Sistem DVD home theater

  Sistem DVD home theater

  Sunetul care vă învăluie

  Combinând stilul şi performanţa, acest sistem elegant şi fără probleme vă răsfaţă la nesfârşit. Relaxaţi-vă şi cufundaţi-vă în universul muzicii şi al filmelor chiar la dvs. acasă.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Sunetul care vă învăluie

cu Ambisound

 • Ambisound pentru sunet surround cu mai puţine boxe

  Ambisound pentru sunet surround cu mai puţine boxe

  Tehnologia Ambisound furnizează un sunet surround multicanal bogat din mai puţine difuzoare. Aceasta oferă o experienţă impresionantă a sunetului 5.1 fără constrângerile impuse de poziţia de şedere, forma şi dimensiunile camerei şi fără confuzia implicată de un număr mare de difuzoare şi cabluri. Prin efectul combinat al fenomenelor psihoacustice, al procesării array şi al poziţionării unităţilor sub anumite unghiuri, Ambisound furnizează mai mult sunet din mai puţine difuzoare.

 • HDMI 1080i cu upscaling video de înaltă definiţie

  HDMI 1080i cu upscaling video de înaltă definiţie

  HDMI este o interfaţă multimedia de înaltă definiţie. Este o conexiune digitală directă care poate transmite imagini video de înaltă definiţie, precum şi semnal audio digital pe mai multe canale. Prin eliminarea conversiei în semnal analogic, oferă o calitate perfectă a imaginii şi a sunetului, fără zgomote. HDMI este un format complet compatibil cu DVI (interfaţă video digitală).

 • Intrare Line-in MP3 pentru redarea muzicii de pe playere media portabile

  Intrare Line-in MP3 pentru redarea muzicii de pe playere media portabile

  Intrarea Line-in MP3 utilizează o tehnologie Plug and Play care permite redarea directă a conţinutului MP3 prin sistemul home theatre conectând pur şi simplu playerul MP3 portabil la mufa pentru căşti încorporată. Acum vă puteţi bucura de calitatea superbă a sunetului reprodus de sistemul home theatre Philips în timp ce redaţi muzica preferată din playerul dvs. MP3 portabil.

 • Boxe de lemn pentru sunet natural uimitor

  Boxe de lemn pentru sunet natural uimitor

  Natura ne pune la dispoziţie tot ce e mai bun. Nu în ultimul rând, natura ne oferă lemnul. Lemnul este cunoscut pentru caracteristicile sale acustice, care îl fac să fie perfect în mod unic pentru echipamentele şi instrumentele audio. Instrumentele muzicale rafinate, de tipul pianelor şi viorilor, sunt realizate din lemn dintr-un motiv bun - acelaşi pentru care aceste boxe sunt de asemenea închise în lemn. Bucuraţi-vă de o experienţă auditivă bogată şi realistă oferită de aceste boxe din lemn.

 • Design compact, adaptabil oriunde

  Design compact, adaptabil oriunde
 • Configurare rapidă şi uşoară pentru instalare facilă

  Configurare rapidă şi uşoară pentru instalare facilă
 • USB Direct permite redarea de fotografii şi muzică de pe memorii flash USB

  Conectaţi dispozitivul la portul USB al DVD-ului Philips pentru a reda direct muzica şi fotografiile digitale stocate. Acum puteţi savura momentele preferate împreună cu familia şi prietenii.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa