Filtrele noi şi curate captează particulele nedorite din aer şi optimizează fluxul de aer. Totuşi, pe măsură ce dispozitivul lucrează pentru a purifica aerul, filtrul se poate înfunda în timp, iar dispozitivul nu va funcţiona eficient. Când se întâmplă acest lucru, este timpul să schimbi filtrul. Trebuie să ai grijă la imitaţii deoarece, deşi copiază forma filtrelor noastre, nu au aceeaşi performanţă.
Filtrele Philips sunt concepute să îţi ofere o rată de eliberare de aer curat (CADR) de top de la purificatoarele noastre de aer şi sunt cele mai bune filtre pentru dispozitivele noastre. Filtrele noastre au o structură unică realizată din fibre de polipropilenă antibacteriene, rezistente la descompunere şi lipite prin ultrasunete. Structurile filtrelor sunt rezistente la colmatare şi, de asemenea, pot împiedica eliberarea particulelor colectate înapoi în aer.
Poţi găsi foarte uşor numele purificatorului tău de aer Philips. Caută pe partea din spate a purificatorului de aer Philips. Numele produsului este înscris acolo, de exemplu, Purificator de aer Philips seria 1000.
Înainte de a începe: Înlocuieşte filtrul când pe ecran luminează intermitent indicaţia A3/C7. Spală-te pe mâini după schimbarea filtrului. Nu atinge suprafaţa plisată a filtrului şi nu mirosi filtrul, deoarece conţine substanţele poluante adunate din aer.
Starea indicatoarelor luminoase de avertizare pentru filtre | Acţiune |
Pe ecran se afişează indicaţia A3 | Înlocuieşte filtrul NanoProtect seria 3 (FY2422) |
Pe ecran se afişează indicaţia C7 | Înlocuieşte filtrul NanoProtect AC (FY2420) |
Ecranul afişează alternativ A3 şi C7 | Înlocuieşte ambele filtre |
Opreşte purificatorul de aer şi scoate-l din priză. Scoate filtrul de aer uzat, în funcţie de starea indicatorului luminos de avertizare al filtrului afişată pe ecran. Aruncă filtrul uzat.
Scoate toate materialele de ambalare de pe filtrul nou. Pune filtrele noi în purificatorul de aer.
Introdu ştecherul purificatorului de aer în priză. Atinge şi ţine apăsat butonul de resetare timp de 3 secunde pentru a reseta contorul ciclului de viaţă al filtrului.
Prefiltrul poate (şi trebuie) să fie spălat lunar.
Consultă manualul de utilizare pentru a afla cum se spală prefiltrul pentru modelul tău specific.
(pentru unele purificatoare, este posibil să fie nevoie să speli prefiltrul sub jet de apă, iar pentru altele poate fi nevoie să-l aspiri).
Miros de plastic produs în timpul utilizării iniţiale La primele utilizări, purificatorul de aer poate emana un miros de plastic. Filtrul este murdar Când filtrul purificatorului de aer (A şi B în imaginea de mai jos) este murdar, poate emana un miros de praf.
Nu îţi face griji, acest lucru este normal şi va dispărea complet în câteva zile.
Cu toate acestea, dacă aparatul emană un miros de ars, îţi recomandăm să ne contactezi.
În acest caz, înlocuieşte filtrul.
Filtrul a absorbit gaze până la capacitatea sa maximă. Prefiltrul este murdar Purificatorul de aer Philips poate produce un miros neplăcut când prefiltrul (C în imaginea de mai sus) este murdar. Prefiltrul poate (şi trebuie) să fie spălat lunar. Consultă manualul de utilizare pentru a afla cum se spală prefiltrul pentru modelul tău specific (pentru unele purificatoare, este posibil să fie nevoie să speli prefiltrul sub jet de apă, iar pentru altele poate fi nevoie să-l aspiri).
Când filtrul absoarbe gaze până la capacitatea sa maximă, poate emana un miros de praf.
Îţi recomandăm cu tărie să înlocuieşti filtrul când se indică (consultă indicaţiile specifice pentru modelul tău de purificator în manualul de utilizare).
Nu curăţa, nu spăla şi nu aspira acest filtru.
Poţi curăţa sau spăla prefiltrul (indicat ca C în imaginea de mai jos).
Alte filtre (indicate ca A şi B în imaginea de mai jos) nu pot fi spălate şi trebuie înlocuite. Consultă manualul de utilizare pentru indicaţii specifice de înlocuire pentru modelul tău.
Resetarea purificatorului sau a umidificatorului de aer după înlocuirea unui filtru Purificatorul sau umidificatorul de aer Philips trebuie resetat după fiecare înlocuire a filtrului. Acest lucru se face pentru a activa sistemul de contorizare pentru noul filtru.
De asemenea, purificatorul/umidificatorului de aer dispune de o alertă de înlocuire a filtrului. Aceasta te avertizează când trebuie să cureţi (numai prefiltrul) şi să înlocuieşti filtrul.
Dacă nu resetezi purificatorul sau umidificatorul de aer după înlocuirea unui filtru nou, aparatul te va alerta să înlocuieşti un filtru.
Prefiltrul poate fi colmatat Te rugăm să te asiguri că prefiltrul este curat. Dacă trebuie să îl cureţi, poţi urma aceste instrucţiuni:
Ambalajul filtrului nu este îndepărtat Când folia din plastic nu este îndepărtată de pe un filtru, poate provoca un zgomot neobişnuit. Asigură-te că filtrele nu sunt acoperite în continuare cu folia din plastic. Ceva blochează admisia sau evacuarea aerului Admisia sau evacuarea aerului poate fi blocată de obiecte externe. Verifică acest lucru şi asigură-te că admisia şi evacuarea aerului nu sunt blocate.
Purificatorul de aer poate fi defect
Dacă nu se aplică niciuna dintre situaţiile de mai sus, este posibil să existe o problemă tehnică la purificatorul de aer. În acest caz, contactează-ne.
Contorul ciclului de viaţă al filtrului nu este resetat Uneori, contorul ciclului de viaţă al filtrului nu se resetează automat după înlocuirea filtrului purificatorului de aer. Pentru a rezolva problema, urmează aceşti paşi:
You are about to visit a Philips global content page
Continue