0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

   Să facem din acasă locul nostru preferat 


   Fie că vrei să fii creativ în bucătărie, să ai casa curată în timp record sau să duci ritualul tău de îngrijire la un alt nivel, noi suntem aici să îți arătăm că există întotdeauna un mod de a face viața mai bună, acasă.

    

   #acasacuPhilips #makelifebetterathome


   Philips Airfryer

   Mâncare mai gustoasă și mai sănătoasă la tine acasă


   Philips Airfryer utilizează aer fierbinte pentru a prăji alimentele tale preferate cu puțin ulei sau chiar deloc. Noua tehnologie de eliminare a grăsimii este concepută pentru a extrage și colecta grăsimea din alimente, fiind cel mai sănătos mod de a găti pentru tine și familia ta. 


   Espressoarele automate de cafea Philips

   Savurează cafea din boabe proaspăt măcinate, acasă


   Prepari ușor până la 6 variețăți de cafea, personalizate pe gustul tău, cu o singură atingere de buton. Iar cu inovatorul sistem LatteGo adaugi varietăților cu lapte o spumă fină și cremoasă, cu o curățare în doar 15 secunde*.

   *Pe baza testelor de consum din Germania, comparând espresoare complet automate de top, cu o singură atingere (cafea + lapte) (2017)

   Primești cadou 1 pachet de cafea boabe Jacobs și 1 set de pahare pentru espresso la orice espressor Philips cumpărat.


   Purificatoarele de aer Philips

   Respiră aer mai curat la tine acasă


   Purificatoarele de aer Philips îndepărtează până la 99.9% dintre particulele ultrafine, incluzând polenul, acarienii, sporii de mucegai, părul de animale, fumul, bacteriile sau virusurile de până la 0.003 microni.


   Aspiratoarele Philips

   Păstrează casa curată dintr-o singură mișcare​


   Cu sistemul unic 3 în 1 al aspiratoarelor verticale Philips, ștergi și aspiri dintr-o singură mișcare. Astfel, îndepărtezi simultan mai multe tipuri de murdărie de pe podea, canapea sau chiar din cele mai îndepărtate colțuri ale casei. 


   Aparatele de călcat vertical cu abur Philips

   Reîmprospătează și igienizează hainele


   Aburul puternic distruge până la 99.99% dintre bacterii* și îndepărtează mirosurile, astfel că ai siguranța că hainele tale sunt igienizate și că își vor păstra aspectul plăcut mai mult timp.

   * Testat de o agenţie externă pentru tipurile de bacterii Escherichia coli 8099, Staphylicoccus aureus ATCC 6538 şi Canidia albicans ATCC 10231 cu un timp de călcare cu abur de 1 minut.

   Philips 

   OUTLET

   Te așteaptă reduceri de până la 50% la o gamă variată de produse Philips pentru tine și pentru casă

   You are about to visit a Philips global content page

   Continue

   Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.