0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Whitening 101

   

  Răspunsurile care te ajută să obţii zâmbetul pe care ţi l-ai dorit mereu.

  Un zâmbet alb şi strălucitor îţi poate creşte încrederea în tine şi te poate ajuta să te remarci. În funcţie de obiceiurile noastre de zi cu zi, este posibil să nu avem mereu zâmbetul pe care ni-l dorim. Vinul, fumatul, ceaiul, sucurile acidulate şi alte alimente şi băuturi pot provoca pătarea dinţilor.

  Dinţi

  Întrebări frecvente

  Care sunt cauzele îngălbenirii dinţilor?

  Există o serie de motive pentru care dinţii se decolorează. Factorii genetici, mediul şi chiar anumite medicamente pot afecta albul zâmbetului tău.

  Cel mai întâlnit motiv îl reprezintă petele de suprafaţă de pe smalţ. Acestea se datorează alimentelor, băuturilor şi stilului de viaţă. În timp, aceste pete pot înainta către stratul de sub smalţ, denumit dentină. Când aceasta se pătează, întregul dinte capătă o culoare mai închisă din cauza translucidităţii smalţului. 

  Cum îmi pot albii dinţii?

  Există mai multe opţiuni, variind de la tratamente profesionale la paste de dinţi şi benzi de albire fără prescripţie. Tratamentele de albire Philips Zoom! cu prescripţie îţi pot oferi un zâmbet mai alb cu până la 8 nuanţe şi pot fi realizate atât la cabinet, cât şi acasă. Primul pas este o consultaţie la medicul stomatolog.

  Cum pot elimina petele de suprafaţă?

  În afara de produsele de albire Zoom!, şi periuţa de dinţi te poate ajuta să obţii un zâmbet mai strălucitor. Fiecare periuţă de dinţi Philips Sonicare oferă peste 31.000 de mişcări de periere pe minut, ajutându-te să elimini petele şi să-ţi albeşti dinţii în mod natural. 

  Cum pot îndepărta petele mai profunde?

  Tratamentele de albire care acţionează asupra petelor de pe dentină, stratul de sub smalţul de suprafaţă, conţin ingrediente precum apă oxigenată sau peroxid de carbamidă. Acestea reacţionează chimic cu carbonul care provoacă îngălbenirea dentinei, lăsându-ţi dinţii mai albi, din interior spre exterior.

  Cât de mult durează rezultatele?

  Tratamentele noastre de albire sunt formulate pentru a-ţi oferi rezultate pe termen lung, însă acestea vor varia în funcţie de tipul de albire ales. Stilul de viaţă, precum consumul de băuturi care pătează dinţii, va duce la îngălbenirea dinţilor în timp.

  Care este cel mai bun tratament Philips Zoom! pentru mine?

  Cu Philips Zoom!, vei obţine albire sigură cu minimă sensibilitate sau chiar deloc. Indiferent dacă alegi tratamentul la cabinet sau la domiciliu, totul începe printr-o discuţie cu medicul stomatolog. Acesta îţi va recomanda cea mai bună opţiune pentru tine, în funcţie de stilul tău de viaţă, de bugetul tău şi de rezultatele pe care vrei să le obţii. Află mai multe aici.

  Cum îmi pot menţine zâmbetul alb după tratament?

  Medicul stomatolog îţi va oferi sfaturi de îngrijire înainte şi după tratament. Îţi poţi menţine zâmbetul mai alb utilizând una dintre periuţele noastre de dinţi electrice, precum Philips Sonicare DiamondClean. Poţi totodată să-ţi menţii zâmbetul mai alb utilizând un set de albire acasă Philips Zoom!.

  Cât costă albirea cu Philips Zoom!?

  Preţurile variază în funcţie de medicul stomatolog. Tratamentele noastre de albire încep de la numai XX. Pentru mai multe detalii, consultă medicul specializat în utilizarea Philips Zoom!.

  Care tratament Philips Zoom este cel mai bun pentru tine?

  Acum că ştii lucrurile de bază, următorul pas este să contactezi un medic stomatolog din zona ta care oferă Philips Zoom.

  Intră în legătură cu noi

  Intră în legătură cu noi

   

  Urmăreşte Philips Zoom pe Facebook pentru noutăţi, oferte, concursuri şi multe altele

  iPhone şi iPad

  Aplicaţia Zoom pentru iPhone şi iPad

   

  Vezi cum ai arăta cu dinţi mai albi cu aplicaţia gratuită Philips Zoom

  Super-economii

  Super-economii

   

  Revino periodic pentru a beneficia de cele mai recente reduceri şi promoţii

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.