SalonDry Pro

Uscător de păr

  SalonDry Pro

  Uscător de păr

  Uscătorul pe care stiliştii l-ar lua acasă

  Doriţi să vă uscaţi părul ca profesioniştii? Uscătorul SalonPro – cu putere de uscare superioară de 2100 W - este uscătorul de păr de care aveţi nevoie dacă doriţi să recreaţi coafura uscată de la salon. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

SalonDry Pro Uscător de păr

2100 W, IonBoost, Difuzor ceramic HP4891/00 Caută produse similare

Uscătorul pe care stiliştii l-ar lua acasă

SalonPro

 • Nouă setări flexibile de viteză şi temperatură pentru control maxim

  Nouă setări flexibile de viteză şi temperatură pentru control maxim

  Viteza şi căldura necesare pot fi ajustate uşor pentru a crea rezultatul perfect. Nouă setări diferite asigură control maxim pentru coafare precisă şi personalizată.

 • Professional 2100 W pentru volum perfect

  Professional 2100 W pentru volum perfect

  Acest uscător de păr profesional de 2100 W creează un flux de aer puternic. Combinaţia de putere şi viteză accelerează şi facilitează uscarea şi coafarea părului.

 • Duză îngustă pentru un flux de aer concentrat

  Duză îngustă pentru un flux de aer concentrat

  Concentratorul uscătorului de păr funcţionează focalizând fluxul de aer prin orificiu spre anumite zone. Acesta asigură o coafare precisă şi este foarte indicat pentru retuşul sau finisarea unei coafuri.

 • Element ceramic pentru netezirea părului

  Element ceramic pentru netezirea părului

  Elementul ceramic este inclus pentru prevenirea uscării excesive. Acesta emite radiaţie infraroşie care are o căldură delicată care ajută la uscarea părului şi previne uscarea excesivă a acestuia, fără a compromite viteza şi eficienţa.

 • Tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept

  Tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept

  Oferiţi părului dvs. un plus de frumuseţe cu tratament ionic. Ionii negativi elimină electricitatea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr minunat de lucios, neted şi drept.

 • Jetul de aer rece vă fixează coafura

  Jetul de aer rece vă fixează coafura

  O funcţie profesională absolut necesară pentru aparatele de coafat. Butonul Cool Shot asigură un flux intens de aer rece. Acesta este utilizat după coafare, pentru finisarea şi fixarea coafurii.

 • Cârlig de depozitare uşoară pentru depozitare convenabilă

  Cârlig de depozitare uşoară pentru depozitare convenabilă

  Cârligul cauciucat este situat pe baza mânerului şi asigură o altă opţiune de depozitare, convenabilă mai ales pentru utilizarea acasă sau la un hotel.

 • Difuzor de volum ceramic pentru protecţie şi volum suplimentare

  Difuzorul de volum usucă părul rapid şi uniform pentru a minimiza electricitatea statică şi a adăuga volum. Difuzorul este acoperit cu ceramică de înaltă calitate. Aceasta ajută la protejarea părului şi adaugă fineţe şi strălucire, făcându-l perfect pentru crearea de bucle şi coafuri elastice şi cu aspect sănătos.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa