Fidelio

Philips Fidelio SoundBar

Home Theater

  Philips Fidelio SoundBar

  Home Theater

  Cel mai subţire Blu-ray Soundbar cu Ambisound de până acum

  Nimic nu se compară cu televizoarele ultrasubţiri precum Ambisound, cu sunetul lor captivant şi designul elegant. Acest sistem home theatre soundbar Philips HTB9150 dispune de 5 amplificatoare elegante şi 6 difuzoare ce reduc dezordinea în orice încăpere. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Fidelio SoundBar Home Theater

Blu-ray 3D, Aluminiu, Montare pe perete HTB9150/12 Caută produse similare

Cel mai subţire Blu-ray Soundbar cu Ambisound de până acum

Obsedat de sunet

 • Tehnologia Ambisound pentru sunet surround cu mai puţine boxe

  Tehnologia Ambisound pentru sunet surround cu mai puţine boxe

  Tehnologia Ambisound furnizează un sunet surround multicanal bogat din mai puţine difuzoare. Aceasta oferă o experienţă impresionantă a sunetului 5.1 fără constrângerile impuse de poziţia de şedere, forma şi dimensiunile camerei şi fără confuzia implicată de un număr mare de difuzoare şi cabluri. Prin efectul combinat al fenomenelor psihoacustice, al procesării array şi al poziţionării unităţilor sub anumite unghiuri, Ambisound furnizează mai mult sunet din mai puţine difuzoare.

 • Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Blu-ray Full HD 3D pentru o experienţă cinematografică 3D cu adevărat captivantă

  Lăsaţi-vă vrăjit de filmele 3D în propria dvs. sufragerie cu televizorul Full HD 3D. Active 3D utilizează dispozitive de comutare rapidă de ultimă generaţie pentru profunzime naturală şi realism cu rezoluţie full 1080x1920 HD. Vizionând aceste imagini cu ochelari speciali care sunt temporizaţi pentru a deschide şi a închide lentilele din stânga şi din dreapta în sincronizare cu imaginile alternative, se creează experienţa de vizionare Full HD 3D cu home cinema. Versiunile de filme premium 3D pe BluRay oferă o selecţie largă de conţinut de înaltă calitate. Blu-ray asigură de asemenea sunet surround necomprimat pentru o experienţă audio incredibil de reală.

 • Radio prin Internet pentru a vă bucura de posturile de radio online

  Radio prin Internet pentru a vă bucura de posturile de radio online

  Radioul prin Internet este un serviciu de transmisie audio prin Internet. Unele posturi de radio de pe internet sunt afiliate unui post sau reţele de radio tradiţionale (terestre), în timp ce altele sunt doar posturi de radio pe internet, care sunt independente şi transmit numai pe internet. Cu Radio prin Internet vă puteţi bucura de acces la posturile de radio online de oriunde din lume şi puteţi asculta o varietate mare de genuri, ştiri, sport şi divertisment sau vă puteţi conecta la posturile favorite sau de nişă.

 • Conversie instantanee 2D în 3D pentru e experienţă cinematografică realistă

  Conversie instantanee 2D în 3D pentru e experienţă cinematografică realistă

  Desfătaţi-vă cu emoţia filmului 3D acasă la dvs. vizionându-vă colecţia de filme 2D. Conversia instantanee 3D utilizează cea mai nouă tehnologie digitală pentru a analiza conţinutul video 2D şi a diferenţia între obiectele din prim-plan şi cele din fundal. Această detaliere generează o hartă a adâncimii care converteşte formatele normale 2D în fascinante imagini 3D. Cu un televizor compatibil 3D, sunteţi acum gata de o experienţă totală HD 3D.

 • Transformaţi-vă Smartphone-ul într-o telecomandă pentru produse AV Philips

  Transformaţi-vă Smartphone-ul într-o telecomandă pentru produse AV Philips

  Aplicaţia MyRemote Philips vă permite să vă utilizaţi smartphone-ul sau tableta pe post de telecomandă pentru a vă controla produsele Philips AV conectate la reţeaua dvs. Wi-Fi de acasă, oferindu-vă control instantaneu de oriunde din căminul dvs. De asemenea, aceasta oferă o serie de funcţii utile precum SimplyShare, pentru a conecta şi transmite wireless tot divertismentul; MySound, pentru a vă particulariza preferinţele de ascultare.

 • Cea mai bună asociere a designului SoundBar cu un televizor cu ecran plat de 102 cm (40") sau mai mare

  Cea mai bună asociere a designului SoundBar cu un televizor cu ecran plat de 102 cm (40") sau mai mare

  Sistemul SoundBar conferă stil şi înnobilează orice sufragerie. Deşi este proiectat pentru televizoare plate cu ecran de 102 cm (40") sau mai mare, sistemul se potriveşte şi oricărui alt televizor plat, asortându-se cu interiorul şi cu stilul dvs. de viaţă.

 • Design sofisticat cu finisaje din aluminiu de înaltă calitate

  Design sofisticat cu finisaje din aluminiu de înaltă calitate

  Aluminiul este un material creativ, modern şi alegerea multor designeri de interior renumiţi la nivel mondial. Uşor dar rezistent, aluminiul este un material autentic care contribuie la crearea unor designuri reprezentative ale căror profiluri ultrasubţiri, robuste demonstrează excelenţă tehnologică. Rezultatul este că sistemele Philips home cinema cu siguranţă vor atrage priviri şi vor întoarce capete în orice încăpere.

 • Puterea de 600 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică

  Puterea de 600 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică
 • Wi-Fi încorporat pentru a vă bucura wireless de suportul media conectat

  Cu Wi-Fi încorporat, vă puteţi accesa wireless conţinutul media. Puteţi să uitaţi de vizionarea incomodă la ecranul computerului, relaxaţi-vă şi savuraţi fişierele media la televizor - în confortul propriei sufragerii.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa