Telefon mobil

  GPRS

  Telefon mobil

  Comutaţi la muzică, zi şi noapte

  Telefonul şic Philips M600 vă menţine în legătură cu amicii şi vă permite să ascultaţi muzică într-un stil modern - oricând, oriunde. Întotdeauna elegantă, distractivă şi funcţională, impresionanta caracteristică de redare a muzicii timp de 40 de ore vă asigură divertismentul în mişcare. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Comutaţi la muzică, zi şi noapte

 • Egalizator pentru sunete optimizate, adecvate stilului dumneavoastră muzical

  Egalizator pentru sunete optimizate, adecvate stilului dumneavoastră muzical

  Playerele GoGear cu egalizator utilizează tehnologia pentru a seta automat balansul optim al frecvenţei sunetelor pentru stilul de muzică selectat. Fie că ascultaţi Jazz, Rock sau Pop, utilizarea setării prestabilite a egalizatorului vă permite să vă bucuraţi de un sunet optim pentru stilul de muzică respectiv.

 • Captură şi redare video în formate MPEG4 şi H263

  Funcţia de captură video vă permite să înregistraţi momentele preţioase în format MPEG4 sau H263. Redaţi-le pe telefon sau pe PC.

 • Slot pentru card de memorie MicroSD, pentru memorie suplimentară/stocare date

  Acum vă puteţi bucura de capacitatea suplimentară şi de stocarea fişierelor multimedia, introducând un card de memorie MicroSD în slotul integrat al telefonului.

 • Taste presetate MP3 pentru acces rapid

  Savuraţi cu uşurinţă melodiile MP3 şi accesaţi funcţiile esenţiale pentru muzică utilizând tastele presetate de acces rapid MP3. Cu un singur clic, lansaţi playerul MP3 sau reglaţi volumul şi navigaţi în lista de redare.

 • Design elegant, avangardist, pentru a arăta lumii stilul dvs.

  Dacă doriţi un telefon avangardist pentru a arăta lumii stilul dvs., designul elegant, modern şi finisajul de înaltă calitate disting acest telefon de cele obişnuite.

 • SRS WOW este experienţa sunetului surround pentru căşti

  Caracteristica 'WOW' a tehnologiei audio SRS creează o experienţă emoţionantă prin sunetul surround cu bas profund, din surse de sunet mono sau stereo. Sistemul dvs. audio sună acum mai bogat, mai amplu, mai extins. Caracteristica WOW reface reperele spaţiale deseori pierdute prin comprimarea audio sau prin redarea cu difuzoare mici.

 • Bucuraţi-vă de până la 40 de ore de muzică

  Bucuraţi-vă de până la 40 de ore de muzică la o singură încărcare.

 • Bucuraţi-vă de muzică Bluetooth stereo

  Telefonul dvs. mobil Philips suportă profilul Buetooth A2DP. Acesta vă permite să vă bucuraţi de melodiile preferate wireless şi cu muzică stereo de înaltă calitate din căştile dvs. Bluetooth.

Vezi toate Specificaţile
 • Specificaţie indicată pe baza încărcării iniţiale complete a bateriei testată în laboratoare cu Bluetooth oprit. Performanţa reală depinde de furnizorul serviciului de reţea şi de utilizare.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa