Boxă SoundBar

  Boxă SoundBar

  Sunet puternic pentru orice televizor

  Eliberaţi întregul potenţial de sunet al dispozitivelor dvs. media. Cu subwoofer integrat şi senzor de orientare, acest aparat vă dă libertatea de a amplasa boxa soundbar HTL5120/12 de la Philips în modul în care doriţi. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Boxă SoundBar

Sunet virtual surround, Subwoofer integrat, 2 intrări HDMI şi ieşiri HDMI ARC, Bluetooth® HTL5120/12 Caută produse similare

Sunet puternic pentru orice televizor

cu subwoofer integrat

 • Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunetul Virtual Surround de la Philips produce sunet surround de calitate de la un sistem format din mai puţin de cinci difuzoare. Algoritmii spaţiali avansaţi reproduc cu precizie caracteristicile sonore dintr-un mediu cu 5.1 canale. Poţi obţine sunet surround multicanal autentic din orice sursă stereo de calitate înaltă. Nu mai este nevoie să cumperi boxe, cabluri sau stative pentru a te bucura de sunet cu adevărat spaţial.

 • Dolby Digital pentru o experienţă cinematică totală

  Dolby Digital pentru o experienţă cinematică totală

  Deoarece Dolby Digital, standardul audio multi-canal digital cel mai bun din lume, utilizează modul natural în care urechea procesează sunetele, veţi avea parte de sunet surround de cea mai bună calitate, cu repere spaţiale reale.

 • Conectaţi la HDMI x 2 pentru imagine excepţională şi sunet de calitate

  Conectaţi la HDMI x 2 pentru imagine excepţională şi sunet de calitate

  Bucuraţi-vă de redare 3D profundă şi sunet 5.1 sau 7.1 de claritate excepţională conectând pur şi simplu ieşirea audio HDMI x 2 a playerului la conectorul receptorului AV non-3D.

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Bluetooth este o tehnologie de comunicaţii wireless cu rază scurtă, stabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea uşoară wireless la alte dispozitive Bluetooth, pentru a putea asculta muzica preferată de pe orice smartphone, tabletă sau laptop, inclusiv de pe iPod sau iPhone cu un difuzor activat Bluetooth.

 • Senzor de orientare care asigură cel mai bun sunet în orice locaţie

  Senzor de orientare care asigură cel mai bun sunet în orice locaţie

  Calitatea experienţei dvs. audio este determinată de modul în care boxa soundbar de la Philips este poziţionat în cameră. Din fericire, această boxă soundbar este prevăzută cu un senzor inteligent de auto-orientare care optimizează instantaneu calitatea sunetului odată ce detectează dacă soundbar-ul este amplasat orizontal sau vertical. Deci, fie puneţi boxa soundbar pe un raft, fie o montaţi pe perete, puteţi fi sigur că veţi avea o experienţă audio superbă.

 • Subwoofer activ integrat pentru un bas puternic

  Subwoofer activ integrat pentru un bas puternic
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa