0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Timp de citire: 5 Min

    Home ›› Cum alegi un aparat de tuns pentru acasă

    Home ›› Cum alegi un aparat de tuns pentru acasă

    Cum alegi un aparat de tuns pentru acasă

     

    În fiecare zi avem de luat tot felul de decizii: unele mai mari, altele care par neînsemnate, însă atunci când vine vorba despre îngrijirea personală acasă, e important să facem cele mai bune alegeri, de care știm că vom beneficia mult timp. Una dintre acestea este aparatul de tuns, un dispozitiv mic, însă cu importanță majoră în viața fiecărui bărbat care fie este prea ocupat să ajungă la un salon, fie preferă să facă micile retușuri ale tunsorii sau bărbii acasă.

     

    Însă cum alegi cel mai potrivit aparat de tuns pentru nevoile tale? Cât de des îl folosești? Există câteva criterii pe care să le urmezi, pentru a te asigura că optezi pentru aparatul ideal pentru tine, indiferent cât de mult și de des schimbi tunsorile sau retușezi barba ori perciunii.

    Alege dimensiunea de protecție potrivită

     

    Pentru a alege mașina de tuns potrivită pentru tine, gândește-te în primul rând la stilurile pe care vrei să le abordezi pe viitor. Pentru a tunde și a retușa lungimi diferite de păr, ai nevoie de un produs care este prevăzut cu piepteni, protecții și mai multe accesorii. Dintre acestea, unele permit chiar și reglarea unghiului lamei, pentru a obține tunsoarea perfectă, de fiecare dată. Acest lucru este util mai ales dacă vrei să menții o lungime uniformă pe tot capul. Dacă nu ești sigur care sunt lungimile protecțiilor și ce obții cu fiecare dintre acestea, este bine să știi că, de exemplu, treapta 8 permite o lungime de 25 mm, iar sub treapta 4 se încadrează tunsorile foarte scurte. De aceea, este important să alegi o mașină de tuns prevăzută cu lungimile de protecție potrivite tunsorilor pe care le faci acasă, în mod obișnuit.

    ✅Descoperă toată gama de APARATE DE TUNS  din oferta Philips și alege-l pe cel potrivit  pentru tine!

    additional accessories

    Calitatea accesoriilor suplimentare

     

    Pe lângă treptele de tuns, contează și numărul de piepteni și calitatea acestora. Anumite aparate sunt prevăzute cu piepteni fabricați din material plastic de proastă calitate. În timp, aceștia fie se îndoaie în cursul utilizării, ceea ce duce la tunderea inegală, fie se sparg, iar în acest caz, trebuie înlocuiți. Este recomandat să nu ignori acest aspect, deoarece, în afara cazului în care te tunzi 0 sau mai scurt, pieptenii sunt esențiali pentru utilizare, iar accesoriile de proastă calitate pot deteriora un aparat de tuns de bună calitate.

     

    Chiar și în cazul unui aparat de tuns pentru retușul sprâncenelor sau al altor pilozități faciale, accesoriile sunt importante pentru a obține rezultate uniforme. Aceste elemente contribuie la un tuns eficient, fără durere și fără ca părul să fie smuls.

     

    Alege un model de aparat de tuns pentru⏩NAS, GAT SI PERCIUNI, din oferta Philips, și bucură-te de un tuns perfect de fiecare dată!

    Philips clipper

    Cu baterie sau cu fir? 

     

    Pentru utilizarea unui aparat de tuns acasă, este recomandat să alegi un aparat fără fir. Unele modele de aparate de tuns oferă o autonomie de 2 ore sau chiar mai mult, adică nu va trebui să încarci aparatul destul de rar. Astfel, scapi de cablul care se poate încurca de gât sau de mână, ceea ce poate fi destul de deranjant, mai ales dacă obișnuiești să te tunzi singur și este nevoie să ții aparatul în diverse poziții. Unele modele pot fi încărcate și de la un conector USB, ceea ce înseamnă că poți lua aparatul cu tine în bagaj oriunde mergi. În plus, nu sunt disponibile foarte multe modele de aparate de tuns cu fir, rezistente la apă. Acest lucru este important mai ales în cazul aparatelor de tuns corporal, pe care este important să le poți folosi oriunde, chiar și în duș. 

     

    👉Optează pentru modelul preferat de APARAT DE TUNS CORPORAL și bucură-te de îngrijire personalizată!

    Optează pentru un aparat de tuns multifuncțional

     

    Există, de asemenea, și varianta aparatelor de tuns multifuncționale (multigroom), care oferă precizie de tuns indiferent de zona corpului, datorită lamelor metalice. Acestea au un sistem de poziționare care permite atingerea una de cealaltă, ascuţindu-se reciproc în timpul utilizării. Aparatele de îngrijire multifuncţionale sunt dotate cu piepteni și accesorii eficiente și rezistente, care se curăță extrem de ușor, sub jet de apă. De asemenea, sunt prevăzute cu o gamă largă de accesorii pentru tunderea părului de pe față, corp și cap și instrumente pentru conturarea și stilizarea contururilor precise. Astfel, obții un bărbierit precis și tunderea perfectă a părului din urechi și din nas.

    multifunctional clipper

     

    Aparatul de tuns este un produs de îngrijire personală care nu trebuie să lipsească din baia unui bărbat, fiind util atunci când dorești să faci chiar tu câteva retușuri sau nu ai timp să ajungi la frizer. În plus, unele modele de aparate de tuns sunt prevăzute cu o mulțime de funcții utile (de exemplu, trimmer pentru barbă sau pentru părul de pe corp). Există și modele multifuncționale, pentru toate zonele corpului. Tot ce trebuie să faci este să alegi varianta potrivită pentru tine și nevoile tale.

     

    Sursa foto: Shutterstock

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.