0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Get the

  #Philips Electric Look

   

  Se anunță distracție și look-uri electrice la Electric Castle 2016, unde Philips, unul dintre susținătorii oficiali ai festivalului, a creat spațiul perfect în care poți obține look-ul de festival mult dorit. Descoperă mai jos ce ți-am pregătit.

  The ElectricLook For Her

   

  Philips, în colaborare cu salonul Vestige din Cluj îți oferă posibilitatea de a-ți crea look-ul perfect de festival. Așa că lasă-te purtată de impulsul momentului și redă-i părului un make-over electric.

  logo vestige

  The ElectricLook For Him

   

  Pentru că barba ta este partenera devotată la distracție, știm cât de important este să o îngrijești. Așa că nu uita să treci pe la PhilipsCorner, unde bărbierul de la Barber Society se va asigura că și ea este pregătită de festival.

  logo barbershop
  #electricsmile

  Căutăm cel mai #Electric Smile

   

  Arată-ne cel mai electric zâmbet al tău de la Electric Castle și Philips Zoom te premiază! Stay tuned pentru a afla ce îți pregătim.

  Behind the scenes of Philips Electric Look

   

  Stay tuned pentru cele mai reusite poze de la standul Philips. Pe durata festivalului vom posta zilnic cele mai reusite look-uri de la festival, asa ca pregateste-ti look-ul electric.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.