0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Asistenţă Philips

    Simt durere sau disconfort în timpul pompării

    Publicat pe 21 februarie 2025

    În timp ce unele dureri iniţiale sunt frecvente, pomparea nu ar trebui să fie niciodată dureroasă, iar durerea poate fi un semn al utilizării sau purtării incorecte a pompei şi a altor probleme.

    Citeşte mai jos câteva sfaturi pentru tratarea unora dintre cele mai frecvente cauze de durere şi disconfort la care sunt supuse mamele care utilizează pompe de sân electrice Philips AVENT.

    Sugestie: Dacă te confrunţi cu dureri sau leziuni severe (piele ruptă, sângerare etc.), discută cu un cadru medical.

    Încearcă să te relaxezi, să te simţi conştientă înainte de a pompa pentru a ajuta laptele să curgă şi pentru a-ţi reduce nivelul de stres şi a avea o experienţă mai confortabilă.

    Poţi găsi un loc liniştit în care să pompezi, cu o poziţie confortabilă, care îţi permite să stai în poziţie verticală pentru colectarea uşoară a laptelui.

    Adăugarea de elemente personale în mediu, cum ar fi iluminarea ambientală şi redarea unei muzici relaxante, este, de asemenea, excelentă.

    Dacă utilizezi pompa de sân electrică hands-free Philips AVENT, este posibil să doreşti să te ridici şi să fii mai activă la început. Totuşi, îţi recomandăm să stai într-un mediu relaxant până când te obişnuieşti să pompezi regulat pentru cea mai bună producţie de lapte.

    De asemenea, este important să te asiguri că sânii tăi sunt stimulaţi corespunzător înainte de a pompa. Înainte de a pompa, încearcă să îţi încălzeşti sânul cu un prosop fierbinte şi să îl masezi pentru a stimula areola, astfel încât sânul să fie complet deblocat şi gata de colectare.

    De asemenea, asigură-te că parcurgi ciclul complet al modului de stimulare al pompei atunci când începi să pompezi, ajută laptele să curgă liber.

    Una dintre principalele cauze ale durerii şi disconfortului este deteriorarea componentelor şi utilizarea necorespunzătoare a pompei. 

    Verifică dacă membrana din silicon prezintă semne de uzură sau deteriorare (crăpături sau orificii mici). Atunci când pui protecţiile pentru sâni, asigură-te că mamelonul este în centrul flanşei, fără a atinge părţile laterale.  

    Dacă oricare dintre componentele pompei este deteriorată, opreşte utilizarea acestora şi înlocuieşte-le imediat. 

    Accesează philips.com/support sau contactează Centrul de asistenţă pentru clienţi Philips din ţara ta pentru a achiziţiona piese de schimb. 

    Redu manual nivelul de sucţiune de pe blocul motor până când găseşti cel mai înalt nivel de confort la care poţi pompa fără a simţi durere sau disconfort pentru o producţie mai eficientă de lapte.

    De asemenea, verifică-ţi sânii şi mameloanele între sesiunile de alăptare şi pompare şi acordă-ţi timp pentru a le îngriji. După pompare şi alăptare, încearcă să linişteşti mameloanele cu cremă pentru mameloane. Utilizează tampoane pentru sâni sau protecţii între pompare şi hrănire pentru a menţine mameloanele uscate şi pentru a evita iritarea.

    Şi nu uita să-ţi asculţi corpul. Dacă te confrunţi în continuare cu durere şi disconfort, nu mai utiliza pompa şi discută cu un profesionist din domeniul sănătăţii.

    Verifică dacă utilizezi protecţia de sân corectă sau dimensiunea corespunzătoare a inserţiei. Utilizarea unei protecţii sau a unei inserţii prea mari sau prea mici poate cauza durere sau disconfort.

    Dacă protecţiile sau inserţiile tale nu se potrivesc, nu mai folosi pompa şi accesează philips.com/support sau contactează Centrul de asistenţă pentru clienţi Philips din ţara ta pentru a achiziţiona dimensiunea corectă.

    Pentru mai multe informaţii despre potrivire şi dimensionare, caută articolul „Cum aleg dimensiunea corectă a protecţiei de sân/mamelon?” de pe acest site.

    Contactează Philips

    Ne face plăcere să te ajutăm

    Contactează Philips

    Ne face plăcere să te ajutăm

    Cauţi altceva?

    Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.