0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Crearea legăturii cu bebelușul în timpul hrănirii cu biberonul


  0-6 săptămâni

  Hrănirea cu biberonul, 0-6 luni

  Ghid privind dezvoltarea legăturii afective cu bebelușul pentru mamele care hrănesc cu biberonul.

  Desigur, e posibil ca alăptarea la sân să bată toate recordurile atunci când vine vorba despre conexiunea mamă-bebeluș, dar hai să clarificăm lucrurile: între tine și micuțul tău se va forma o legătură puternică, în mod natural, indiferent de modul în care îl hrănesti.

  Iată câteva modalități prin care poți profita din plin de timpul petrecut împreună și dezvolta acea legătură pe parcursul întregii zile.

  Ora mesei

  Încearcă alimentația cu biberonul, stând cu spatele sprijinit de o canapea și cu genunchii îndoiți la 45 de grade. Așază micuțul în poală astfel încât acesta să fie cu fața către tine și picioarele pe burtica ta. Acesta se va bucura să te privească și veți putea, de asemenea, purta o discuție prietenească pe durata mesei.

   

  Timpul pentru o poveste

  De fapt, nu este niciodată prea devreme pentru a începe să citești povești copilului tău. Mulți părinți consideră că cititul este o modalitate plăcută de relaxare înainte de culcare, de a oferi o îmbrățișare în plus și de a-l lăsa pe cel mic să se bucure de sunetul vocii lor. Deși sunt doar primele zile, această activitate oferă, de asemenea, copilului un avantaj în ceea ce privește abilitățile lingvistice! 

   

  Momentul de răsfăț

  Masajul este o modalitate minunată de a petrece timp suplimentar în contact direct, piele-pe-piele, cu micuțul tău. De asemenea, acesta îmbunătățește circulația și calmează bebelușul. Încearcă să faci masaj bebelușului atunci când acesta este treaz, dar liniștit sau ca o modalitate de relaxare la sfârșitul zilei. Medicul sau o asistentă medicală din maternitate iți poate oferi îndrumări cu privire la modul optim de a efectua acest lucru.

   

  Foarte important!

  Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Se recomandă alăptarea exclusivă cu lapte matern pentru sugarii cu vârstă de până la 6 luni. 

  Produsul trebuie utilizat numai la indicatia medicului sau prin intermediul asistentului medical.

  Alte articole despre alăptare

  Primii paşi în meseria de părinte. Nu există un manual pentru aşa ceva, dar avem o echipă care te poate ajuta

  Doreşti să primeşti gratuit sfaturi personalizate şi reduceri direct în inbox?

  Pictogramă E-mail

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Our site can best be viewed with the latest version of Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox.