunea de pe ecran este accentuat de sunetul surround, oferindu-vă o senzaţie de ansamblu absolut incredibilă.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa