1
Audio şi video

Pronto

Panou de control Home Theater

  USB

  Pronto

  Panou de control Home Theater

  Culori extreme, control perfect

  Soluţia cea mai bună pentru controlul tuturor echipamentelor audio-video, perfect adaptabilă necesităţilor oricui.

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Culori extreme, control perfect

Soluţia cea mai bună pentru controlul tuturor echipamentelor audio-video, perfect adaptabilă necesităţilor oricui.

Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

Culori extreme, control perfect

 • Controlaţi mai multe echipamente cu o singură atingere

  Controlaţi mai multe echipamente cu o singură atingere

  Funcţionalitatea One-Touch vă permite să executaţi mai multe comenzi printr-o simplă apăsare de buton, prin intermediul unei macrocomenzi. Aceasta include într-un singur buton un şir de comenzi pre-programate. Astfel, printr-o simplă apăsare de buton, executaţi o serie de funcţii.

 • Bază de date cu coduri IR pentru majoritatea dispozitivelor şi mărcilor

  Baza de date universală cu coduri IR constă într-o bibliotecă de coduri integrată într-o telecomandă specială. Această bibliotecă permite controlul prin telecomandă fără a mai fi necesară "învăţarea" semnalului. Puteţi selecta din baza de date seturile de coduri IR corecte pentru toate echipamentele audio/video aflate astăzi pe piaţă – indiferent de model sau marcă.

 • Învăţare confortabilă cod IR de la altă telecomandă

  Funcţia de învăţare se referă la procesul prin care o telecomandă captează şi memorează semnalele IR de la alte telecomenzi, pentru a le utiliza ulterior. În cazul în care codurile dispozitivului nu sunt incluse în baza de date încorporată, acestea pot fi aflate întotdeauna de la telecomanda originală printr-o simplă îndreptare spre aceasta.

 • Operare din camere diferite sau spaţii izolate prin pereţi

  Tehnologie radio ce permite controlul componentelor care nu sunt vizibile direct, aflate în spatele unor pereţi sau al altor obstacole. Există două tipuri de frecvenţe radio utilizate de telecomenzi: "RF to Component" şi "RF to IR".

 • Funcţionalităţi suplimentare prin upgrade-uri viitoare ale softului

  Pentru a păstra echipamentul actual şi pentru sporirea funcţionalităţilor, puteţi să descărcaţi noile softuri disponibile. Conectaţi echipamentul la Internet, fie direct, fie prin intermediul calculatorului, şi lansaţi utilitarul de upgrade.

 • Ecran tactil LCD color, atrăgător şi lizibil

  Ecranul color tactil cu cristale lichide oferă lizibilitate îmbunătăţită şi posibilitatea de vizualizare a butoanelor şi fundalurilor color. Este posibilă selectarea facilă a butoanelor şi comenzilor, utilizând ecranul tactil.

 • Alpha blending oferă butoane şi fundaluri transparente

  Funcţia Alpha blending este utilizată pentru a crea un efect de transparenţă. Acest lucru este realizat prin combinarea unui prim-plan translucid cu o culoare de fundal, pentru a crea un amestec intermediar.

 • Ecranul LCD cu fundal iluminat poate fi utilizat cu uşurinţă pe întuneric

  Iluminarea din spate este o caracteristică a ecranului LCD sau a tastaturii, pentru utilizare pe întuneric. Cele mai obişnuite tipuri de iluminare se bazează pe LED-uri şi electroluminiscenţă (EL). Telecomenzile cu iluminare cu LED-uri sunt, de obicei, strălucitoare, în nuanţe de galben şi verde neuniforme, în timp ce panourile EL iluminează uniform în nuanţe de albastru, alb sau verde.

 • Senzorul activează telecomanda când aceasta este ridicată

  Senzorul pentru ridicare este o caracteristică prin care iluminarea din spate este activată automat dacă telecomanda este mişcată sau ridicată.

 • Timerul permite activarea anumitor funcţii când nu sunteţi acasă.

  Funcţia Timer permite telecomenzii să efectueze anumite acţiuni în mod automat, la o oră predefinită.

 • Selectare a limbii pentru interfaţa de utilizator

  Asistenţa pentru produs este disponibilă în limbile engleză, spaniolă, franceză, germană şi olandeză. Pentru a personaliza interfaţa pentru utilizatori în limba dvs., selectaţi limba preferată din meniul pentru setări.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa