Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/6/65pus7601_12/65pus7601_12_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Televizor ultrasubţire 4K dotat cu Android TV™

  Televizor LED ultrasubţire 4K dotat cu Android TV

  Revigorează-ţi simţurile. Seria Philips 7600 foloseşte zone de luminozitate locală inteligentă pe ecran pentru un negru intens şi culori vii care se revarsă din ecran. Iar cu HDR, te bucuri de o experienţă de vizionare aşa cum a conceput-o regizorul. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

7000 series Televizor ultrasubţire 4K dotat cu Android TV™

164 cm (65"), LED TV 4K Ultra HD, Quad Core, 16 GB, extensibili, DVB T/C/T2/T2-HD/S/S2 65PUS7601/12 Caută produse similare

Seria 7601

Votat cel mai bun televizor cu ecran mare din Europa achiziţionat 2016-2017 de către EISA

Televizor LED ultrasubţire 4K dotat cu Android TV

cu Ambilight pe 3 laturi

 • Ambilight îţi schimbă pentru totdeauna modul de vizionare la televizor

  Ai creat un cămin care este mai mult decât o casă, de ce n-ai alege un televizor care să fie cald şi îmbietor? Tehnologia unică Ambilight de la Philips face ecranul mult mai larg - şi experienţa de vizionare mult mai captivantă - proiectând un halo de lumină din cele trei laturi ale ecranului televizorului pe peretele care-l înconjoară. Culoarea, imaginile vibrante şi emoţiile depăşesc ecranul şi aduc în sufrageria ta o experienţă de vizionare extraordinară.

 • Dezlănţuie puterea Quad Core cu Android integrat

  Procesorul Philips Quad Core întâlneşte puterea Android pentru a-ţi oferi o experienţă de joc captivantă. Iar având Android pe televizor, vei naviga, vei lansa aplicaţii şi vei juca în mod super rapid, super intuitiv şi super distractiv.

 • 4K Ultra HD este o rezoluţie cum nu ai mai întâlnit niciodată

  4K Ultra HD este o rezoluţie cum nu ai mai întâlnit niciodată

  Televizorul Ultra HD are o rezoluţie de patru ori mai mare decât cea a unui televizor Full HD obişnuit. Datorită celor peste 8 milioane de pixeli şi tehnologiei unice de upscaling Ultra Resolution, vei putea obţine cele mai bune imagini, indiferent de conţinutul original. Bucură-te de claritate îmbunătăţită, de percepţia unei adâncimi sporite, de contrast superior şi de mişcare naturală şi detalii fără cusur.

 • Tehnologie Micro Dimming Premium premiată pentru contrast incredibil

  Tehnologie Micro Dimming Premium premiată pentru contrast incredibil

  Micro Dimming Premium analizează imaginea în 6400 de secţiuni diferite, pentru a controla şi a optimiza fiecare segment individual al iluminării de fundal cu LED direct. Aşadar, te vei bucura de imagini realiste, cu un negru intens extraordinar, care contrastează cu albul strălucitor.

 • Intervalul dinamic ridicat oferă realism imaginilor

  Intervalul dinamic ridicat oferă realism imaginilor

  Intervalul dinamic ridicat (HDR) oferă o experienţă vizuală complet diferită. Cu o luminozitate semnificativ mai mare şi un contrast inegalabil, divertismentul prinde viaţă chiar înaintea ochilor tăi. Este mai mult decât un negru mai intens şi culori captivante. Este o paletă mai largă de culori noi, bogate, care nu au putut fi redate până acum. Pregăteşte-te pentru o experienţă vizuală care îţi activează simţurile şi îţi animă emoţiile ca niciun alt dispozitiv.

 • Perfect Pixel Ultra HD pentru calitatea imaginii la superlativ

  Perfect Pixel Ultra HD pentru calitatea imaginii la superlativ

  Bazându-ne pe moştenirea unei calităţi premiate a imaginii UHD, am dus calitatea imaginii de înaltă definiţie la un nivel superior. Cu software-ul avansat de procesare a imaginilor utilizat de motorul Perfect Pixel Ultra HD, imaginea este convertită la o rezoluţie impecabilă Ultra HD 4K. Astfel, te vei bucura de cel mai intens negru, cel mai strălucitor alb şi cele mai vii culori, cu cele mai naturale tonuri ale pielii. Toate acestea prind viaţă cu cea mai fluidă şi clară calitate a imaginii, de fiecare dată şi de la orice sursă.

 • Tehnologia Double Ring de la Philips pentru bas profund şi puternic

  Tehnologia Double Ring de la Philips pentru bas profund şi puternic

  Tehnologia Philips Double Ring permite o mişcare mai amplă a boxelor şi subwooferelor - iar mai multă mişcare înseamnă mai multă putere! Astfel, te poţi bucura de un bas puternic şi profund chiar şi la un televizor cu design subţire.

 • Magazinul Google Play şi galeria de aplicaţii Philips: priveşte mai departe de televizor

  Magazinul Google Play şi galeria de aplicaţii Philips: priveşte mai departe de televizor

  Magazinul Google Play şi galeria de aplicaţii Philips merg mai departe de programarea TV tradiţională, pentru a-ţi aduce o colecţie online amplă de filme, televiziune, muzică, aplicaţii şi jocuri. 16 GB de memorie extensibilă înseamnă că există suficient spaţiu pentru conţinutul tău preferat şi pentru a instala mai multe aplicaţii.

 • Suporturi subţiri de aluminiu, tip cleşte, pentru un aspect uşor, premium

  Toate lucrările de artă au nevoie de propriul şevalet. Şi, ca toate lucrările de artă, noul tău televizor Philips trebuie afişat într-o manieră demnă. Dezvoltate special pentru acest model de către echipa noastră de design, aceste suporturi subţiri din aluminiu, tip cleşte sunt o adevărată continuare a construcţiei uşoare şi subţiri pentru această serie de televizoare.

 • Auzi fiecare detaliu cu DTS Premium Sound

  Boxele de televizor eficiente necesită un motor de procesare puternic, care păstrează puritatea conţinutului audio original. DTS Premium Suite a fost conceput pentru a oferi clienţilor experienţa pe care aceştia o aşteaptă de la procesarea de sunet de înaltă performanţă: surround captivant cu bas profund şi bogat, şi dialog clar oferit la niveluri maxime şi fără fluctuaţii, întreruperi sau distorsiuni.

Vezi toate Specificaţile
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • Ofertele aplicaţiei Android variază în funcţie de ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează magazinul local Google Play.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Oferta jocurilor în Cloud depinde de furnizorii de jocuri.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. Poţi găsi o listă actualizată în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactează-ţi operatorul.
 • (Philips) compatibil numai cu dispozitive specifice de redare Philips.
 • Funcţionalitatea Google Cast depinde de aplicaţiile şi dispozitivele compatibile cu Google Cast. Pentru mai multe detalii, vizitează pagina de produse Google Cast.
 • Aplicaţia Philips TV Remote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor, operator şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Ofertele aplicaţiei Smart TV variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/smarttv.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.
 • Versiunile MultiRoom Client şi Server acceptă numai programe digitale de tipul „Free to Air”.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa