0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Totul despre epilarea inghinală acasă: sfaturi, trucuri, produse

    Preferi epilarea la nivelul pielii, sau rasul complet neted? Ceva doar pentru sezonul bikinilor sau vizitelor la piscină ori mai mult, ceva pentru rutina zilnică? Oricare ar fi preferințele tale, există mai multe opțiuni pentru epilarea inghinală, soluții care îndepărtează părul din zona bikinilor eficient și în siguranță.


    Când vine vorba de epilare inghinală acasă, metodele includ epilarea cu lama de ras, epilarea cu ceară și așa-numita îndepărtare „permanentă” a părului cu IPL. Nu există o modalitate ideală pentru epilat inghinal total; în schimb, există metoda cu care te simți cel mai confortabil.

    Femeie care folosește dispozitivul Philips pentru a îndepărta părul din zona liniei bikinilor, alături de ceară, instrumente și plante pe fond alb

    Epilare cu lama de ras

     
    So gehst du beim Rasieren vor:

    În multe țări, epilarea cu lama de ras este de departe cea mai populară metodă de îndepărtare a părului din zona intimă și a axilelor. Este rapidă, ușoară și accesibilă. În timp ce aparatele de ras manuale pot provoca iritații ale pielii și chiar tăieturi, există aparate de ras electrice special concepute pentru îndepărtarea părului din zona intimă. 
    Înainte de a decide să te oprești la această metodă, informează-te în legătură cu alternativele mai durabile de îndepărtare a părului nedorit.

     

    Aceștia sunt pașii pentru epilarea cu lama/aparatul de ras:
    1. Ar trebui mai întâi să tunzi părul lung, astfel încât să poți vedea mai bine unde te razi.
    2. Este mai ușor să te razi în timp ce faci duș sau baie ori imediat după.
    3. Atunci când folosești un aparat de ras manual, asigură-te că aplici gel sau spumă de ras.
    4. Rade sau tunde întotdeauna în direcția creșterii firului de păr pentru a evita iritarea.

    Îndepărtarea părului cu epilatorul


    Te poți bucura de piele fină timp de două până la trei săptămâni dacă alegi epilatorul pentru linia bikinilor. Și asta, deoarece, epilarea îndepărtează părul cu tot cu rădăcină.


    Aceștia sunt pașii pentru îndepărtarea părului cu epilatorul:
    1. În primul rând, tunde firele lungi de păr.
    2. Exfoliază zona. În cazul epilatorului Philips Series 8000, poți utiliza peria de exfoliere pentru corp.
    3. Apoi, folosește un epilator, cum ar fi epilatorul Philips Seria 8000. Datorită funcției sale inteligente cu iluminare, poți detecta firele de păr chiar și în zonele dificile. Asigură-te că utilizezi accessoriile pentru zonele delicate ale corpului pentru o epilare în zona intimă fără iritații și cu un risc minim de apariție a foliculitei.

    Epilare cu ceară


    Epilarea cu ceară, la fel ca îndepărtarea părului cu un epilator electric, îndepărtează părul de la rădăcină și poate fi dureroasă uneori. 

     

    Aceștia sunt pașii pentru epilarea cu ceară în zona intimă:

    Folosește ceară tare pentru acest tip de epilare inghinală. Este potrivită pentru firul gros de păr și protejează pielea. 

    1. Tunde părul pubian la o lungime de aproximativ șase milimetri.

    2. Încălzește ceara și aplică o parte din ea pe interiorul încheieturii mâinii. În acest fel te poți asigura că nu este prea fierbinte.

    3. Apoi, urmează instrucțiunile de pe ambalaj pentru a epila zona intimă. Nu uita să ții pielea întinsă în timp ce tragi ceara pentru a reduce durerea. 

    Epilare cu cremă


    Pare o soluție practică pentru îndepărtarea părului pubian: aplică o cremă depilatoare și îndepărteaz-o după câteva minute. Din păcate, nu este atât de ușor. Aceste creme conțin substanțe chimice care irită pielea sensibilă și pot perturba echilibrul pH-ului. Trebuie să te asiguri întotdeauna că această cremă nu intră în contact cu zonele interne sensibile. 

     

    Aceștia sunt pașii pentru epilarea cu o cremă depilatoare:

    Citește cu atenție instrucțiunile de pe ambalaj înainte de a utiliza orice produs în zona intimă. Asigură-te că orice cremă depilatoare este potrivită pentru zona bikinilor înainte de a o aplica. 

     

    1. Testează produsul pe o suprafață mică din zona intimă înainte de a-l aplica pe o suprafață mai mare. Așteaptă 24 de ore pentru a te asigura că nu există reacții adverse.

    2. Acum poți aplica crema în zonele exterioare și o poți îndepărta conform instrucțiunilor.

    3. Dacă nu îți este clar în ce zone poți folosi crema, folosește-o numai acolo unde ești sigură și utilizează o metodă diferită de îndepărtare a părului pentru zonele mai sensibile rămase. 

    Metoda de lungă durată: IPL


    Metoda IPL oferă o epilare de lungă durată pentru zona inghinală (dar și pentru alte părți ale corpului). De fapt, tratamentul constant produce o reducere semnificativă a creșterii părului, ceea ce înseamnă că poți obține o epilare intimă de lungă durată, împreună cu o piele fină ca mătasea. Aceste beneficii fac din epilarea cu IPL una dintre cele mai bune opțiuni de îndepărtare a părului din zona intimă, deși necesită unele investiții. 

     

    Aceștia sunt pașii pentru epilarea cu IPL:
    Cu un dispozitiv IPL, cum ar fi Philips Lumea Prestige, tratamentul făcut acasă este foarte ușor - asigură-te că citești manualul înainte de tratament și nu îl utiliza niciodată pe zone sensibile, cum ar fi labiile interioare, vaginul sau anusul. 

     

    1. Începe prin a epila cu aparatul de ras, epilatorul sau ceară zona corpului înainte de tratament.

    2. Alege setarea pe baza nuanței pielii tale cu ajutorul senzorului SmartSkin.

    3. Apasă fereastra de tratament de precizie pe piele la un unghi de 90 de grade. Așteaptă să se aprindă ledul „pregătit pentru pulsații” și apasă butonul de pulsații.

    4. Glisează încet dispozitivul IPL Lumea Prestige peste zona de tratament în timp ce emite pulsații pentru a obține un epilat inghinal total. Evită să tratezi același loc de două ori pentru a avea parte de o epilare în zona intimă fără iritații. Este important să te informezi din surse de încredere în legătură cu această metodă, deoarece există o mulțime de mituri despre epilarea IPL.

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.