0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

      Sfaturi pentru alegerea cadoului perfect ➤ Idei de cadouri pentru ea ➤ Idei de cadouri utile pentru ingrijirea copilului ➤

      Accesoriile de care ai nevoie atunci când alăptezi

      Cum alegi cadoul perfect pentru o femeie însărcinată.
      Idei și sfaturi

       

      Prietena ta trece printr-o schimbare uriașă, se pregătește să aducă pe lume un mic om. Chiar dacă strălucește și hormonii îi fac pielea fină și părul lung, sarcina poate să fie destul de inconfortabilă pentru corpul și mintea ei.

       

      Este important să fii alături de ea în această perioadă. Și ce mod mai bun să îi arăți că o prețuiești decât oferindu-i un cadou. Acesta poate fi un lucru util pentru îngrijirea bebelușului, dar și unul special pentru relaxarea ei.

      1. Sfaturi pentru alegerea cadoului

       

      Pentru că vrei să îi faci un cadou pe care să îl aprecieze, încearcă să afli ce și-ar dori sau ce are nevoie în acele momente. Nu trebuie să o întrebi direct, ci doar să o asculți atent când vorbește. Poate va menționa că are mari dureri de spate, caz în care îi poți dărui un abonament la masaj pentru femei însărcinate.

       

      Dacă vrei să cumperi ceva costisitor, „descoase-ți” prietena dacă nu cumva și-a cumpărat deja acel produs sau l-a primit cadou. Mai mult, asigură-te că achiziționezi mereu un produs de calitate, pentru că vrei să reziste cât mai mult. Cumpara un incalzitor sau un sterilizator de biberoane și fii sigur că ai făcut o investiție înțeleaptă.

       

      O superstiție care circulă printre mămici este faptul că oferirea hainelor înainte de nașterea bebelușului nu este de bun augur. Chiar dacă prietena ta nu este superstițioasă, este bine să eviți orice cadou care ar putea să o supere.

      2. Idei de cadouri pentru ea

       

      Îi poți dărui viitoarei mămici obiecte care să o ajute să se simtă mai confortabil în perioada sarcinii, programări la salon pentru relaxare și chiar o ședință foto de sarcină de care își va aminti cu drag.

      Album foto sarcină 

       

      Programează-i o ședință foto profesională de maternitate ca să aibă mereu amintirea zilelor în care cel mic era încă în burtica ei. În plus, înainte de poze, fă-i o programare la salon, unde specialiștii să o răsfețe cu machiajul și coafatul, astfel încât să se simtă încrezătoare când va fi model.

      Haine pentru gravide

      Igiena mainilor

      Un alt mod de a o face pe prietena ta fericită este să îi cumperi haine pentru graviduțe. Multe femei însărcinate nu vor să dea banii pe haine noi, pentru că urmează să le poarte o perioadă scurtă, dar sigur vor aprecia o rochie specială care să le facă să se simtă bine și atunci când cel mic le dă bătăi de cap.

      Programare la masaj 

      Igiena orala

      Toată lumea are nevoie de relaxare, iar o femeie însărcinată trece prin schimbări fizice și psihice intense. Bebelușul este destul de greu și îi provoacă viitoarei mame dureri de spate. Un masaj special o va scăpa pe moment de aceste dureri și o va face să se simtă mult mai relaxată.

      Haine pentru gravide

      Igiena orala

      Atunci când burtica crește, poate fi greu pentru o viitoare mămică să doarmă confortabil, deoarece nu își găsește o poziție care să nu îi provoace dureri. Fă-i cadou o pernă pentru gravide care se mulează pe forma corpului, astfel încât o parte a lui să fie mai ridicată și să aibă loc să încapă și burtica.

      Creme de îngrijire bio 

      Igiena corporala

      În timpul sarcinii, corpul mamei trece prin anumite schimbări care pot fi inconfortabile. Astfel, viitoarea mămică va trebui să acorde mai multă atenție îngrijirii, pentru a preveni vergeturile sau alte semne pe corp. Dăruiește-i creme de îngrijire bio, care să nu conțină chimicale ce îl pot afecta și pe bebeluș. Probabil că o va lua inclusiv în bagajul pentru maternitate, pentru a continua ritualul de îngrijire în așteptarea lui bebe.

