Monitor LCD cu SmartImage

  Monitor LCD cu SmartImage

  Afişaj elegant, de înaltă performanţă

  Intensificaţi-vă experienţa de joc cu acest afişaj elegant 3D Philips Gioco. Cu designul său emblematic care utilizează o ramă extrem de îngustă, culori strălucitoare şi o performanţă excelentă 3D fără scintilaţii, Philips Gioco este pregătit să vă introducă în lumea jocurilor! Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Brilliance Monitor LCD cu SmartImage

Gioco, 23" (58, 4 cm), 3D, ochelari FPR 238G4DHSD/00 Caută produse similare

Afişaj elegant, de înaltă performanţă

pentru jocuri captivante 3D

 • Aspect minimalist cu ramă extrem de îngustă

  Utilizând panourile din cea mai recentă tehnologie, noile afişaje Philips sunt concepute cu o abordare minimalistă, limitând grosimea exterioară a ramei la aproximativ 2,5 mm. În combinaţie cu banda de matrice neagră din interiorul panoului, de aproximativ 9 mm, dimensiunile totale ale ramei sunt considerabil reduse, permiţând distrageri minime şi dimensiunea de vizionare maxim posibilă. Special concepută pentru configurarea tip cadre sau cu multi-afişaj, cum ar fi jocurile, designul grafic şi aplicaţiile profesionale, rama extrem de îngustă vă oferă sentimentul că utilizaţi un singur ecran mare.

 • Afişaj AH-IPS pentru imagini strălucitoare şi culori vii

  Afişaj AH-IPS pentru imagini strălucitoare şi culori vii

  Acest afişaj Philips de ultimă oră utilizează panouri AH-IPS avansate, care oferă o reproducere superioară a culorilor, un timp de răspuns mai scurt şi un consum mai redus de energie. Spre deosebire de panourile TN standard, panourile AH-IPS afişează culori uniforme chiar şi la unghiuri largi, de 178 de grade, şi în modul de pivotare. Oferind performanţe remarcabile, tehnologia AH-IPS este ideală pentru aplicaţiile care necesită permanent o reproducere fidelă a culorilor şi o luminozitate uniformă, precum retuşarea fotografiilor, aplicaţiile grafice şi navigarea pe web.

 • Mod de joc SmartImage optimizat pentru jucători

  Mod de joc SmartImage optimizat pentru jucători

  Noul afişaj pentru jocuri de la Philips dispune de acces direct OSD, reglat fin pentru jucători, oferindu-vă opţiuni multiple. Modul „FPS” (Primul care trage) îmbunătăţeşte temele întunecate ale jocurilor, permiţându-vă să vedeţi obiecte în zone întunecate. Modul „Curse auto” adaptează afişajele cu cel mai rapid timp de răspuns şi culori superioare împreună cu reglaje de imagine. Modul „RTS” (Strategie în timp real) dispune de modul SmartFrame special, care permite evidenţierea anumitor zone şi reglarea dimensiunilor şi a imaginii. Jucătorul 1 şi Jucătorul 2 vă permit să salvaţi setări personalizate pe baza diferitelor jocuri, asigurând cea mai bună performanţă.

 • Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD

  Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD

  Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare Interfaţă multimedia de înaltă definiţie (HDMI). Cablul HDMI permite transmiterea semnalelor digitale video şi audio de înaltă calitate printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice număr de surse AV (inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V şi camere video).

 • Performanţă 3D fără scintilaţii

  Experienţa 3D fără scintilaţii vă asigură ore în şir de divertisment confortabil. Este convenabil, ochelarii uşori fără scintilaţii nu necesită baterii sau conectări prin cablu. Acum vă puteţi elibera în sfârşit de toate dificultăţile şi vă puteţi bucura de experienţa 3D cu familia dvs.!

 • 3D automat cu cele mai recente console Blu-ray şi de jocuri cu HDMI

  Cu jocuri Blu-ray şi cu conectarea compatibilă HDMI 1.4a la playere de filme, afişajul 3D Philips va comuta automat în modul 3D ţi vă va oferi imediat imagini excelente. Fără agitaţie cu reglajele!

 • Transformare 2D în 3D printr-o simplă apăsare de buton

  Transformaţi-vă colecţia 2D într-una 3D printr-o simplă apăsare de buton! Uşor accesibilă prin intermediul unei taste rapide situate pe ramă, această funcţie va metamorfoza colecţia dvs. preferată de jocuri, filme şi videoclipuri 2D într-una în format 3D.

 • SmartControl: Pentru o reglare uşoară a afişării

  Software PC pentru setări de afişare cu reglare fină performante. Philips oferă utilizatorilor două opţiuni pentru reglarea setărilor afişajului. Fie navigaţi prin meniul OSD cu mai multe niveluri cu ajutorul butoanelor de pe ecran, fie utilizaţi software-ul Philips SmartControl pentru a regla uşor diferitele setări pentru afişaj într-un mod familiar.

Vezi toate Specificaţile
 • Dacă aveţi stări de disconfort cum ar fi ameţeala, durerile de cap sau dezorientarea, vă recomandăm să nu vizionaţi materiale în format 3D pentru perioade îndelungate de timp.
 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că aceştia nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani.
 • Vă rugăm să citiţi cu atenţie manualul de instrucţiuni pentru a afla mai multe informaţii despre 3D şi despre sănătate
 • Pentru placa VGA şi alte cerinţe privind funcţionarea 3D, vă rugăm să vizitaţi www.philips.com/support pentru detalii suplimentare.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa