0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Banner tetină Natural Response

  O tetină care funcţionează ca un sân

  Noua noastră tetină Natural Response permite curgerea laptelui numai când bebeluşul bea în mod activ. În acest fel, bebeluşii pot bea, înghiţi şi respira – la fel ca în cazul alăptării.

  *NOU* Natural Response

  Funcţionează în ritmul natural al bebeluşului

  Bebeluşul bea, înghite şi respiră în ritmul său natural, ca atunci când este alăptat. Noile tetine Natural Response sunt diferite de tetinele cu curgere liberă. La fel ca în cazul alăptării, pot fi necesare mai multe încercări pentru a reuşi. Acest lucru este perfect normal.

  Debit

  Am nevoie de altă tetină?

  Dacă ai încercat aceeaşi tetină de câteva ori cu puţin succes sau deloc, acest lucru poate însemna că bebeluşul are nevoie de o tetină cu alt tip de debit. Fluxul de lapte depinde de cât de entuziast sau de constant bea bebeluşul, pe măsură ce se dezvoltă, indiferent de vârstă.

  Cum să alegi

  Lasă-ţi bebeluşul să-şi găsească propriul ritm

  Noile noastre biberoane Natural Response sunt diferite de biberoanele cu curgere liberă. La fel ca în cazul alăptării, ar putea fi nevoie de câteva încercări pentru a se obișnui. E perfect natural.

  Încă disponibilă

  Încă disponibilă

  Noua noastră tetină Natural Response este îmbunătăţită în aşa fel încât să funcţioneze la fel ca sânul, nu doar să dea această senzaţie. Cu toate acestea, dacă preferi versiunea iniţială a tetinei noastre Natural, aceasta este în continuare disponibilă.

  Debit

  Alegerea tetinei potrivite

  Bebeluşul tău se hrăneşte în ritmul lui unic. Urmăreşte-l cu atenţie pentru a găsi debitul de curgere potrivit pentru el.

  Banner aplicaţie Pregnancy+

  Asistenţă

  Descoperă aplicația Sarcină+

  Urmăreşte dezvoltarea bebeluşului şi păstrează momentele speciale pentru totdeauna. Descarcă aplicaţia Sarcină+ utilă pentru mămici şi tătici!

  Compară

  Recenzii

  Banner asistenţă pentru clienţi

  Asistență

  Obţine asistenţă pentru biberonul tău Philips Avent

  Compară
  Natural Response
  Natural Response

  Denegare de responsabilitate

  * 0 % BPA, ca urmare a reglementării UE 10/2011

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.