      3. Idei de cadouri utile pentru îngrijirea copilului

       

      Îngrijirea unui copil poate fi complicată dacă nu ai lucrurile necesare. O poți ajuta pe viitoarea mămică dăruindu-i cât mai multe produse de care are nevoie pentru a-l crește sănătos pe cel mic, de la pompe pentru sân până la suzete.

      Pompă pentru sân  

      Laptele matern este cel mai bun aliment pentru nou-născuți, așa că o viitoare mamă va avea întotdeauna nevoie de o pompă pentru sân. Acest dispozitiv o va ajuta și atunci când are treburi de făcut în afara casei și nu poate alăpta bebelușul, deoarece va avea deja lapte matern pregătit. În plus, perna moale de masaj stimulează delicat curgerea laptelui, pentru a proteja sânii care sunt foarte sensibili.

      Avent Pompa de sân electrică simplă

      Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

      Biberon

      Igiena corporala

      Între vârsta de două săptămâni și trei-patru luni, bebelușul trece prin perioada colicilor: va plânge foarte des deoarece îl doare burtica. O idee inspirată de cadou este un biberon anticolici. Acesta are două supape care direcționează aerul în biberon, nu în burta bebelușului; astfel, cel mic nu va mai simți așa mult disconfort.

      Sterilizator

      Igiena corporala

      Sistemul imunitar al bebelușului nu este încă dezvoltat și trebuie protejat. Dăruiește-i mamei un sterilizator care o va ajuta să îl țină pe cel mic departe de microbii și bacteriile care îi pot afecta sănătatea. Poți alege un sterilizator cu abur electric sau unul ce trebuie băgat în cuptorul cu microunde. Ambele elimină 99,9% din germenii dăunători, în doar două până la șase minute.

      Suzetă

      Igiena corporala

      Suzeta îl poate ajuta pe cel mic să se liniștească singur, în special în perioada colicilor, când îl doare burtica. Dacă oferi cadoul în timpul sarcinii, alege cea mai mică mărime și asigură-te că suzeta este fără BPA (Bisfenol A - substanță toxică), este ortodontică și sprijină dezvoltarea naturală a gurii bebelușului.

      Sistem de monitorizare pentru copii 

      Igiena corporala

      Siguranța bebelușului este o grijă mare a proaspetei mămici, mai ales când nu poate fi alături de el. Pentru a-i oferi posibilitatea să verifice mereu ce face cel mic, dăruiește-i un sistem de monitorizare pentru copil. Acesta îi permite să îl vadă, să îl audă și chiar să îi vorbească bebelușului de oriunde se află sau să pornească un cântec de leagăn integrat în sistem

      Blender

      În timpul sarcinii, mama va trebui să mănânce pentru doi. O poți ajuta să facă asta dăruindu-i un blender pentru o preparare ușoară a supelor și smoothie-urilor și o carte cu rețete sănătoase. Blenderul va fi util și atunci când va diversifica alimentația bebelușului, la vârsta de șase luni. Alege un blender cu un motor puternic, pentru ca gustarea sănătoasă să poată fi preparată rapid și să îi salveze timp mămicii.

      Blender de mare viteză cu mixare în vid

      Aceste idei de cadouri sunt potrivite atât pentru zile onomastice, cât și pentru sărbători sau chiar pentru botez. Important este să alegi ceva care să o ajute pe viitoarea mămică.

       

      Surse foto: Shutterstock, Philips

      Citește în continuare

      Fă cunoștiință cu aplicația Sarcina+

       

      Concepută pentru a îți fi alături de când rămâi însărcinată și până la naștere, aplicația Sarcina+ te ghidează în toate etapele sarcinii și te ajută să o monitorizezi îndeaproape.

      Descarcă acum:

      You are about to visit a Philips global content page

      Continue

      Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.