0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Calitatea aerului

      Calitatea aerului din locuință: cum îți influențează sănătatea

       

      Atunci când suferi de alergii sau ai un sistem imunitar slăbit, este necesar să acorzi o atenție sporită stilului de viață și să eviți factorii care îți pot afecta sănătatea și starea de bine. Printre aceștia se află un element pe care multe persoane uită să îl ia în considerare: aerul, atât cel de afară, cât și cel din interiorul locuinței. Deși se spune că aerul curat este sinonim cu sănătatea, adevărul e că mediul în care trăim este de obicei departe de noțiunea de aer pur. Descoperă în continuare care sunt pericolele care pot exista în atmosferă și cum poți crește în mod simplu calitatea aerului din locuință.

      Care sunt factorii care afectează calitatea aerului și ce impact au asupra sănătății

       

      Aerul pe care îl respirăm nu este atât de curat pe cât am crede, de cele mai multe ori fiind un amestec de elemente, printre care se numără inclusiv particule de polen, acarieni, bacterii, praf sau emisii ale gazelor de eșapament. Efectele acestui amestec nu se simt în general pe termen scurt decât în cazul persoanelor sensibile sau alergice. Totuși, pe termen lung, chiar și o persoană fără sensibilități poate dezvolta probleme respiratorii din cauza aerului poluat și încărcat cu alergeni.

       

      Dacă suferi de alergii, odată ce te expui la particule precum polenul sau acarienii, vei avea simptome supărătoare, care nu vor înceta până nu vei îndepărta sursa alergiei.

       

      Din păcate, chiar și când ești în casă problema va persista în cele mai multe cazuri, deoarece curenții de aer de afară, care intră în locuință imediat ce deschizi geamul sau ușile, transportă de obicei și fragmente minuscule de praf sau polen. Acestea ajung în contact cu mucoasele, pe care le irită, cauzând inflamarea lor și declanșând simptomele alergiei. În timp, o simplă alergie se poate transforma în astm.


      Din fericire, există un aliat pe care te poți oricând baza în interiorul locuinței: un purificator de aer. Reducerea expunerii la alergeni e o măsură excelentă când vine vorba de controlul alergiilor, așa că un aparat de filtrare aer poate fi acel ajutor neprețuit la care visai pentru a putea respira fără griji.

      Calitatea aerului din

      Ce avantaje îți aduce un purificator aer și cum funcționează

       

      Așa cum îi spune și numele, purificatorul curăță aerul din încăpere și elimină chiar și particulele de dimensiuni reduse. Purificatoarele Philips sunt utile pentru a scăpa de polen, praf, păr de animale, acarieni, bacterii, virusuri, spori de mucegai, particule fine și ultrafine, compuși volatili și mirosuri neplăcute.


      Sistemul de filtrare aer cameră al purificatoarelor Philips este extrem de eficient, fiind format din 3 filtre, care elimină 99.9% dintre alergeni și o mare varietate de substanțe poluante. Este vorba de pre-filtru, care e responsabil pentru particulele mari, în care se încadrează și praful sau părul de animale, filtrul de carbon activ, ce reține mirosurile și compușii organici volatili și - foarte important - filtrul HEPA. Acest ultim filtru se ocupă de eliminarea particulelor microscopice, precum acarienii, sporii de mucegai, bacteriile, polenul, fungii și virusurile.


      Un purificator de aer de la Philips precum Dual Scan, seria 4000i, te poate ajuta să observi mereu care este calitatea aerului din cameră, datorită sistemului său de semnalizare. Când aparatul afișează culoarea albastră, aerul pe care îl respiri este de bună calitate. Culoarea mov reprezintă o calitate medie, în timp ce roșul reprezintă un semnal de alarmă, de care este bine să ții cont. Aparatul are o viteză mare de purificare - în mai puțin de 6 minute curăță aerul dintr-o încăpere de 20 m2 - și îți oferă numeroase avantaje:


      ● Are efect în încăperi de până la 60 m², așa că nu trebuie să îți faci griji pentru camerele cu suprafețe extinse, precum un salon și o bucătărie open space.

      ● Captează inclusiv aerosolii care pot conţine virusuri respiratorii, ceea ce îl face perfect pentru a menține sănătatea ta și a familiei tale.

      ● Detectează particulele ultrafine şi, atunci când e ales modul automat, selectează turaţia potrivită pentru încăperea în care se află.

      ● Are și mod Nocturn, în timpul căruia luminile afişajului sunt estompate şi aparatul e aproape silenţios, pentru a respira aer curat în timpul somnului, fără a fi deranjat. Iluminarea se ajustează automat la mediul din cameră.

      ● Este economic, având design eficient energetic, deci nu trebuie să îți faci griji pentru valoarea facturilor de curent

      ● Îți afișează cu exactitate nivelul de alergeni, gaze și PM2,5.

      ● Poate fi controlat inclusiv de la distanță, prin aplicația Clean Home.

      ● Te anunță atunci când filtrul trebuie înlocuit.


      Pune sănătatea ta și a celor dragi pe primul plan, folosind un purificator de aer de la Philips, care îți va schimba cu siguranță viața în bine, ajutându-te să îți ții alergiile sub control și să eviți pe cât posibil problemele respiratorii.

      Citește în continuare

      • Îngrijirea casei
        Nu lăsa pe mâine ce poate face stația de călcat azi

        Nu lăsa pe mâine ce poate face stația de călcat azi

        Află mai multe
        Mai multe:
      • Sănătate și dietă
        Retete vegetariene delicioase pentru masa de Craciun

        Retete vegetariene delicioase pentru masa de Craciun

        Iti doresti mancare vegetariana de Craciun? Lasa-te inspirat de cele mai bune idei ale lui Chef Philips pentru masa de Craciun – totul cu vegetale!

        Află mai multe
        Mai multe:

      You are about to visit a Philips global content page

      Continue

      Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.