1
Televizoare

Sunet Philips TV

Simte fiecare detaliu

Televizoarele noastre cu cel mai bun sunet

Sunet de la
Bowers & Wilkins

 

Designul exclusiv al difuzoarelor de la legendarii ingineri de sunet Bowers & Wilkins oferă o performanţă încântător de realistă. Subwooferul integrat, difuzoarele pentru frecvenţe înalte şi difuzoarele pentru toată gama de frecvenţe produc un bas profund, bine definit, dialog impecabil şi frecvenţe înalte deosebit de clare. Chiar şi la volum scăzut.

O combinaţie palpitantă

În timp ce televizoarele noastre devin tot mai minimaliste, sunetul rămâne amplu.
Sunet şi claritate îmbunătăţite

Auzi fiecare şoaptă

 

Difuzoarele pentru frecvenţe înalte oferă claritate pentru tonurile înalte – spargerea sticlei, păsări cântând, picături de ploaie care cad. Direcţia sunetului de înaltă frecvenţă este de asemenea controlată, asigurând transmiterea unui sunet precis la o gamă mai largă de poziţii de audiţie.

Televizor cu sunet excelent | Dialoguri clare

Nu pierde niciun cuvânt

 

Difuzorul pentru frecvenţe joase de pe televizorul Philips este responsabil de frecvenţele din gama medie şi gama joasă. Sunetul pare că vine din mijlocul televizorului, iar dialogul este extrem de clar. Ceea ce auzi este perfect sincronizat cu ceea ce vezi.

Subwoofer încorporat | Îmbunătăţeşte-ţi experienţa de audiţie TV

Să auzim basul!              

 

Subwooferul reproduce frecvenţele extrem de joase. Exploziile din filme vor zgudui pereţii. Motoarele vor dudui. Interpretările muzicale vor fi perfect echilibrate, cu sunete joase profunde şi tobe şi bas puternice.

Configuraţia audio variază de la un televizor la altul. Te rugăm să verifici specificaţiile televizorului.
Cu suport Montat pe perete

Fiecare detaliu contează  

 

Un televizor Philips este conceput să ofere o experienţă minunată de audiţie, oriunde îl amplasezi. În timpul configurării, ţi se va solicita să alegi setări de sunet preconfigurate care îţi optimizează televizorul pentru montare pe perete sau pe suport. Dacă repoziţionezi televizorul, setările pot fi schimbate uşor din meniul principal.

Cele mai bune televizoare pentru sunet

  Mai multe despre televizoarele Philips    

Televizor OLED
Realism incontestabil

Ambilight
Lasă-te captivat de conţinutul preferat

Televizoare Smart TV
Conţinut la îndemâna ta