0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Bărbierit 101: Cum te bărbierești corect?

    : Prim-plan cu fața unui bărbat zâmbitor, cu patru persoane nefocalizate în fundal.

    Viața nu este întotdeauna roz – uneori lucrurile care sunt moi și blânde pot ajunge înțepătoare și iritabile, la fel ca o față bărbierită cu lipsă de pricepere. Dar, a ști cum să faci lucrurile bine, poate duce la rezultate complet diferite. Unul dintre aceste lucruri este bărbierirea părului facial. Dar cum să vă radeți corect barba? Urmați aceste sfaturi pentru a găsi cel mai bun mod de a vă rade barba și pentru a preveni apariția zonelor iritate și a petelor roșii de după bărbierirea de dimineață.

    Un aparat de ras electric Philips, de culoare negru cu argintiu, arată bateria încărcată la 100%.

    1. Încarcă aparatul de ras cu o seară înainte

     

    Dimineața, „lupta” cu o baterie descărcată poate fi o rețetă pentru o zi proastă. Evitați acest lucru punând aparatul de ras la încărcat, cu o seară înainte de bărbierirea de dimineață. Din fericire, unele aparate de ras electrice au un timp de încărcare scurt, așa că s-ar putea să ai parte de o oră liberă în plus dimineața. Bărbierit umed? Tot ce ai nevoie sunt niște lame și spumă de bună calitate. Destul de ușor! Spălați-vă fața și clătiți-o bine, astfel încât să fie curată. Bărbierirea după un duș fierbinte poate ajuta foarte mult, deoarece căldura aburilor va deschide porii feței. Cu toate acestea, este bine să faceți o pauză mică între duș și bărbierirea părului facial, deoarece căldura poate cauza umflarea și umezirea feței.

    2. Bărbierit uscat sau umed?

     

    Care este cel mai bun mod de a-ți rade barba? Este bărbieritul umed cea mai bună metodă de bărbierit sau poate fi cel uscat? Doar tu poți decide care este cea mai bună metodă de bărbierit pentru fața ta. Un bărbierit uscat se realizează în cel mai scurt timp. Acestea fiind spuse, un bărbierit umed este minunat de răcoritor și poate oferi un ras mai profund, dar asigurați-vă că utilizați o spumă de ras de bună calitate.

    3. Alege un aparat de ras de calitate

     

    În primul rând, un bărbierit perfect are nevoie de un singur lucru: un aparat pentru ras de calitate. În funcție de lungimea părului facial, se recomandă un aparat pentru ras cu accesoriu pentru tuns sau separat, un aparat de tuns pentru barbă. Cu un aparat pentru ras precum OneBlade, puteți obține, foarte rapid, un bărbierit deosebit de neted și delicat. Lamele sale se mișcă ușor și cu foarte mare precizie pentru un bărbierit care urmărește cu ușurință conturul feței tale. Cei trei piepteni pentru fire scurte de păr vă oferă mai multe opțiuni pentru a vă tunde mustața sau barba la lungimea dorită.

    Un bărbat cu barbă care folosește un aparat de ras electric într-o cameră albastră.

    4. Fii ferm, dar corect

     

    Deci, cum îți razi barba? În primul rând, tunde firele de păr mai lungi cu aparatul pentru tuns. OneBlade are mai multe setări pentru pieptene pentru a tunde orice barbă, scurtă sau lungă. OneBlade are un design rezistent la apă, ceea ce înseamnă că îl puteți folosi ca un aparat de ras obișnuit pentru bărbierit uscat sau la duș pentru un bărbierit umed. Lama sa cu două fețe, permite bărbierirea cu ușurință a mustății sau a părului de pe gât.

     

    Bărbierește-te folosind mișcări circulare împotriva creșterii părului. Pentru cei cu piele sensibilă bărbieriți-vă în sensul creșterii părului. Întindeți ușor pielea cu mâna cealaltă pentru a facilita traseul lamelor, dar nu exagerați și nu apăsați prea tare. Țineți minte că vă radeți barba, nu vă exfoliați pielea.

    5. Fii îngrijit și stilat

     

    Acum tot ce trebuie să faci, este să aplici aftershave-ul sau crema hidratantă și să asortezi bărbierirea ta perfectă la o ținută la fel de perfectă. Doar atunci când ești confortabil și relaxat, vei fi în largul tău și cea mai bună versiune a ta și anume tu, cel care nu este îngrijorat. Doar atunci când obți un bărbierit perfect și ești îmbrăcat cu hainele în care te simți cel mai bine, vei continua să faci asta!

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.