0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

   Cel mai bun ondulator de păr: sfaturi care să te ajute să faci alegerea potrivită

   Cu siguranță îți dorești să obții buclele ca la salon și la tine acasă, astfel încât să te bucuri de o coafură impecabilă și fără prea mult efort. Pentru a le avea, secretul stă în alegerea unui ondulator potrivit firului de păr și care să-ți ofere buclele dorite.

    

   Astfel, pentru că sunt mai multe modele de ondulatoare, te ajutăm să faci alegerea potrivită pentru cel mai bun ondulator de păr, prin compararea ondulatoarelor Philips: ondulatorul StyleCare Essential, ondulatorul automat SenseIQ și ondulatorul automat Prestige.

   Cum alegi un ondulator bun

    

   În obținerea buclelor perfecte, alegerea ondulatorului potrivit firului de păr este crucială. Cu atât de multe modele și funcții pe care ondulatoarele le dețin, poate fi copleșitor să faci alegerea potrivită. Spre exemplu, dimensiunea cilindrului trebuie să fie proporțională cu lungimea părului. O altă caracteristică la care ar trebui să acorzi mai multă atenție, este și felul buclelor pe care le dorești: un ondulator cu cilindru mai mare oferă bucle definite, în schimb cele mai mici, bucle mai elastice.

    

   Materialul din care este făcut ondulatorul oferă bucle de durată, de aceea este important să îl alegi pe cel care nu deteriorează părul și care îi oferă o durată mai mare de viață aparatului. Temperatura este, la fel, un aspect important, pentru că te ajută atât în reglarea potrivită tipului de păr, cât și în realizarea coafurii finale.

    

   În ceea ce privește funcțiile ondulatorului, oprirea automată, funcția de ionizare sau durata de încălzire sunt minimul de funcții pe care un ondulator bun trebuie să le aibă.

   Ondulator de păr StyleCare Essential, SenseIQ automat și Prestige automat - specificații tehnice prin compare

   StyleCare Essential

   SenseIQ

   Prestige

   StyleCare Essential Image
   SenseIQ Image
   Prestige Image

   Tehnologie

   N/A

   SenseIQ

   N/A

   Sistem automat de ondulare

   N/A

   DA

   DA

   Tratament ioni 

   NU

   DA

   DA

   Material bară de ondulare

   Ceramică

   înveliș ceramic, ultra-fin

   înveliș ceramic cu cheratină

   Tensiune

   110-240 V

   Universală

   110-240 V

   Timp de încălzire

   60 sec

   30 Sec

   30 Sec

   Temperatură de coafare

   200°C

   170 °C - 190 °C - 210 °C

   170 °C - 190 °C - 210 °C

   Setări temporizator

   1

   8 s - 10 s - 12 s

   8 s - 10 s - 12 s

   Oprire automată

   N/A

   După 60 min

   După 60 min

   Direcții ondulare

   N/A

   Dreapta - stânga - alternativ

   Dreapta - stânga - alternativ

   Lungime cablu

   1,8 m

   2 m

   2 m

   Alertă sonoră automată

   N/A

   DA

   DA

   Garanție

   2 ani

   2 ani

   2 ani

   StyleCare Essential - PRO și CONTRA

   StyleCare Essential Image

   Ondulatorul StyleCare Essential te poate ajuta să obții buclele ușor, doar prin înfășurarea șuviței. Rezultatul va fi o coafură cu bucle și onduleuri elastice, care îți vor oferi un aspect vesel și tineresc. Este gata de utilizare în doar 60 de secunde și are un LED intermitent când dispozitivul este gata de utilizare. Cu toate astea, există și câteva dezavantaje în utilizarea lui:

   PRO

   CONTRA

   + Înveliș ceramic

   - Fără sistem automat de ondulare

   + Temperatură ridicată

   - Fără oprire automată

   + Durată scurtă de încălzire

   - Dificultate de ondulare pentru un păr lung

   + Vârf rece pentru utilizare ușoară

   - Timp ridicat de încălzire față de alte  ondulatoare

   + Cablu de alimentare de 1,8

   - Fără setări căldură și timp

   + Preț accesibil

   - Fără direcții de ondulare

   Bucură-te de bucle ușor de obținut și cârlionți care să îți evidențieze trăsăturile cu ondulatorul StyleCare Essential la un preț accesibil!

   Ondulator automat SenseIQ  - PRO și CONTRA

   Tratament Image

   Ondulatorul de păr SenseIQ transformă părul drept în bucle în câteva secunde și menține în același timp 95% din rezistența naturală a părului. Te poate ajuta să obții bucle superbe și cu aspect sănătos într-un timp scurt și în orice stil. Iată câteva puncte forte și slabe ale acestui ondulator profesional:

   PRO

   CONTRA

   + Sistem inteligent de ondulare

   - Poate fi greu de utilizat pe un păr de lungime medie și fin

   + Adaptarea temperaturii de ondulare

   - Poate fi greu de folosit din cauza funcțiilor multiple

   + Oferă mai mult volum

   - Buclele se pot îndrepta rapid

   + Detectarea temperaturii părului

   - Preț ridicat față de ondulatoarele clasice

   + Coafare fără efort

   + Ghidaje inteligente de ondulare

   + Suprafață de ondulare netedă

   + Alerte automate

   + Setări de căldură și timp

   + Accesoriu de curățare

   Descoperă beneficiile pe care ondulatorul automat SenseIQ i le poate oferi părului tău, prin tehnologia inovatoare de ondulare.

   Ondulator automat Prestige  - PRO și CONTRA

   Ondulator automat Prestige Image

    

   Din categoria cele mai bune ondulatoare, face parte și ondulatorul StyleCare Prestige. Ondulatorul automat Philips StyleCare Prestige creează automat și fără efort bucle lejere, exact ca la salon.

    

   În plus, cu ajutorul lui, obţi mai mult volum, dintr-o singură mișcare. Această tehnică se datorează barei mai lungi de ondulare. Are și prindere verticală pentru o utilizare mai ușoară, dar și un design deschis, cu circulare naturală, pentru bucle perfecte fără probleme.

    

   Mai jos este o descriere mai amplă între argumentele pro și contra ale acestui ondulator de păr profesional.

   PRO

   CONTRA

   + Sistem de ondulare automat

   - Buclele pot rezista câteva ore pe un păr fin

   + Prindere verticală

   - Greu de utilizat pentru părul mediu sau scurt

   + Ghidaje inteligente de ondulare

   - Poate dura mult ondularea

   + Mai multe combinații de setări

   - Pentru un păr moale, buclele nu sunt la fel de uniforme

   + Înveliș ceramic

   - Preț ridicat față de ondulatoarele clasice

   + Tehnologie pentru amplificarea buclelor

   + Setări de căldură și timp

   + Direcții de ondulare reglabile

   + Coafare la temperatură ridicată

   + Alertă sonoră

    

   Poți obține bucle ca la salon cu ondulatorul automat Prestige, prin ghidajele inteligente de ondulare și setările de căldură și timp!

   Cel mai bun ondulator de păr - comparații și concluzii între cele trei

    

   Acum că ai o imagine mai clară a specificațiilor ondulatoarelor, te întrebi care este cel mai bun ondulator de păr pentru nevoile tale. Toate cele trei vin în ajutorul obținerii unor bucle care să îți definească trăsăturile, însă alegerea stă în nevoile părului tău și rezultatul final pe care ți-l dorești.

    

   Pentru a te bucura de o coafură demnă de toată admirația, te poți ajuta și de uscător sau placa de păr. Descoperă câteva coafuri pe care le poti realiza cu uscatorul si placa de par într-un mod mai simplu decât credeai.

    

   StyleCare Essential

    

   Dacă vrei niște bucle simple cu un ondulator care are mai puține funcții, însă care oferă bucle cu impact, poți să te oprești asupra ondulatorului StyleCare Essential.

    

   Pentru că are mai puține funcții și doar o singură formă de ondulare, oferă și ușurință în utilizare. Este ondulator bun pentru păr scurt sau mediu, însă dacă ai părul mai lung, timpul de coafare va fi mai mare. De asemenea, este un ondulator de păr ieftin, accesibil persoanelor care își doresc o schimbare, dar cu un buget limitat.

    

   StyleCare Prestige

    

   Pentru un păr ca la salon, dar fără efort și cu rezultate în timp scurt, ți s-ar potrivi ondulatorul pentru păr automat StyleCare Prestige. Datorită modului de coafare automat, experiența este una desăvârșită, doar prin simpla atingere a unui buton.

    

   Pentru că dispune de o bară mai lungă, suprafața de ondulare este mai mare, iar părul va avea mai mult volum. Nu trebuie să îți faci griji nici în ceea ce privește modul de utilizare, pentru că are o prindere verticală, ceea ce te ajută să îl manevrezi ușor.

    

   Forma curbată, feminină, a camerei de ondulare oferă confort la ondulare chiar și aproape de scalp. Este un ondulator electric, potrivit pentru femeile care vor să facă o investiție în ceea ce privește un ondulator bun, pentru că prețul lui este mai mare decât al ondulatorului StyleCare Essential.

    

   Acesta poate fi cel mai bun ondulator pentru păr, dacă vrei bucle definite și de lungă durată. Însă, dacă ai un păr mai fin sau moale, rezultatele s-ar putea să nu fie chiar cele pe care ți le dorești.

    

   SenseIQ

    

   O experiență inedită, atât în ceea ce privește buclele, cât și în ceea ce privește utilizarea, este oferită de ondulatorul SenseIQ. Prin urmare, dacă ai un obicei deja de a purta părul în bucle și le vrei mult mai îngrijite și definite, te poți orienta, pentru cel mai bun ondulator de păr, spre SenseIQ.

    

   În comparație cu StyleCare Essential, acesta are tehnologia SenseIQ și păstrează 95% din rezistența naturală a părului. Practic, buclele tale vor arăta atât de natural, încât nu se va observa intervenția unui aparat de bucle. Obții părul ondulat în doar opt secunde, ceea ce te salvează de timp prețios în aranjarea părului.

    

   Nu trebuie să fii expert pentru a avea bucle perfecte, pentru că SenseIQ are ghidaje inteligente de ondulare care urmează forma părului. Ca și StyleCare, s-ar putea să nu aibă aceleași rezultate cu bucle uniforme pentru un păr fin și moale.

    

   Pe lângă ondulator, o placă de păr este necesară pentru zilele în care îți dorești o altă coafură. Descoperă cum alegi cea mai buna placa de par, potrivită părului și stilului tău.

    

   Prin urmare, cel mai bun ondulator de păr se alege în funcție de nevoile tale și de tipul de păr. Dacă îți dorești o coafură lejeră, poți să alegi StyleCare Essential, însă, pentru mai mult impact și rezultate uimitoare, ondulatoarele de păr StyleCare Prestige și SenseIQ sunt alegerea potrivită. Urmărește comparațiile între cele trei produse pentru a te bucura de o experiență minunată atât pentru părul tău, cât și pentru tine.

   Citește în continuare

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.