Boxă SoundBar

  Boxă SoundBar

  Sunet puternic pentru orice televizor

  Nu îl judecaţi după dimensiuni, deoarece acest soundbar CSS2115 Philips de dimensiuni reduse deţine o putere incredibilă! Dialogurile nu vor mai fi distorsionate cu cele 2 tweetere dedicate. Tehnologia DoubleBASS şi sunetul Virtual Surround aduc filmului un plus de entuziasm şi un sunet surround. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Boxă SoundBar

Sunet virtual surround, Subwoofer extern, Opt, coax, intrare aux, intrare audio CSS2115/12 Caută produse similare

Sunet puternic pentru orice televizor

cu subwoofer

 • Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunet Virtual Surround pentru o experienţă cinematografică realistă

  Sunetul Virtual Surround de la Philips produce sunet surround de calitate de la un sistem format din mai puţin de cinci difuzoare. Algoritmii spaţiali avansaţi reproduc cu precizie caracteristicile sonore dintr-un mediu cu 5.1 canale. Poţi obţine sunet surround multicanal autentic din orice sursă stereo de calitate înaltă. Nu mai este nevoie să cumperi boxe, cabluri sau stative pentru a te bucura de sunet cu adevărat spaţial.

 • Dolby Digital pentru o experienţă cinematică totală

  Dolby Digital pentru o experienţă cinematică totală

  Deoarece Dolby Digital, standardul audio multi-canal digital cel mai bun din lume, utilizează modul natural în care urechea procesează sunetele, veţi avea parte de sunet surround de cea mai bună calitate, cu repere spaţiale reale.

 • Tehnologie DoubleBASS pentru bas mai puternic şi mai profund

  Tehnologie DoubleBASS pentru bas mai puternic şi mai profund

  DoubleBASS asigură faptul că veţi auzi chiar şi cele mai joase tonuri de bas din subwoofere de dimensiuni compacte. Captează frecvenţele joase şi le recreează în domeniul audibil al subwooferului - oferind un sunet cu mai multă forţă şi complexitate şi făcându-vă să trăiţi o experienţă audio completă, fără compromisuri.

 • Bucuraţi-vă de muzică de pe iPod/iPhone/iPad cu Music iLink

  Bucuraţi-vă de muzică de pe iPod/iPhone/iPad cu Music iLink

  Philips Music iLink vă permite să redaţi muzică uşor, direct de pe iPod/iPhone/iPad, playerul MP3 sau laptop printr-o conexiune simplă la sistemul dvs. Home Theater. Conectaţi dispozitivul audio la mufa Music iLink pentru a asculta muzică pe sistemul Home Theater Philips la o calitate superioară a sunetului.

 • Profil scăzut pentru a se potrivi perfect în faţa televizorului

  Profil scăzut pentru a se potrivi perfect în faţa televizorului
Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa