1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Scorul performanţei de curăţare patentat de Philips

  Scorul performanţei de curăţare Philips este conceput pentru a ajuta consumatorii să compare cu uşurinţă performanţa generală de curăţare a modelelor din gama de aspiratoare cu fir Philips.

   

  Scorul performanţei de curăţare Philips este rezultatul a cinci moduri în care măsurăm performanţa aspiratoarelor cu fir Philips.

   

  Include performanţa de aspirare a prafului fin* şi a impurităţilor mari** atât pe pardoseli dure, cât şi pe covoare. Este evaluată, de asemenea, continuitatea puterii de aspirare în timpul umplerii recipientului pentru praf***.

   

  Fiecare categorie este evaluată pe o scară de la 1 la 6 puncte. Scorul performanţei generale este suma calculată a scorurilor individuale în categoriile praf fin (1/3), impurităţi mari (1/3) şi continuitatea puterii de aspirare (1/3; acest scor se înmulţeşte cu doi pentru a-i da o pondere egală cu celelalte scoruri). Un total mai mare de 31 de puncte echivalează cu un scor de performanţă de 6 stele, un total între 28 şi 31 de puncte este echivalent cu 5 stele, unul între 24 şi 27 de puncte cu 4 stele, între 20 şi 23 de puncte cu 3 stele, între 16 şi 20 de puncte cu 2 stele, iar un total mai mic de 16 puncte este echivalent cu 1 stea.

   

  *Măsurată conform standardului internaţional EN60312-1:2017

  **Măsurată conform testului de curăţare a impurităţilor mari dezvoltat de Philips

  *Măsurată conform standardului EN60312-1:2017

  Portofoliul de aspiratoare cu sac

  Tabel comparativ pentru portofoliul de aspiratoare cu sac

  Portofoliul de aspiratoare fără sac

  Tabel comparativ pentru portofoliul de aspiratoare fără sac

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  I understand

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.