Necartografiat

Monitor LCD

  Monitor LCD

  Impresionaţi şi implicaţi-vă publicul

  Acest monitor LCD profesional de 46" va transmite mesajul dvs. Utilizat în reţea, într-o matrice de monitoare sau ca afişaj independent într-un spaţiu public, acest model oferă o multitudine de caracteristici pentru a servi chiar şi cele mai solicitante aplicaţii Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Impresionaţi şi implicaţi-vă publicul

 • Ecran LCD Full HD, 1920x1080 pixeli

  Acest ecran are o rezoluţie denumită Full HD. Tehnologia de ultimă oră pentru ecrane LCD oferă o rezoluţie panoramică de 1080 de linii cu scanare progresivă, fiecare având 1920 de pixeli. Astfel se pot obţine imagini de înaltă calitate, din semnal HD cu până la 1080 de linii. Culorile intense, imaginea fără scintilaţii, luminozitatea optimă şi contrastul ridicat vă vor oferi o experienţă de vizionare de neuitat.

 • Intrare HDMI pentru o conexiune HD complet digitală într-un singur cablu

  HDMI realizează o conexiune RGB digitală necomprimată între sursă şi ecran. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic rezultă o imagine impecabilă. Semnalul nedeteriorat reduce pâlpâirea şi oferă imagini mai clare. HDMI comunică rezoluţia maximă de ieşire echipamentului sursă. Intrarea HDMI este compatibilă cu sursele DVI, însă include sunet digital. HDMI utilizează protecţia la copiere HDCP.

 • Funcţionare în modul portret

  Acest monitor poate fi montat în siguranţă şi în poziţie verticală.

 • Butoane de comandă ascunse şi blocabile

  Butoanele de comandă locale ale ecranului sunt plasate în aşa fel încât să fie cât mai puţin vizibile din imediata apropiere. În plus, senzorul pentru telecomandă şi butoanele de comandă locale pot fi dezactivate prin RS232 pentru a preveni manipularea neautorizată a ecranului când este plasat într-un spaţiu public.

 • Monitorul poate fi controlat prin reţea, de la distanţă

  Sistemul de control al reţelei permite utilizatorului să controleze şi să regleze monitoarele de la distanţă, prin protocolul RS232.

 • Retransmiterea semnalului VGA permite conectarea mai multor monitoare în serie

  Conectarea în serie a mai multor monitoare distribuie eficient controlul şi conţinutul vizual de la o singură sursă la o serie de monitoare aflate în mai multe locaţii dintr-un amplasament.

 • Funcţie avansată împotriva imaginilor statice

  Imaginile statice rămase pe ecran pentru perioade extinse pot lăsa "imagini fantomă" sau efectul de imagini statice rămase pe ecranele LCD. Deşi imaginile statice rămase pe ecranul LCD nu sunt permanente, nu doriţi ca aceasta să se întâmple, mai ales în locaţii în care conţinutul este afişat aproape non-stop.

 • Respectă standardele RoHS pentru protecţia mediului

  Produsele de afişare Philips sunt concepute şi fabricate în conformitate cu reglementările stricte privind substanţele periculoase (RoHS) care limitează utilizarea plumbului şi a altor substanţe toxice care pot afecta sănătatea şi mediul înconjurător.

 • Funcţia zoom îmbunătăţită acceptă aplicarea pe un perete de monitoare

  Funcţia zoom internă simplifică utilizarea în cadrul pereţilor de monitoare, eliminând echipamentele externe costisitoare. Capabil de un vidiwall de 25 de ecrane, prin împărţirea a până la 5 ecrane atât orizontal, cât şi vertical.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa