1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  • 30 zile drept de retur

  • Livrare gratuită

  • Accesorii originale Philips

  • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

  Scorul performanţei de curăţare

  Scorul performanţei de curăţare patentat de Philips

  Scorul performanţei de curăţare Philips este conceput pentru a ajuta consumatorii să compare cu uşurinţă performanţa generală de curăţare a modelelor din gama de aspiratoare cu fir Philips.

   

  Scorul performanţei de curăţare Philips este rezultatul a cinci moduri în care măsurăm performanţa aspiratoarelor cu fir Philips.

   

  Include performanţa de aspirare a prafului fin* şi a impurităţilor mari** atât pe pardoseli dure, cât şi pe covoare. Este evaluată, de asemenea, continuitatea puterii de aspirare în timpul umplerii recipientului pentru praf***.

   

  Fiecare categorie este evaluată pe o scară de la 1 la 6 puncte. Scorul performanţei generale este suma calculată a scorurilor individuale în categoriile praf fin (1/3), impurităţi mari (1/3) şi continuitatea puterii de aspirare (1/3; acest scor se înmulţeşte cu doi pentru a-i da o pondere egală cu celelalte scoruri). Un total mai mare de 31 de puncte echivalează cu un scor de performanţă de 6 stele, un total între 28 şi 31 de puncte este echivalent cu 5 stele, unul între 24 şi 27 de puncte cu 4 stele, între 20 şi 23 de puncte cu 3 stele, între 16 şi 20 de puncte cu 2 stele, iar un total mai mic de 16 puncte este echivalent cu 1 stea.

   

  *Măsurată conform standardului internaţional EN60312-1:2017

  **Măsurată conform testului de curăţare a impurităţilor mari dezvoltat de Philips

  *Măsurată conform standardului EN60312-1:2017

  Portofoliul de aspiratoare cu sac

  Tabel comparativ pentru portofoliul de aspiratoare cu sac

  Portofoliul de aspiratoare fără sac

  Tabel comparativ pentru portofoliul de aspiratoare fără sac