TV cu profil foarte subţire de 4K UHD cu Android™

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/4/48pus7600_12/48pus7600_12_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  TV cu profil foarte subţire de 4K UHD cu Android™

  LED TV extrem de subţire de 4K UHD cu Android

  Seria 7600 ridică puterea Android la rang de artă. De la profilul său cu design extrem de subţire, până la tehnologia UHD 4K care oferă imagini în mişcare fluide. Este pe cât de frumos, pe atât de performant. Nu este surprinzător că juriul EISA l-a desemnat cel mai bun televizor european achiziţionat, pentru perioada 2015-2016. Vezi toate beneficiile

 • LED TV extrem de subţire de 4K UHD cu Android

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

7600 series TV cu profil foarte subţire de 4K UHD cu Android™

121 cm (48"), LED TV 4K Ultra HD, Quad Core, 16GB şi extensibil, Twin Tuner DVB-T/T2/C/S/S2 48PUS7600/12 Caută produse similare

LED TV extrem de subţire de 4K UHD cu Android

Cu Ambilight pe 3 laturi

 • Ambilight îţi schimbă pentru totdeauna modul de vizionare la televizor

  Ai creat un cămin care este mai mult decât o casă, de ce n-ai alege un televizor care să fie cald şi îmbietor? Tehnologia unică Ambilight de la Philips face ecranul mult mai larg - şi experienţa de vizionare mult mai captivantă - proiectând un halo de lumină din cele trei laturi ale ecranului televizorului pe peretele care-l înconjoară. Culoarea, imaginile vibrante şi emoţiile depăşesc ecranul şi aduc în sufrageria ta o experienţă de vizionare extraordinară.

 • 4K Ultra HD: rezoluţie cum nu ai mai întâlnit niciodată

  Televizorul Ultra HD are o rezoluţie de 4 ori mai mare decât cea a unui televizor Full HD obişnuit. Datorită celor peste 8 milioane de pixeli şi tehnologiei unice de upscaling Ultra Resolution, vei putea obţine cele mai bune imagini, indiferent de conţinutul original. Bucură-te de claritate îmbunătăţită, de percepţia unei adâncimi sporite, de contrast superior şi de mişcare naturală şi detalii fără cusur.

 • Micro Dimming Pro pentru contrast incredibil

  Micro Dimming Pro îmbunătăţeşte contrastul televizorului tău în funcţie de condiţiile de iluminat din mediul tău. Un senzor de lumină şi un software special analizează imaginea în 6400 de secţiuni diferite astfel încât să te poţi bucura de contrast şi calitate incredibile ale imaginii, având parte de o experienţă vizuală realistă - indiferent dacă este zi sau noapte.

 • Ultra Resolution converteşte orice conţinut în imagini Ultra HD clare

  Ultra Resolution converteşte orice conţinut în imagini Ultra HD mai clare pe ecran. Conversia avansată combinată cu algoritmii unici de subţiere a liniilor de la Philips transformă pixelii originali în pixeli mai buni. Rezultatul este o imagine vizibil mai rafinată cu linii mai fine şi detalii mai numeroase şi mai profunde.

 • Pixel Precise Ultra HD: descoperă o calitate vie a imaginii UHD

  Frumuseţea televizorului 4K Ultra HD constă în savurarea fiecărui detaliu. Motorul de procesare Philips Pixel Precise Ultra HD converteşte orice imagine de intrare în rezoluţie UHD excepţională pentru ecranul tău. Bucură-te de imagini în mişcare line şi clare, cu contrast excepţional. Descoperă un negru mai intens, alb mai strălucitor, culori vii şi tonuri de piele naturale - de fiecare dată şi de la orice sursă.

 • Dezlănţuie puterea Quad Core cu Android integrat

  Procesorul Philips Quad Core întâlneşte puterea Android pentru a-ţi oferi o experienţă de joc captivantă. Iar având Android pe televizor, vei naviga, vei lansa aplicaţii şi vei juca în mod super rapid, super intuitiv şi super distractiv.

 • Magazinul Google Play şi galeria de aplicaţii Philips: priveşte mai departe de televizor

  Magazinul Google Play şi galeria de aplicaţii Philips: priveşte mai departe de televizor

  Magazinul Google Play şi galeria de aplicaţii Philips merg mai departe de programarea TV tradiţională, pentru a-ţi aduce o colecţie online amplă de filme, televiziune, muzică, aplicaţii şi jocuri. 16 GB de memorie extensibilă înseamnă că există suficient spaţiu pentru conţinutul tău preferat şi pentru a instala mai multe aplicaţii.

 • Glisează, tastează, vorbeşte şi multe altele - o interacţiune cu adevărat inteligentă

  Glisează, tastează, vorbeşte şi multe altele - o interacţiune cu adevărat inteligentă

  Am conceput noile noastre telecomenzi pentru o utilizare la fel de distractivă precum televizoarele Android cu care sunt sincronizate. Introduce textul folosind Google voice* sau o tastatură completă Qwerty. Pronunţă „Deschide YouTube” pentru a lansa aplicaţia. Glisează printre fotografiile tale de familie pe suportul nostru tactil. Sau pur şi simplu utilizeaz-o ca pe o telecomandă clasică.

 • Tehnologia Double Ring de la Philips pentru bas profund şi puternic

  Tehnologia Double Ring de la Philips pentru bas profund şi puternic

  Tehnologia Philips Double Ring permite o mişcare mai amplă a boxelor şi subwooferelor - iar mai multă mişcare înseamnă mai multă putere! Astfel, te poţi bucura de un bas puternic şi profund chiar şi la un televizor cu design subţire.

 • Suportul subţire utilizează designul pentru a-ţi îmbunătăţi experienţa

  Vizionezi la televizor pentru ceea ce se vede pe ecran, nu pentru ce se află sub acesta. Am conceput suportul cromat cu design subţire astfel încât accentul să fie pus pe televizor - aşa cum ar trebui să fie.

 • Auzi fiecare detaliu cu DTS Premium Sound

  Boxele de televizor eficiente necesită un motor de procesare puternic, care păstrează puritatea conţinutului audio original. DTS Premium Suite a fost conceput pentru a oferi clienţilor experienţa pe care aceştia o aşteaptă de la procesarea de sunet de înaltă performanţă: surround captivant cu bas profund şi bogat, şi dialog clar oferit la niveluri maxime şi fără fluctuaţii, întreruperi sau distorsiuni.

Vezi toate Specificaţile
 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani, deoarece sistemul lor vizual nu este încă dezvoltat complet.
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • Ofertele aplicaţiei Android variază în funcţie de ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează magazinul local Google Play.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. Poţi găsi o listă actualizată în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactează-ţi operatorul.
 • (Philips) compatibil numai cu dispozitive specifice de redare Philips.
 • Funcţionalitatea Google Cast depinde de aplicaţiile şi dispozitivele compatibile cu Google Cast. Pentru mai multe detalii, vizitează pagina de produse Google Cast.
 • Aplicaţia Philips TV Remote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor, operator şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Ofertele aplicaţiei Smart TV variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/smarttv.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa