1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Whitening 101

   

  The answers to help you get the smile you’ve always wanted.

  A white brigh can be a confidence booster and a great way to get noticed. Depending on our everyday choices, we may not have the smile we always wanted. Wine, smoking, tea, soda and other foods and beverages can cause teeth staining.

  Teeth

  Frequently asked questions

  Ce cauzează îngălbenirea dinților?

  Există diferite tipuri de pete: unele de natură genetică, farmacologică sau cauzate de mediu. Cele mai comune sunt petele de suprafață pe smalțul dinților sau sub smalț în dentină. Petele de suprafață sunt cauzate de mâncare, băuturi sau obiceiuri de zi cu zi, cum ar fi fumatul. De-a lungul timpului, petele de suprafață pot penetra smalțul și schimba culoarea dentinei, care închide la culoare aspectul general al dintelui din cauza translucidității stratului de smalț. Cand se întâmplă acest lucru, dintele capătă culoarea galbenă.

  Ce opțiuni de albire există?

  Poți alege din diferite opțiuni de albire, de la pastele de dinți OTC, apă de gură sau benzi până la soluții profesionale cu supravegherea specialistului cum este Philips Zoom în cabinet și kit-uri pentru acasă. 

  Cum îndepărtează produsele de albire petele de suprafață?

  Anumite produse pot îndepărta petele prin abraziune sau reacții chimice. Pastele de dinți pentru albire pot conține molecule de dioxid de siliciu care pot lustrui smalțul. Periuțele electrice reîncărcabile, cum ar fi Philips Sonicare DiamondClean, au peri care acționează la suprafața dinților pentru a îndepărta petele.

  Cum îndepărtează produsele de albire petele de sub smalț?

  Produsele de albire conțin peroxid de hidrogen sau peroxid de carbamidă care cauzează o reacție chimică și rup legăturile de carbon care cauzează petele galbene. Odată ce aceste legături se rup, acestea nu mai reflectă culoarea galbenă.

  Este albirea dinților sigură pentru mine?

  Așa cum procedezi cu produsele pe care le aplici pe corp, așa trebuie sa urmezi cu atenție și instrucțiunile pentru albirea dinților. Anumite produse de albire îți pot irita gingiile sau pot cauza o sensibilitate excesivă dacă nu sunt folosite în mod corect sau prea des.

  Cât durează tratamentul?

  Cele mai multe tratamente sunt proiectate să dureze pentru o perioadă lungă de timp dar obiceiurile de zi cu zi pot cauza reapariția petelor.

  Cum aleg tratamentul de albire cel mai potrivit pentru mine de la Philips Zoom?

  Philips Zoom este o soluție profesională disponibilă numai în cabinetul dentistului tău. În timpul consultației, medicul dentist îți poate recomanda cea mai potrivită soluție care să se potrivească nevoilor tale, obiceiurilor și bugetului tău. Poți vedea pagina de comparație pentru mai multe detalii despre ce îți putem oferi.

  Cum îmi pot menține dinții albi după un tratament cu Philips Zoom?

  Medicul dentist îți va oferi instrucțiuni pentru întreținere înainte și după tratament. Ai numeroase opțiuni pentru a-ți menține zâmbetul alb: kitul Philips Zoom DayWhite pentru acasă și periuța sonică Philips Sonicare DiamondClean.

  Care este costul tratamentului cu Philips Zoom?

  Prețurile pot varia depinzând de tratamentul pe care îl alegi.

  Which Philips Zoom treatment is best for you?

  Now that you know the basics, the next step is to connect with a dental professional in your area who offers Philips Zoom.

  Connect with us

  Connect with us

   

  Follow Philips Zoom on Facebook for updates, offers, contests and more

  iPhone and iPad

  Zoom iPhone and iPad app

   

  See how you would look with whiter teeth with the free Philips Zoom app

  Super savings

  Super savings

   

  Check back often to take advantage of our latest discounts and promotions

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.