0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

      Află cum alegi o capătul de periere Sonicare potrivit nevoilor tale ► Combaterea plăcii bacteriene ► Albirea dinților ► Îngrijiea gingiilor sensibile

      Mai multe:

      Cum alegi capătul ideal pentru periuța ta electrică Philips Sonicare 

      Curățarea dinților reprezintă unul din cele mai importante momente ale zilei, chiar dacă nu pare. Suntem atât de obișnuiți să ne spălăm pe dinți încât uităm că această rutină zilnică simplă are implicații enorme pentru bunăstarea noastră. Pentru că ne protejează dinții și gingiile, periajul ne asigură un zâmbet frumos de durată și o respirație plăcută. Periajul corespunzător al dinților poate contribui enorm la sănătatea noastră orală și chiar a întregului organism. 

       

      Pentru o curățare ideală a dinților, periuța electrică Philips îți oferă toate avantajele pentru protejarea gingiilor și a dinților. Prin tehnologia inovativă, aceasta se detașează de performanțele unei periuțe obișnuite. În plus, te poți bucura de eficacitatea oferită de capetele de periuță adecvate nevoilor tale

       

      Dacă folosești o periuță electrică, poți alege un capăt de periuță care să îndeplinească un anumit obiectiv când vine vorba de igiena ta orală. Fie că îți dorești să elimini placa bacteriană, să ai parte de un periaj blând cu gingiile tale sau să beneficiezi de albirea dinților acasă, poți opta pentru un capăt de periuță care să răspundă acestor probleme. Iar dacă ai avut alte preocupări până acum, este cazul să faci din igiena orală o prioritate și să cumperi o periuta de dinti electrica, performanta.

      capete de periere philips sonicare

      Beneficiile unor capete de periuță electrică potrivite ție 

      În general, un capăt de periuță ar trebui schimbat o dată la trei luni pentru a putea fi folosit la capacitate optimă. Tehnologia noastră BrushSync monitorizează cât timp ai folosit capul de periere și cât de intens a fost periajul. Când este timpul să-l înlocuiești, te va anunța printr-un indicator luminos și un semnal sonor scurt.

      Pentru a putea avea grijă de dinți într-un mod corespunzător, trebuie să te asiguri că folosești cele mai bune produse pentru îngrijirea cavității bucale. Astfel, noua generație de capete de periaj Philips Sonicare dispune de cele mai inovatoare tehnologii pentru a spori utilitatea și eficiența periajului zilnic: 

       

      • Brushsync – mișcarea capătului se sincronizează perfect cu mânerul periuței pentru a oferi o experiență perfectă de periaj. 
      • Modul de asociere – modul de periaj este selectat automat împreună cu nivelul de intensitate pentru rezultate optime. 
      • Senzori smart – atenționează momentul când capătul este uzat și trebuie schimbat calculând exact timpul periajului. 
      • Perii indicatori – perii își schimbă culoarea în funcție de gradul de uzură. 
      • Compatibilitatea universală Philips Sonicare – toate capetele sunt compatibile cu toate periuțele de dinți din aceeași gamă. 

       

      Când vorbim despre periajul dinților, alegerile potrivite fiecăruia dintre noi contribuie la sănătatea orală, inclusiv la gingii sanatoase, și ne ajută să urmăm îndeaproape sfaturile medicului dentist. 

      1. Capete de periere pentru eliminarea plăcii bacteriene

      Placa bacteriană se formează prin depunerea unui ecosistem de bacterii pe suprafața dinților noștri. Aceasta se poate forma din cauza dietei alimentare, a PH-ului salivar sau a unor afecțiuni gingivale. O putem observa între dinte și gingie, remarcându-se printr-o culoare gălbuie. 

       

      Eliminarea plăcii bacteriene reprezintă unul dintre cele mai importante obiective în curățarea dinților, întrucât aceasta poate cauza o serie de probleme dentare grave. O igienă orală bună, un periaj corect și irigatoarele orale ne pot ajuta să prevenim problemele cauzate de placa bacteriană. Iată mai multe detalii în articolul: Cum alegi periuta de dinti electrica potrivită nevoilor tale. 

       

      Capetele Premium Plaque Control și Optimal Plaque Defence îndepărtează eficient bacteriile prin periile superioare care ajung în locurile greu de accesat. Folosite pentru perierea zilnică, aceste capete de periuță electrică oferă margini flexibile pentru a acoperi toate zonele, spre deosebire de o periuță obișnuită.

      2. Capete de periere pentru albirea dinților

      Cu toții ne dorim un zâmbet frumos și dinți mai albi – acestea ne oferă mai multă încredere și o stare de bine. Decolorarea dinților poate avea diferite cauze, iar cea mai mare amprentă asupra zâmbetului nostru este lăsată de alimentație și de stilul de viață. Prin periajul corect al dintilor, aspectul estetic al acestora poate fi păstrat pentru mai mult timp.

      Putem obține rezultate excelente pentru albirea dinților acasă cu ajutor capetelor de periuță electrică Sonicare Premium White sau Optimal White. Perii centrali ai acestor capete au un sistem de îndepărtare a petelor care albesc și redau strălucirea naturală a dinților. Aceste rezultate sunt obținute prin densitatea mare a perilor și prin flexibilitatea crescută a acestora pentru a crește eficiența periajului la contactul cu dinții. Astfel te bucuri de o albire dentară la tine acasă folosind cel mai bun cap de periuță pentru dinți mai albi.

      2. Capete de periere pentru dinți și gingii sensibile

      Dacă suferi de o sensibilitatea dentară crescută, vei observa că folosirea unor produse destinate ție fac diferența în rutina de îngrijire a dinților. De aceea, capetele de periuță electrică Premium Gum Care și Intercare sunt special create pentru a reduce indicele de sângerare gingivală, ajutând de asemenea la combaterea gingivitei sau a afecțiunilor parodontale. Dacă ai gingii sensibile, folosește-te de forma rotunjită a acestor capete, concepută special pentru a interveni exact acolo unde apar problemele: pe linia gingiei. Vei avea gingii de până la 7 ori mai sănătoase și te vei bucura de o îngrijire ideală a dinților sensibili.

      Indiferent care sunt nevoile și preferințele tale în materie de igienă orală, poți găsi capătul de periuță electrică ideal pentru tine în gama de capete de periere Philips Sonicare.

      Citește în continuare

      You are about to visit a Philips global content page

      Continue

      Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.