0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Banner biberoane anticolici

  Conceput pentru hrănire neîntreruptă

  Biberoanele noastre anticolici cu sistem de supapă anticolici şi tetină texturată sunt concepute să reducă la minimum întreruperile şi disconfortul în timpul hrănirii. Cu supapa anticolici integrată, aerul este evacuat în biberon şi nu în burtica bebeluşului.

  Dovedit clinic

  Cu 60 % mai puţină agitaţie în timpul nopţii

  Bebeluşii hrăniţi cu biberoanele noastre anticolici au fost mai puţin agitaţi decât bebeluşii hrăniţi cu biberonul anticolicii de la un concurent de top

  Prindere sigură

  Tetină concepută pentru hrănire neîntreruptă

  Forma tetinei este concepută în aşa fel încât să nu se aplatizeze, pentru o prindere sigură şi o hrănire neîntreruptă

  Marca nr. 1

  Recomandată de mame

  Philips Avent este marca nr. 1 de produse pentru bebeluşi, recomandată de mamele din întreaga lume¹

  Ultima şansă: acest produs nu va mai fi fabricat

  Ultima şansă: acest produs nu va mai fi fabricat

  Acesta va fi înlocuit de noul nostru biberon Natural Response cu dispozitiv anticolici AirFree – conceput special pentru a preveni problemele legate de hrănire, precum colicile, gazele intestinale şi refluxul.

  video banner

  Anti-colici

  Mai puţin aer acolo jos

  Supapa noastră anticolici testată² din punct de vedere clinic este concepută pentru a reduce colicile şi gazele.

  Banner aplicaţie Pregnancy+

  Asistenţă

  Descoperă aplicația Sarcină+

  Urmăreşte dezvoltarea bebeluşului şi păstrează momentele speciale pentru totdeauna. Descarcă aplicaţia Sarcină+ utilă pentru mămici şi tătici!

  Compară

  Recenzii

  Banner asistenţă pentru clienţi

  Asistență

  Obţine asistenţă pentru biberonul tău Philips Avent

  Compară

  Denegare de responsabilitate

  ¹ Conform rezultatelor sondajului de satisfacţie online GemSeek din decembrie 2017, realizat în rândul a peste 8.000 de utilizatoare de mărci şi produse pentru îngrijirea copiilor.
  ² La vârsta de 2 săptămâni, bebeluşii hrăniţi cu un biberon Philips Avent au avut mai puţine colici şi semnificativ mai puţină agitaţie în timpul nopţii comparativ cu bebeluşii hrăniţi cu alt biberon produs de concurenţă.
  * La vârsta de 2 săptămâni, bebeluşii hrăniţi cu un biberon Philips Avent au avut mai puţine colici şi semnificativ mai puţină agitaţie în timpul nopţii comparativ cu bebeluşii hrăniţi cu alt biberon produs de concurenţă.
  * S-a dovedit că forma tetinei previne aplatizarea acesteia şi ingerarea de aer şi întreruperile din timpul hrănirii asociate acesteia.
  * Ce sunt colicile şi cum afectează bebeluşii? Colicile sunt provocate de aerul înghiţit în timpul hrănirii, ceea ce măreşte disconfortul în sistemul digestiv al bebeluşului. Printre simptome se numără plânsul şi agitaţia.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.