Necartografiat

Monitor LCD

  Monitor LCD

  Afişaj fantastic pentru aplicaţii în spaţii publice acoperite

  Ţineţi costurile sub control cu acest monitor LCD de 37", care poate fi controlat prin reţea. Utilizat în reţea sau ca afişaj independent într-un spaţiu public, oferă o mulţime de caracteristici pentru a satisface cel mai pretenţios public şicele mai solicitante aplicaţii de vizualizare profesionale. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Afişaj fantastic pentru aplicaţii în spaţii publice acoperite

 • Format panoramic WXGA cu rezoluţie de 1366 x 768 pentru o imagine mai clară

  Formatul panoramic al panoului LCD cu rezoluţie XGA poate afişa 1366 x 768 pixeli; WXGA le permite monitoarelor să nu fie baleiate pentru a asigura o afişare de calitate superioară şi o reproducere mai fidelă a culorilor

 • Intrare HDMI pentru o conexiune HD complet digitală într-un singur cablu

  HDMI realizează o conexiune RGB digitală necomprimată între sursă şi ecran. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic rezultă o imagine impecabilă. Semnalul nedeteriorat reduce pâlpâirea şi oferă imagini mai clare. HDMI comunică rezoluţia maximă de ieşire echipamentului sursă. Intrarea HDMI este compatibilă cu sursele DVI, însă include sunet digital. HDMI utilizează protecţia la copiere HDCP.

 • Restaurarea imaginilor interpolate compensate prin mişcare

  Restaurarea imaginilor interpolate compensate prin mişcare implică un algoritm inteligent de restaurare a imaginilor interpolate, care utilizează imagini dintr-o memorie digitală pentru a măsura şi estima viteza şi direcţia mişcării obiectelor pentru a crea câmpuri noi cu poziţii de mişcare corectate, astfel încât mişcarea din materialele video să fie perfect lină, fără trepidaţii şi extrem de clară.

 • Filtrul 3D de tip pieptene separă culorile şi creşte claritatea

  Filtrul 3D de tip pieptene separă mai bine semnalele de luminozitate şi culoare în domeniul 3D, pentru a elimina interferenţele şi a evita distorsiunile de tip "dot crawl". Filtrul digital 3D de tip pieptene compară imaginea de televiziune câmp-cu-câmp, pentru a separa informaţiile color de cele alb-negru şi pentru a elimina atât punctele reziduale orizontale şi verticale, cât şi efectul "dot crawl". Rezultatul este o imagine extrem de clară şi nedistorsionată.

 • PiP permite vizionarea simultană a unei a doua surse

  Vă oferă posibilitatea de a viziona simultan două surse diferite (două surse video sau o combinaţie de date/elemente grafice).

 • Control al iluminării fundalului

  În funcţie de gradul de iluminare al spaţiului public sau profesional, puteţi dori să adaptaţi intensitatea luminii din fundalul ecranului. Micşorarea nivelului de iluminare poate economisi multă energie, în special în spaţiile publice în care ecranele funcţionează mai multe ore pe zi.

 • Pachet de accesorii extins

  Ecranul este dotat standard cu un pachet de accesorii care include o telecomandă, un manual de utilizare, cabluri DVI şi VGA , un stativ (cu picioare) pentru masă şi boxe (detaşabile).

 • Monitorul poate fi controlat prin reţea, de la distanţă

  Sistemul de control al reţelei permite utilizatorului să controleze şi să regleze monitoarele de la distanţă, prin protocolul RS232.

 • Funcţionare în modul portret

  Acest monitor poate fi montat în siguranţă şi în poziţie verticală.

 • Butoane de comandă ascunse şi blocabile

  Butoanele de comandă locale ale ecranului sunt plasate în aşa fel încât să fie cât mai puţin vizibile din imediata apropiere. În plus, senzorul pentru telecomandă şi butoanele de comandă locale pot fi dezactivate prin RS232 pentru a preveni manipularea neautorizată a ecranului când este plasat într-un spaţiu public.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa