1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Cum să îţi tunzi barba

  Lectură de 1-2 min.

  Cum să îţi tunzi barba

  Îngrijeşte liniile cu sfaturile noastre pentru tunderea bărbii.


  O barbă poate fi un lucru frumos. De la un barbişon tuns cu grijă până la o barbă groasă pe tot gâtul, părul facial este întotdeauna o declaraţie îndrăzneaţă de stil. Dar aceasta nu înseamnă că o barbă poate fi lăsată să crească liber. Păstrează-ţi barba îngrijită – şi evită comparaţiile cu Barbă Albastră – cu ghidul nostru desăvârşit pentru tunderea bărbii, plin de recomandări.

  Ce presupune tunderea bărbii?


  Tunderea conferă formă bărbii, iar o barbă fără formă înseamnă doar păr care creşte pe faţă. Dacă urmezi modul corect de a tunde barba, vei încerca să creezi o lungime egală peste tot şi o linie corespunzătoare a gâtului, obrajilor, mustăţii şi buzelor. Iată cum o poţi realiza.

  Cum să îţi tunzi barba – corespunzător


  Iată cum să îţi tunzi barba exact, de la tunderea iniţială la îndreptarea firelor şi până la controlul mustăţii.

  Pasul 1: tunderea bărbii peste tot

  Pasul 1: tunderea bărbii peste tot

  Spală şi usucă barba. Cel mai bun mod de a-ţi tunde barba este de a începe cu cea mai mare lungime a părului şi de a o reduce treptat. Setează aparatul de tuns barba la cea mai lungă setare şi tunde barba peste tot. Deplasează-te în sens opus direcţiei de creştere a părului pentru a reduce volumul bărbii. Repetă folosind setări de tundere mai scurte până când eşti mulţumit de lungime.

  Pasul 2: defineşte linia gâtului

  Pasul 2: defineşte linia gâtului

  Pentru o barbă perfectă pe linia gâtului, pune un deget orizontal chiar deasupra mărului lui Adam şi tunde o fâşie verticală sub această linie. Deplasează-te spre exterior sub linia maxilarului într-o parte, apoi revino la centru şi deplasează-te în cealaltă parte. Poţi elimina acest pas numai dacă ai un aspect nebărbierit: dacă tunzi o barbă completă, linia gâtului contează. Este dificil?

  Pasul 3: urmează linia bărbii cu aparatul de ras

  Rade firele de păr tunse situate sub noua barbă pe linia gâtului. Fără milă: acestea trebuie îndepărtate. Nu există alt mod.

  Pasul 4: alege linia obrajilor

  Pasul 4: alege linia obrajilor

  Dacă eşti mulţumit de barba naturală pe conturul obrajilor, las-o aşa. Pentru un aspect mai viril, mai dur, alege o linie dreaptă sau uşor rotunjită la baza perciunilor. Cu cât este mai jos linia obrajilor, cu atât faţa ta va căpăta un aspect mai alungit. 

  Pasul 5: dă formă mustăţii

  Pasul 5: dă formă mustăţii

  Îţi poţi tunde mustaţa la aceeaşi lungime ca barba sau o poţi lăsa puţin mai lungă pentru a ieşi mai mult în evidenţă. Pentru a obţine o linie curată a buzei, închide gura şi zâmbeşte. Păstrează-ţi mustaţa curată şi tunde partea de jos (fără pieptăn) pentru a obţine o linie curată de 1 mm deasupra buzelor (opţional).

  Să ştii cum să-ţi tunzi barba corespunzător înseamnă îndemânare de o viaţă, care îţi va fi utilă. Păstrează-ţi barba îngrijită şi va reprezenta un atu pentru faţa ta.

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit the Philips USA website.

  I understand

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.