0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.


  Rutina de îngrijire personală este esențială pentru o stare de bine, iar bărbieritul face parte din acest ritual. Te invităm să descoperi gama variată de aparate de bărbierit Philips, și alege aparatul care ți se potrivește cel mai bine pentru a face bărbieritul o activitate ușoară și plăcută. Testează unul dintre aparatele electrice de bărbierit Philips și bucură-te de întreaga experiență!

  Aparate de bărbierit (43)

  Filtre

  0 Filtre
  Tip produs
  Avantaje
  Tip de piele
  Lungimea bărbii
  Articole suplimentare
  Culoare
  Caracteristici
  Uşor de utilizat
  Durată de utilizare per încărcare
  Bărbierit umed şi uscat
  Cu fir/fără fir
  Durată de funcţionare
  Urmărirea conturului

  Aparate de bărbierit de serie

  Nu ai găsit ce căutai?

  Vezi toate produsele

  Produse vizualizate recent

  Ce tipuri de aparate de tuns și bărbierit Philips sunt disponibile?


  Categoria de produse de îngrijire pentru bărbați Philips îți pune la dispoziție o varietate de aparate electrice de bărbierit din care poți alege, în funcție de caracteristicile specifice pe care le cauți la un produs, dar și de bugetul de care dispui. Un avantaj esențial care se regăsește la mai toate aparatele de bărbierit Philips este utilizarea atât umedă, cât și uscată.

  Așadar, poți folosi fără griji sub duș aparatul de bărbierit, pentru o experiență cât mai rapidă și ușoară. Începând cu Seria 5000, aparatele electrice de bărbierit Philips au la bază o tehnologie SkinIQ avansată, care permite produsului să alunece ușor pe piele, să reducă iritația pielii și să taie în mod eficient fiecare fir de păr. Un alt avantaj al aparatelor de bărbierit electrice Philips este dimensiunea redusă, ele putând fi transportate cu ușurință în orice bagaj.

  Autonomia crescută a bateriei îți permite să le folosești chiar dacă nu ai acces la o priză în momentul respectiv. De asemenea, începând cu Seria 7000, aparatele de bărbierit electrice Philips pot fi configurate cu aplicația GroomTribe, conectându-se prin Bluetooth la telefonul tău, iar astfel poți realiza anumite setări direct din aplicație.

  Descoperă ce aparat electric de bărbierit Philips ți se potrivește și plasează o comandă cu livrare gratuită în 3-4 zile lucrătoare.

  Cum aleg un aparat de bărbierit electric?


  Alegerea unui aparat de bărbierit electric joacă un rol important în crearea unei rutine de îngrijire potrivite pentru tine. Pentru a lua această decizie, poți lua în calcul mai mulți factori, frecvența bărbieritului, tehnologiile pentru protecția pielii, durata de viață a bateriei, accesoriile aferente produsului și diverse caracteristici care îmbunătățesc aparatul și, implicit, experiența ta.

  Pentru început, ai de ales între un aparat de bărbierit clasic și unul electric, cum sunt cele din categoria Philips Aparate de bărbierit. Achiziția unui astfel de aparat electric este cu siguranță o investiție profitabilă pe termen lung, dacă ești o persoană preocupat de îngrijirea personală și de produsele ce îți oferă siguranță în timpul utilizării.

  În plus, ține cont de faptul că unele produse pot fi însoțite de accesorii care să-ți îmbunătățească rutina de îngrijire: accesorii pentru tuns, suport de încărcare, cartuș de curățare și nu numai. Iar dacă îți dorești ca toate aceste avantaje să fie reunite într-un singur produs, te invităm să descoperi gama de aparate electrice de bărbierit de la Philips și să faci alegerea ideală pentru tine.

  Ai posibilitatea de a plăti în 6 rate fără dobândă, pentru ca achiziția unui aparat electric de bărbierit să fie o experiență plăcută și lipsită de griji.

  Trebuie să folosesc spumă de ras atunci când folosesc aparatul de ras electric?


  Gama de produse din categoria Philips Male Grooming conține aparate electrice de bărbierit cu o tehnologie bine dezvoltată, cu diverse funcționalități care îți ușurează munca în momentul în care te bărbierești. Un aparat de ras electric dispune de o multitudine de caracteristici care facilitează utilizarea eficientă și în siguranță, prin urmare rămâne la alegerea fiecărei persoane dacă folosește și spumă de ras sau nu.

  Dacă utilizezi aparatul electric de bărbierit cu spumă de ras, trebuie să clătești bine capetele de bărbierit înainte de a folosi aparatul Philips. De asemenea, odată ce ai terminat cu bărbieritul, este necesar să scuturi apa în exces înainte să așezi aparatul la loc în suportul lui.

  Vezi ce aparat de bărbierit electric reprezintă varianta ideală în rutina ta de îngrijire și plasează o comandă pe site, iar astfel te bucuri de livrare gratuită în 3-4 zile lucrătoare.

  Deoarece confortul și nevoile tale sunt o prioritate, îți oferim posibilitatea de a achiziționa un aparat electric de bărbierit în 6 rate fără dobândă, iar în acest fel poți investi fără griji într-un aparat calitativ, care să întrunească toate cerințele de care ai nevoie.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.