1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Cum să îţi albeşti dinţii acasă cu Philips Zoom!

  Seturile de albire la domiciliu Philips Zoom sunt o metodă sigură şi comodă de a obţine un zâmbet semnificativ mai alb în una până la două săptămâni. Vei obţine rezultate profesionale, la preţ accesibil, cu minimă sensibilitate sau chiar deloc.

   

  De ce să alegi un set Philips Zoom! pentru utilizare acasă?

  Vei utiliza pe cont propriu setul de albire la domiciliu, ceea ce înseamnă că poţi obţine dinţi mai albi oricând şi oriunde vrei.

   

  Pentru a te asigura că beneficiezi de siguranţă şi confort, toate tratamentele noastre de albire a dinţilor încep cu o consultaţie la medicul stomatolog. Acesta îţi va prescrie cel mai bun set de albire pentru dinţii tăi şi îţi va răspunde la toate întrebările pe care le poţi avea. Vei avea astfel toate cunoştinţele necesare pentru a-ţi albi zâmbetul în mod sigur şi eficient la domiciliu.

   

  Ce se întâmplă în timpul consultaţiei pentru albirea dinţilor?

  Când programezi o consultaţie, informează-i pe cei de la cabinetul dentar că te interesează un tratament de albire Philips Zoom!. Când ajungi acolo, vei fi întrebat(ă) ce tip de tratament îţi doreşti. Poate vrei cele mai rapide rezultate? Sau ceva foarte delicat cu dinţii tăi? Sau, dacă nu eşti sigur(ă), nu trebuie decât să întrebi medicul stomatolog ce ţi-ar recomanda.

   

  Dacă ţi s-a prescris un tratament care presupune gutiere, medicul stomatolog îţi va face o gutieră personalizată, care se potriveşte perfect pe dinţii tăi şi pe linia gingiilor, astfel încât să obţii rezultate sigure şi eficiente.

  Setul de domiciliu la baie

  Ce opţiuni am pentru albirea dinţilor la domiciliu?

   

  Ideea de confort diferă de la o persoană la alta, aşadar avem 2 stiluri diferite de albire a dinţilor acasă care îţi pot oferi un zâmbet mai strălucitor. Fiecare set are o formulă de putere diferită, care îţi va fi recomandată de medicul stomatolog. Toate tratamentele noastre de albire sunt concepute pentru a-ţi albi dinţii cu minimă sensibilitate sau chiar deloc.

  Opţiunea 1: Philips Zoom! DayWhite

  Locaţie
  La domiciliu
  Cronometru

  30 de minute

  De 2 ori pe zi timp de 2 săptămâni

  Dinţi strălucitori
  Până la 6 nuanţe
  DayWhite este perfect dacă vrei să porţi gutierele cât mai puţin posibil în timpul zilei. Disponibil în diverse variante de putere, vei purta gutierele timp de 30 până la 90 de minute, pentru rezultate în numai 2 săptămâni.

  Opţiunea 2: Philips Zoom! NiteWhite

  Locaţie
  La domiciliu
  Cronometru

  4-6 ore

  În fiecare noapte timp de 1-2 săptămâni

  Dinţi strălucitori
  Până la 6 nuanţe
  NiteWhite îţi permite să îţi albeşti dinţii pe timpul nopţii, în timp ce dormi, fiind ideal dacă preferi să porţi gutierele noaptea. Fiind disponibil, de asemenea, în diverse variante de putere, NiteWhite îţi oferă rezultate semnificative în doar 2 săptămâni.

  Cum îţi poţi albi dinţii cu DayWhite şi NiteWhite

  Albeşte-ţi dinţii acasă

  Ambele tratamente DayWhite şi NiteWhite sunt aplicate în acelaşi mod simplu; diferenţa constă în momentul din zi şi cât timp vei purta gutierele.

   

  Cu DayWhite, vei purta gutierele de două ori pe zi, aşadar ar fi indicat să faci un tratament dimineaţa şi unul seara. Cu NiteWhite, gutierele se utilizează în timpul nopţii – le poţi scoate imediat după ce te trezeşti.

   

  Când eşti pregătit(ă) să îţi albeşti dinţii, periază-ţi dinţii bine pentru a elimina placa dentară, apoi urmează aceste etape simple:

   

  • Pune o picătură de gel de albire de mărimea unei lacrimi în fiecare amprentă din gutiere.
  • Aplică gutierele cu grijă pe dinţi.
  • Când timpul stabilit pentru formula ta expiră, scoate gutierele şi curăţă-le bine cu apă rece.
  • Periază-ţi dinţii şi bucură-te de un zâmbet mai alb.

   

  Fiecare formulă pentru utilizare la domiciliu este realizată dintr-un amestec unic de ingrediente care ajută la protejarea smalţului şi reduce sensibilitatea. Încă un motiv pentru care să zâmbeşti!

  Philips Zoom! DayWhite

  Philips Zoom! DayWhite şi NiteWhite

  Cele mai bun tratamente ale noastre de albire a dinţilor, care să se încadreze în programul tău zilnic

  Rutina noastră de îngrijire în trei paşi pentru un zâmbet sănătos

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  You are about to visit a Philips global content page

  You are about to visit the Philips USA website.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.