1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Alăptarea în public

  Poate că eşti obişnuită să îţi alăptezi bebeluşul, însă ce spui despre alăptat atunci când te afli în afara casei? Iată unele indicii utile pentru prima alăptare în public.

  Ieşirea în oraş


  Să pleci de acasă cu un nou-născut poate fi o sarcină imensă. Dar dacă simţi nevoia să te refugiezi acasă ori de câte ori bebeluşul tău decide că îi este foame, atunci este posibil să te simţi şi mai legată sau izolată. Iar acesta este momentul în care aţi putea profita amândoi de plimbări în aer liber şi de socializare.

   

  Primul lucru de ţinut minte este că majoritatea proaspetelor mămici au trecut prin acelaşi lucru şi că este perfect acceptabil să îţi alăptezi bebeluşul atunci când te afli în afara casei. Numeroase mame constată că deseori oamenii nici măcar nu observă că ele alăptează şi cred că tu îţi legeni pur şi simplu bebeluşul.

  De ce să alăptez la sân când nu sunt acasă?


  Alăptatul atunci când te afli în afara casei este convenabil, igienic şi cel mai natural şi mai sănătos mod de hrănire a bebeluşului tău. Poţi fi mândră de ceea ce faci şi poţi fi una dintre mamele din ce în ce mai multe care fac ca alăptarea să fie mai vizibilă şi mai acceptabilă. La urma urmei, aceasta este o parte esenţială din ziua bebeluşului tău.

  Unde trebuie să alăptez la sân?


  Este mai uşor să găseşti un loc puţin mai intim pentru a alăpta în public. Numeroase centre comerciale, magazine universale, magazine pentru bebeluşi şi supermarketuri au spaţii speciale de hrănire unde poţi alăpta şi poți schimba scutecele bebeluşului tău.

  Confortul


  Dacă exersezi mai întâi acasă fără perne şi pe diferite scaune, ar putea să te ajute să te simţi mai încrezătoare. Încearcă diferite tipuri de haine care pot fi descheiate uşor sau o bluză de alăptat.

   

  Când eşti gata să încerci alăptatul în public, aşează-te pe un scaun confortabil cu suport bun. Dacă crezi că te vei simţi ruşinată, stai cu spatele la majoritatea oamenilor din restaurant sau din cafenea. O eşarfă sau o bucată de muselină te poate ajuta de asemenea să alăptezi mai discret. Pur şi simplu acoperă cu aceasta orice zone dezgolite după ce bebeluşul tău se prinde de sân.

   

  O indicaţie bună este să ai un pahar de apă la îndemână - alăptarea produce sete! De asemenea, încearcă să eviţi să te aşezi în apropierea unei surse de căldură deoarece îţi creşte temperatura corpului.

   

  Te rugăm să fii conştientă de faptul că informaţiile oferite în aceste articole sunt doar sfaturi cu caracter general şi nu trebuie considerate în niciun caz ca un substitut al sfaturilor medicale de specialitate. Dacă tu, familia sau copilul tău prezentaţi simptome sau condiţii grave sau persistente, apelează la asistenţă medicală de specialitate. Philips Avent nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio daună care ar putea rezulta în urma utilizării informaţiilor furnizate pe acest site web.

  Nu avem un manual pentru meseria de părinte, dar avem o echipă care te poate ajuta

  Doreşti să primeşti gratuit sfaturi personalizate şi cele mai noi informații referitoare la produsele noastre?

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.