Home theater cu SoundBar

  Home theater cu SoundBar

  Daţi viaţă filmului dvs.

  Daţi viaţă filmelor dvs. cu sunetul surround excelent. Cu puterea audio de 200 w, un DVD player încorporat şi HDMI 1080p upscaling, acum vă puteţi savura filmele cu sunet şi imagine de înaltă calitate, fără "păienjenişul" de cabluri! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Home theater cu SoundBar

Putere 200 W RMS, Redare DVD HSB4352/12 Caută produse similare

Daţi viaţă filmului dvs.

cu un subwoofer puternic

 • Dolby Virtual Speaker pentru un sunet surround realist

  Dolby Virtual Speaker pentru un sunet surround realist

  Dolby Virtual Speaker este o tehnologie de virtualizare audio care produce sunet surround de calitate din numai două boxe. Algoritmii spaţiali avansaţi reproduc cu precizie caracteristicile sonore dintr-un mediu cu 5.1 canale. Plăcerea vizionării filmelor pe DVD este accentuată de sunetul incredibil pe numai două canale. Când această tehnologie este combinată cu procesarea Dolby Pro Logic II, puteţi obţine un sunet dinamic multicanal din orice sursă stereo de calitate. Nu mai este nevoie să cumpăraţi boxe, cabluri sau stative pentru a vă bucura de un sunet cu adevărat spaţial.

 • Cea mai bună asociere a designului SoundBar cu un televizor cu ecran plat de 81 cm (32") sau mai mare

  Cea mai bună asociere a designului SoundBar cu un televizor cu ecran plat de 81 cm (32") sau mai mare

  Boxa sistemului home cinema SoundBar conferă stil şi înnobilează orice sufragerie. Deşi este proiectată pentru televizoare plate cu ecran de 81 cm (32") sau mai mare, sistemul se potriveşte şi oricărui alt televizor plat, asortându-se cu interiorul şi cu stilul dvs. de viaţă.

 • Reeşantionare HDMI 1080p la definiţie înaltă pentru a obţine imagini mai clare

  Reeşantionare HDMI 1080p la definiţie înaltă pentru a obţine imagini mai clare

  Upscaling HDMI 1080p furnizează imagini de o claritate excepţională. Filmele la definiţie standard pot fi urmărite acum la rezoluţie cu adevărat de înaltă definiţie - asigurând mai multe detalii şi imagini mai realiste. Scanarea progresivă (reprezentată prin "p" în "1080p") elimină structura liniilor preponderentă pe ecranele televizoarelor, din nou asigurând permanent imagini clare. Pentru a încheia lista, HDMI realizează o conexiune digitală directă care poate transmite imagini video necomprimate, precum şi semnal audio digital pe mai multe canale, fără conversii la analogic - oferind o calitate perfectă a imaginii şi sunetului, fără zgomote.

 • Conexiunea USB 2.0 de mare viteză redă clipuri video/muzică de pe memorie flash USB

  Conexiunea USB 2.0 de mare viteză redă clipuri video/muzică de pe memorie flash USB

  Universal Serial Bus sau USB este un protocol standard care este utilizat în mod confortabil pentru a lega calculatoare, periferice şi echipamente electronice de larg consum. Dispozitivele USB de mare viteză au o rată de transfer al datelor de până la 480 Mbps - de la 12 Mbps la dispozitivele originale USB. Utilizând conexiunea USB 2.0 de mare viteză, tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă conectaţi dispozitivul USB, să selectaţi filmul, muzica sau imaginile şi să începeţi să redaţi.

 • EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink vă permite să controlaţi mai multe dispozitive precum playere DVD, playere Blu-ray, televizoare, etc. cu ajutorul unei singure telecomenzi. Utilizează protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja funcţionalitatea între dispozitive prin intermediul cablului HDMI. Prin atingerea unui buton, puteţi utiliza simultan toate echipamentele dumneavoastră activate şi conectate la HDMI CEC. Funcţiile ca standby şi play se pot efectua acum extrem de uşor.

 • Tuner FM încorporat

  Tuner FM încorporat
 • Poziţionare flexibilă pe perete sau pe masă

  Poziţionare flexibilă pe perete sau pe masă
 • Puterea de 200 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică

  Puterea de 200 W RMS oferă un sunet excelent pentru filme şi muzică
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa