Detartrarea cafetierei Philips este importantă pentru a asigura rezultate optime de preparare, pentru a prelungi durata de viaţă a cafetierei şi pentru a reduce riscul de defectare.
Mai jos vei găsi detalii despre cum să detartrezi majoritatea modelelor de cafetiere Philips şi cafetiera Café Gourmet.
Cât de des trebuie să detartrez cafetiera Philips?
Publicat pe 1 februarie 2024
Detartrarea tuturor modelelor de cafetiere
Dacă foloseşti cafetiera în mod regulat (două căni pline de cafea în fiecare zi), poţi vedea mai jos este frecvenţa recomandată pentru detartrarea aparatului:
- De 2 sau 3 ori pe an dacă foloseşti apă cu duritate scăzută (până la 18 dH)
- De 4 sau 5 ori pe an dacă foloseşti apă dură (peste 18 dH)
Detartrarea cafetierei Café Gourmet
Dacă ai o cafetieră Philips Café Gourmet, urmează instrucţiunile de mai jos:
- O dată la 2 luni dacă foloseşti apă cu duritate scăzută (până la 13 dH)
- O dată pe lună dacă foloseşti apă dură (peste 13 dH).