0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Curatarea Diferitelor Tipuri

      Cum poți curăța mai ușor locurile greu accesibile din casă

       

      Curățenia generală este deosebit de importantă pentru a menține un spațiu sănătos pentru tine și cei dragi. Praful, bacteriile și acarienii, micro-organismele care se hrănesc cu piele moartă, pot fi cauze principale în dezvoltarea alergiilor și apariția diferitelor afecțiuni, mai ales în rândul celor mici. 

       

      Curățenia generală și reîmprospătarea locuinței sunt măsuri simple, dar esențiale pentru păstrarea sănătății familiei, precum și pentru întreținerea obiectelor sau a pieselor de mobilier. Astfel, acest obicei ne ajută să îndepărtăm factorii dăunători, contribuind la bunăstarea familiei tale.

       

      Pentru a-ți menține locuința curată este important să te asiguri că acoperi întregul spațiu cu o curățenie uniformă și de efect. Descoperă cum poți curăța rapid și eficient chiar și locurile cele mai greu accesibile folosindu-te de funcțiile unui aspirator vertical Philips.

      1. Folosește peria pentru spații înguste

       

      Peria pentru spații înguste este foarte utilă pentru curățarea acelor detalii care ascund adesea mult praf fiind greu accesibile. La finalul curățeniei pe care o efectuezi pe spațiile ample, atașează rapid această perie la aspirator pentru a curăța praful din colțurile canapelei și restului mobilierului sau din jurul caloriferelor. 

       

      De asemenea, poți reîmprospăta tavanul cu ușurință fără a avea nevoie să te urci pe un scaun, folosindu-te de lungimea aspiratorului și de peria pentru spații înguste, pentru o curățenie completă. Astfel, aspiratorul vertical Philips îți permite să acoperi întreaga suprafață, fără limitările firului.

      2. Aspirator de mână

       

      Unitatea detașabilă devine un aspirator de mână puternic, pe care îl poți folosi pentru a aspira periodic canapeaua, fotoliile sau mobila îmbrăcată în tapițerie. O astfel de curățare în profunzime te ajută să menții mobilierul tapițat în bună stare și să înlături praful și bacteriile. Cu ajutorul aspiratorului de mână poți de asemenea să strângi rapid firimiturile de pe masă sau să cureți atunci când verși ceva, mai repede și mai eficient decât cu o mătură. 

      Aspirator vertical philips

      3. Nu curăța numai praful – spală și aspiră în același timp!

       

      Aspiratoarele verticale cu mop precum aspiratorul vertical Philips Aqua 3 în 1 îți oferă beneficiul curățeniei în profunzime dintr-o singură trecere, fără a mai fi nevoie să folosești mopul. În mod normal ai avea nevoie de o curățare umedă după ce ai terminat de aspirat, ceea ce presupune mai multe instrumente, timp și efort în plus pentru a acoperi aceeași suprafață de două ori. Capul pentru aspirare și ștergere te ajută să îndepărtezi praful, murdăria și petele dintr-o singură trecere. Poți adăuga detergentul tău preferat în rezervorul cu apă pentru a te asigura că spațiul casei tale va fi curat și igienizat, îndepărtând până la 99% dintre bacterii*.

       

      4. Scoate la lumină murdăria ascunsă

       

      De multe ori, particulele de praf și murdărie sunt mici și pot fi omise în timpul curățeniei. Murdăria de pe podea, cum ar fi praful, părul, firimiturile și scamele, este în mare parte invizibilă pentru ochiul uman. Pentru a te asigura că nu îți scapă din vedere, poți folosi capul de aspirare cu LED al aspiratorului vertical Philips, ceea ce te ajută să scoți la iveală chiar și murdăria ascunsă. 

      Aspirator vertical

      5. Fiecare mișcare pe care o faci contează cu capul de aspirare la 360°

       

      Aspiratorul vertical fără fir este agil şi uşor de manevrat în spaţii înguste şi dificil de accesat. Capul de aspirare la 360° colectează praful și murdăria de jur împrejur dintr-o singură trecere. Îl poți folosi inclusiv pentru a pătrunde în spații foarte înclinate, cum ar fi sub canapele sau mobila joasă, iar capul va rămâne lipit de podea. Cu o singură trecere poți curăța spațiile greu accesibile, fără a fi nevoie să muți mobila. 


      Curățenia și igienizarea periodică a locuinței, în special a locurilor greu accesibile adesea neglijate, ne ajută să menținem un spațiu propice locuirii, în care să ne simțim în siguranță. Însă pentru aceasta nu ar trebui să pierdem foarte mult timp, să mutăm constant mobila sau să acoperim suprafața de nenumărate ori pentru a ne asigura de o curățenie completă.

       

      Aspiratorul vertical Philips ajută la realizarea curățeniei rapide, inclusiv a locurilor greu accesibile, deoarece curăță mai mult decât praful, șterge și aspiră dintr-o singură mișcare și te poți folosi de diferitele sale accesorii pentru suprafețe diferite. 

       

      Din doar câteva mișcări poți transforma aspiratorul vertical fără fir în instrumentul de care ai nevoie pentru a te asigura că nu ai ratat niciun fir de praf, iar locuința ta este curată și protejată de bacterii. 


      * Laveta pentru mop conține piritionă de zinc, cu o rată de reducere a bacteriilor de > 99% după 24 de ore de utilizare. Testată de un laborator certificat conform standardelor GB 21551.2-2010 și ISO20743:2013, cu E. coli și S. aureus.

      Citește în continuare

      • Îngrijirea casei
        Nu lăsa pe mâine ce poate face stația de călcat azi

        Nu lăsa pe mâine ce poate face stația de călcat azi

        Află mai multe
        Mai multe:
      • Sănătate și dietă
        Retete vegetariene delicioase pentru masa de Craciun

        Retete vegetariene delicioase pentru masa de Craciun

        Iti doresti mancare vegetariana de Craciun? Lasa-te inspirat de cele mai bune idei ale lui Chef Philips pentru masa de Craciun – totul cu vegetale!

        Află mai multe
        Mai multe:

      You are about to visit a Philips global content page

      Continue

      Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.