Boxă SoundBar

  Boxă SoundBar

  Claritate vocală nemaiîntâlnită de la 3.1 Ch

  Upgradează-ţi televizorul cu claritate vocală îmbunătăţită şi cu sunet surround virtual, pentru o experienţă cinematografică mai bună, plus redare muzicală wireless şi asociere NFC printr-o atingere. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Boxă SoundBar

Subwoofer wireless 3.1 CH, Bluetooth® şi NFC, HDMI ARC, 200 W HTL3160B/12 Caută produse similare

Claritate vocală nemaiîntâlnită de la 3.1 Ch

cu subwoofer wireless

 • Boxă dedicată cu canal central, pentru claritatea superioară a vocilor

  Boxă dedicată cu canal central, pentru claritatea superioară a vocilor

  Boxă cu canal central, dedicată în special pentru redarea frecvenţelor vocale ale discursului în centrul ecranului. Astfel se asigură poziţionare şi claritate îmbunătăţite ale vocii, ceea ce te va atrage şi mai mult în lumea filmului.

 • Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunetul Virtual Surround de la Philips produce sunet surround de calitate de la un sistem format din mai puţin de cinci difuzoare. Algoritmii spaţiali avansaţi reproduc cu precizie caracteristicile sonore dintr-un mediu cu 5.1 canale. Poţi obţine sunet surround multicanal autentic din orice sursă stereo de calitate înaltă. Nu mai este nevoie să cumperi boxe, cabluri sau stative pentru a te bucura de sunet cu adevărat spaţial.

 • Sunet surround Dolby Digital şi Pro Logic II

  Sunet surround Dolby Digital şi Pro Logic II

  Un decodor Dolby Digital integrat elimină necesitatea unui decodor extern, prin procesarea tuturor celor şase canale de informaţii audio, asigurând posibilitatea de a experimenta un sunet surround şi o percepţie naturală incredibilă. Dolby Pro Logic II oferă cinci canale de procesare surround, din orice sursă stereo.

 • Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Smartphone-uri cu funcţia NFC activată, pentru sincronizare Bluetooth

  Sincronizează dispozitive Bluetooth® cu uşurinţă, cu tehnologia NFC (Near Field Communications), dintr-o singură atingere. Este suficient să atingi smartphone-ul sau tableta cu funcţia NFC activată în zona NFC a unei boxe pentru a o porni, a iniţia sincronizarea Bluetooth® şi streamingul de muzică.

 • Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Streaming de muzică wireless prin Bluetooth

  Bluetooth este o tehnologie de comunicaţii wireless cu rază scurtă, stabilă şi eficientă energetic. Tehnologia permite conectarea uşoară wireless la alte dispozitive Bluetooth, pentru a putea asculta muzica preferată de pe orice smartphone, tabletă sau laptop, inclusiv de pe iPod sau iPhone cu un difuzor activat Bluetooth.

 • EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink pentru a controla toate dispozitivele HDMI CEC printr-o singură telecomandă

  EasyLink îţi permite să controlezi mai multe dispozitive precum DVD playerele, playerele Blu-ray, boxele Soundbar, sistemele home theater, televizoarele etc. cu ajutorul unei singure telecomenzi. Utilizează protocolul standard HDMI CEC pentru a partaja funcţionalitatea între dispozitive prin intermediul cablului HDMI. Prin atingerea unui buton, poţi utiliza simultan toate echipamentele tale activate şi conectate la HDMI CEC. Funcţiile ca standby şi redare se pot efectua acum extrem de uşor.

 • Panou tactil pentru redare şi control al volumului intuitive

  Panou tactil pentru redare şi control al volumului intuitive

  Controalele intuitive de pe panoul tactil îţi permit să controlezi volumul, precum şi alte opţiuni de redare, prin simpla apăsare a controalelor tactile de pe panoul frontal.

 • Savurează muzica MP3 direct de pe dispozitive USB portabile

  Savurează muzica MP3 direct de pe dispozitive USB portabile

  Conectează-ţi dispozitivul la portul USB al boxei Philips Soundbar. Muzica stocată în format digital va fi redată direct din dispozitiv. Acum poţi savura momentele preferate împreună cu familia şi cu prietenii.

 • Intrare audio pentru a vă bucura de muzica de pe iPod/iPhone/player MP3

  Intrare audio pentru a vă bucura de muzica de pe iPod/iPhone/player MP3

  Intrarea audio îţi permite să redai muzică uşor, direct de pe iPod/iPhone/iPad, playerul MP3 sau laptop printr-o conexiune simplă la sistemul home cinema de la Philips. Pur şi simplu conectează dispozitivul audio la mufa de intrare audio pentru a asculta muzică pe sistemul home cinema Philips la o calitate superioară a sunetului.

 • Profil scăzut pentru a se potrivi perfect în faţa televizorului

  Profil scăzut pentru a se potrivi perfect în faţa televizorului
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa