Avent

Philips Avent

Tetină Classic+

  Philips Avent

  Tetină Classic+

  S-a dovedit clinic că reduce colicii şi disconfortul*

  Cu tetina Philips Avent Classic+, bebeluşul tău controlează debitul de lapte, ceea ce ajută la reducerea supra-hrănirii şi regurgitaţiei. Supapa unică se deschide pentru a permite aerului să pătrundă în biberon, promovând hrănirea sănătoasă şi activă şi reducând agitaţia şi colicile.* Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 27,53 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Avent Tetină Classic+

2 buc., Debit pentru hrană consistent, peste 6 luni SCF636/27 Caută produse similare

S-a dovedit clinic că reduce colicii şi disconfortul*

Fiabil de 30 de ani

 • Începere uşoară a hrănirii datorită supapei unice a tetinei

  Începere uşoară a hrănirii datorită supapei unice a tetinei

  Supapa unică a tetinei se ajustează după ritmul de hrănire al bebeluşului tău. Laptele va curge în ritmul ales de bebeluşul tău, reducând astfel supra-hrănirea, expectorarea, eructaţiile şi gazele intestinale

 • Dovedit clinic că reduce în mod semnificativ agitaţia

  Dovedit clinic că reduce în mod semnificativ agitaţia

  Somnul şi alimentația sunt vitale pentru sănătatea şi fericirea bebeluşului. A fost efectuat un studiu clinic pentru a afla dacă designul biberonului pentru sugari afectează „comportamentul sugarului”. S-a demonstrat că biberonul Philips Avent Classic reduce agitaţia cu aproximativ 28 de min. pe zi, faţă de biberonul de comparaţie (46 min vs 74 min, p=0.05). Acest lucru este valabil în special noaptea.**

 • Sistem unic anti-colici

  Sistem unic anti-colici

  Pe măsură ce îţi hrăneşti bebeluşul, supapa unică de pe tetină se pliază pentru a permite intrarea aerului în biberon şi nu în burtica bebeluşului.

 • Tetină fără BPA

  Tetină fără BPA

  Această tetină este confecţionată din silicon - un material fără BPA (Conform directivei UE 2011/8/UE)

 • Tetine cu rate de curgere diferite disponibile

  Tetine cu rate de curgere diferite disponibile

  Biberoanele Philips Avent Classic oferă debite diferite, pentru a ţine pasul cu ritmul de creştere al bebeluşului tău. Indicatoarele noastre referitoare la vârstă sunt aproximative, deoarece bebeluşii se dezvoltă în ritmuri diferite. Toate tetinele sunt disponibile în pachete de 2 buc.

 • Compatibilă cu biberonul Classic

  Îţi recomandăm să utilizezi tetina Classic numai cu biberoanele Classic.

Vezi toate Specificaţile
 • * Un studiu clinic a demonstrat că la vârsta de două săptămâni bebeluşii au fost mai puţin agitaţi decât cei hrăniţi cu alt biberon. (Studiu desfăşurat de Institute of Child Health, Londra. 2008.)
 • La vârsta de 2 săptămâni, sugarii hrăniţi cu un biberon Philips Avent au prezentat mai puţini colici decât sugarii hrăniţi cu un biberon convenţional. La vârsta de 2 săptămâni, sugarii hrăniţi cu un biberon Philips Avent au prezentat mai puţină agitaţie decât sugarii hrăniţi cu un biberon convenţional.
 • ** Un studiu clinic a arătat că, la vârsta de 2 săptămâni, sugarii hrăniţi cu un biberon Avent au prezentat mai puţine colici decât sugarii hrăniţi cu alt biberon de marcă, în special noaptea.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa

Înscrie-te acum și devino parte din comunitatea noastră!