1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Program educational Philips poluarea aerului

  Descoperiri despre poluarea aerului

  pentru exploratori de 7 - 12 ani

  Despre program 

  Pentru a le explica mai ușor copiilor ce este în aerul pe care îl respirăm zi de zi, acasă sau afară la joacă, am creat pentru ei programul Descoperiri despre poluarea aerului, o serie de cursuri educaționale online cu experiențe interactive.

   

  Copiii cu vârste de la 7 la 12 ani vor descoperi, prin învățare experiențială, ce este poluarea aerului, cum se formează acasă și în oraș, ce soluții sunt pentru a o reduce și a respira un aer curat, sănătos.

  Cursuri educationale poluarea aerului Philips

  Cum se desfășoară?

  Între 22 februarie și 22 martie vom organiza cursuri online gratuite pentru elevii din clasele I – IV, din școli publice sau private din București. 

   

  În aprilie, continuăm cursurile online gratuite cu un modul special în cadrul căruia părinții din toată țara își pot înscrie individual copiii.

   

  Din studioul nostru - Descoperiri despre poluarea aerului - un trainer experimentat în programe educaționale și un invitat special își vor folosi pasiunea și priceperea și îi vor învăța pe copii despre poluarea aerului printr-o serie de două cursuri, de 45 de minute fiecare, organizate în zile diferite. 

   

  Fiecare curs va explora o temă despre poluarea aerului: 

  Cursul 1

  Ce este în aerul pe care îl respirăm, în oraș și în cel de acasă? 

  Cursul 2

  Ce soluții există pentru a combate poluarea din oraș sau de acasă? Experiment practic.

  La un curs pot participa maxim două clase de copii, pe grupe de vârste apropiate (7 – 9 ani, 10 – 12 ani), maxim 60 de copii pentru a asigura interacțiunea între copii și traineri. 

   

  Programul se desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

  Traineri

  traineri program educational philips poluarea aerului

  Bianca
   

  Este inginer, teatrolog și happy trainer eematico. Cum face toate astea? Cu ajutorul poveștilor, pasiunii și a sursei inepuizabile de energie. 

  Ioana 
   

  Este trainer eematico, îi place să se înconjoare de oameni și reușeste cu blândețe să îi cucerească pe copii, să le vorbească, să îi asculte, să facă loc poveștilor în viața lor.

  traineri program educational philips poluarea aerului
  traineri program educational philips poluarea aerului

  Ioana 
   

  Este trainer eematico, îi place să se înconjoare de oameni și reușeste cu blândețe să îi cucerească pe copii, să le vorbească, să îi asculte, să facă loc poveștilor în viața lor.

  traineri program educational philips poluarea aerului

  Andreea și Spooky
   

  Stimulează curiozitatea și imaginația copiilor prin intermediul unor experiențe educative despre importanța științei și efectele ei în lumea din jur. Cu ei, știința devine distractivă și de neuitat. 

  Unde se desfășoară?

  Cursurile vor fi online, live, prin Zoom.

  Cum se fac înscrierile?

  Pentru programul pilot din perioada 22 februarie – 22 martie, înscrierile la cursurile online se fac direct doar de către profesori pentru participarea cu clasa.  

   

  În luna aprilie, programul va fi extins și va avea un modul special pentru grupuri de copii de 7 – 12 ani înscriși individual de către părinți. Înscrierile se fac pe site-ul programului: descoperiridesprepoluare.ro.

  Îi așteptăm pe copiii exploratori să descopere ce e în aerul pe care îl respirăm!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.