Necartografiat

Monitor LCD

  Monitor LCD

  Afişaj robust pentru aplicaţii solicitante

  Ţineţi costurile sub control cu acest monitor LCD rezistent, de 42", care poate fi controlat prin reţea. Utilizat în reţea, într-o matrice de monitoare sau ca afişaj independent într-un spaţiu public, acest model oferă o multitudine de caracteristici pentru a servi chiar şi cele mai solicitante aplicaţii Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Afişaj robust pentru aplicaţii solicitante

 • Format panoramic WXGA cu rezoluţie de 1366 x 768 pentru o imagine mai clară

  Formatul panoramic al panoului LCD cu rezoluţie XGA poate afişa 1366 x 768 pixeli; WXGA le permite monitoarelor să nu fie baleiate pentru a asigura o afişare de calitate superioară şi o reproducere mai fidelă a culorilor

 • Luminozitatea se reglează automat în funcţie de mediu

  Setările afişajului se reglează pentru a corespunde luminii ambientale fără intervenţia utilizatorului.

 • Ramă metalică rezistentă şi capac posterior metalic

  Special proiectat pentru aplicaţiile dificile din spaţii publice, rama metalică oferă o durabilitate şi o protecţie mai mari împotriva vandalizării. A fost folosită vopsea anodizată pentru a oferi ramei o protecţie sporită împotriva zgârierii.

 • Caracteristică de securitate pentru prevenirea controlului neautorizat

  Comenzile locale ale ecranului în aşa fel încât să fie cât mai puţin vizibile din imediata apropiere. În plus, senzorul pentru telecomandă şi tastatura pot fi dezactivate prin RS232 pentru a preveni manipularea neautorizată a ecranului când este plasat într-un spaţiu public.

 • Monitorul poate fi controlat prin reţea, de la distanţă

  Sistemul de control al reţelei permite utilizatorului să controleze şi să regleze monitoarele de la distanţă, prin protocolul RS232.

 • Funcţia zoom îmbunătăţită acceptă aplicarea pe un perete de monitoare

  Funcţia zoom internă simplifică utilizarea în cadrul pereţilor de monitoare, eliminând echipamentele externe costisitoare. Compatibilitate cu configuraţiile 2x2, 3x3, 4x4 şi 5x1.

 • Retransmiterea semnalului VGA permite conectarea mai multor monitoare în serie

  Conectarea în serie a mai multor monitoare distribuie eficient controlul şi conţinutul vizual de la o singură sursă la o serie de monitoare aflate în mai multe locaţii dintr-un amplasament.

 • Funcţionare în modul portret

  Acest monitor poate fi montat în siguranţă şi în poziţie verticală.

 • Tuner TV opţional

  Se poate comanda separat un tuner TV opţional, care poate fi instalat de utilizator prin conectarea unităţii într-un slot din partea posterioară a monitorului. La pornirea monitorului, tunerul va fi recunoscut.

 • Gestionare inteligentă a alimentării pentru un consum redus

  Gestionarea inteligentă a energiei implică utilizarea de tehnologii economice care reduc semnificativ consumul de energie şi costurile de exploatare.

 • Fără ardere permanentă în cazul afişării imaginilor statice

  Ecranele din spaţii publice afişează frecvent imagini statice care pot crea imagini fantomă (ardere). Este suficient să opriţi şi să porniţi monitorul pentru ca aceste imagini fantomă să dispară complet.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa