0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

      Coafuri și trucuri de styling care te întineresc

       

      Coafura este un element important al lookului tău, care te poate întineri și îți poate schimba total dispoziția. O tunsoare și o coafură alese nepotrivit te pot îmbătrâni. De aceea, vrem să îți venim în ajutor și să îți prezentăm principalele coafuri care te întineresc. Află totul despre cum să alegi coafura în funcție de forma feței și textura părului și descoperă cele mai utile sfaturi despre îngrijirea părului.

       

      • Principalele coafuri care te întineresc
      • Culori de păr care te întineresc
      • Coafuri care întineresc: diverse metode de coafare
      • Îngrijirea adecvată a părului îl menține sănătos și tânăr

      Principalele coafuri care te întineresc

       

      În primul rând, vom detalia principalele tipuri de coafuri care te întineresc. Acestea pot fi adaptate pentru fiecare formă a feței, pentru a obține cel mai bun rezultat.

       

      Tunsoare bob

       

      Tunsoarea bob a fost în vogă în urmă cu mai bine de 10 ani și continuă să fie și astăzi una dintre preferatele doamnelor care își doresc o coafură care să le întinerească. Este una dintre cele mai moderne și versatile coafuri, care aduce o notă de prospețime chipului și accentuează trăsăturile faciale.

       

      Secretul prin care tunsoarea bob reușește să întinerească este că scoate în evidență linia mandibulei și gâtul. Gâtul va părea mai lung, mai ferm și va fi scos în evidență. Indiferent dacă alegi un bob clasic, unul asimetric sau un bob lung, rezultatul va fi întotdeauna același: un look cu un aer modern și impresia că ai întinerit.

       

      De asemenea, o tunsoare bob va oferi părului volum și textură, două aspecte întâlnite des la persoanele tinere.

      Bretonul întinerește

      Bretonul întinerește

       

      Pe lista de coafuri care întineresc se află și cele cu breton. Bretonul adaugă o notă de ținerețe lookului tău și poate ascunde anumite semne de îmbătrânire. Spre exemplu, dacă ai riduri pe frunte care te nemulțumesc, până ajungi la medicul estetician, poți să-l acoperi cu ajutorul bretonului.

       

      Un alt mod prin care bretonul întinerește este prin accentuarea ochilor și a celorlalte trăsături faciale. Practic, accentul va cădea pe partea inferioară a feței și astfel ochii vor fi cei care ies cel mai mult în evidență. Dacă vei completa lookul cu gene accentuate, rezultatul va fi unul spectaculos.

       

      Bineînțeles, bretonul îți oferă posibilitatea de a adăuga textură și volum coafurii tale și îți va încadra chipul într-un mod foarte frumos, în timp ce te întinerește.

      Tunsorile asimetrice

      Tunsorile asimetrice

       

      Bineînțeles, nu puteam să omitem tunsorile asimetrice din lista de coafuri care te întineresc. Tunsorile asimetrice sunt tunsori îndrăznețe, asociate adesea cu persoanele foarte tinere. Îți recomandăm să ai suficientă încredere și să încerci măcar o dată o astfel de tunsoare.

       

      Tunsorile asimetrice sunt neconvenționale și adaugă o notă de modernitate și originalitate lookului tău. Cu ajutorul lor, poți obține o înfățișare mai tânără și mai dinamică.

       

      Unul dintre motivele pentru care tunsorile asimetrice întineresc este faptul că acestea creează un joc vizual care distrage atenția de la eventuale semne ale îmbătrânirii. O tunsoare neobișnuită poate sublinia anumite trăsături ale feței tale sau chiar poate crea un efect vizual de lifting.

       

      Bineînțeles, tunsorile asimetrice adaugă volum și textură, ceea ce lipsește de multe ori tunsorilor pentru femei de 40 de ani și mai mult. Tunsorile asimetrice sunt versatile și pot fi adaptate în funcție de lungimea părului, tipul de păr și stilul personal.

      Culori de păr care te întineresc

      Culori de păr care te întineresc

       

      Nu doar tunsorile și coafurile au puterea de a te întineri, ci și culoarea părului. Dacă nu te-ai gândit la acest aspect până acum, îți vom prezenta în continuare principalele culori pe care le poți folosi pentru a părea mai tânără, prin evidențierea trăsăturilor și iluminarea tenului.

      Păr blond ondulat

      În topul culorilor care te întineresc se află blondul și nuanțele pastelate. Alege împreună cu un specialist subtonul de culoare ce se potrivește cel mai bune nuanței pielii tale și te vei bucura de un ten mai luminos și un aspect mai tânăr. Culorile deschise reflectă lumina și astfel tenul pare și el mai luminos, mai tânăr, iar semnele de îmbătrânire nu mai ies în evidență.

      Păr blond ondulat image

      Dacă nu vrei să îți decolorezi părul, atunci optează pentru nuanțe de șaten deschis sau auriu. Acestea adaugă căldură părului și chipului și evidențiază textura părului, făcându-l să pară mai sănătos și mai tânăr.

      Păr creț maro

      Știai că și șuvițele te pot întineri? Acestea creează o iluzie optică și astfel te ajută să ascunzi semnele de îmbătrânire. Mai mult, datorită jocurilor de culoare ce vor conferi volum părului tău, atenția va fi atrasă asupra lui, nu asupra chipului.

      Femeie care se tunde la coafor

      Coafuri care întineresc: diverse metode de coafare

       

      După ce ți-am prezentat principalele culori și tunsori care te întineresc și care te pot avantaja, este momentul să discutăm și despre metodele de coafare care îți pot șterge câțiva ani de pe chip. Sunt coafuri ușor de realizat, chiar la tine acasă, de care cu siguranță te vei îndrăgosti.

       

      Femeie cu păr ondulat

      Coafuri care întineresc în funcție de forma feței

       

      Alegerea unei coafuri potrivite în funcție de forma feței te va ajuta să pari mai tânără și să te simți mult mai bine. Iată ce fel de coafuri se potrivesc fiecărei forme de față.

       

      Fața rotundă: cele mai potrivite coafuri sunt cele cu un aspect alungit, cum ar fi un bob asimetric sau cu volum în partea superioară. De asemenea, poți încerca și tunsori cu gheruțe pe păr mediu, sau o tunsoare franjurată pe păr mediu.

       

      Fața ovală: dacă ai o asemenea formă a feței, te poți considera norocoasă, întrucât este versatilă și te poți coafa în numeroase moduri. Optează pentru un breton lung sau ușor ondulat. Părul scurt sau mediu, într-o varietate de texturi, este și el potrivit.

      Femeie blondă cu părul drept și ochelari

       

      Fața pătrată: pentru un efect de întinerire, scopul coafurilor alese este să ofere volum în partea superioară și câteva șuvițe de tip scări pe conturul feței. Alege coafurile cu bucle lejere pentru a-ți îndulci trăsăturile și pentru a arăta mai tânără.

       

      Fața alungită: este important să eviți coafurile alungite. Alege un bob sau un lob (long bob) cu volum lateral, care poate crea iluzia unei fețe mai echilibrate. Bretonul sau scările pot adăuga și ele un efect de întinerire.

       

      Fața inimă: dacă ai o astfel de formă de față, optează pentru coafuri care adaugă volum în zona bărbiei și părții laterale a feței. Spre exemplu, coafurile cu bucle care încep de la nivelul bărbiei pot crea un echilibru plăcut și pot întineri aspectul.

      Femeie cu părul lung ondulat

       

      Așa cum poți observa, coafurile care se potrivesc formei feței tale te pot și întineri. Consultă un stilist pentru a primi sfaturi personalizate și pentru a alege coafuri care te întineresc.

       

      Intră pe blogul Philips și descoperă cum poți realiza coafuri cu uscatorul si placa de par.

      Tunsori care te întineresc în funcție de textura părului

       

      Te-ai întrebat vreodată de ce tunsoarea pe care ai ales-o pare să îți adauge câțiva ani pe chip? Unele tunsori se potrivesc doar anumitor texturi de păr, de aceea este important să alegi corect, pentru ca, în final, să realizezi și coafuri care te întineresc.

      Femeie cu părul lung ondulat

       

      ● Părul drept: dacă ai părul drept, optează pentru un bob clasic sau un lob cu vârfurile ușor înclinate către interior, pentru a adăuga volum. Profită că ai părul drept și tunde-ți și bretonul, pentru un aspect tineresc.

      Femeie care se coafura la coafor

       

      Părul ondulat: coafurile cu stratificare (gheruțe, scări și așa mai departe) pot evidenția frumusețea naturală a buclelor tale și pot adăuga volum. Adoptă cât mai des stilul beachy waves și te vei bucura de un aspect tineresc.

      Femeie cu părul lung ținând ochelari

       

      ● Părul creț: optează pentru coafuri și tunsori care definesc buclele. Întotdeauna alege o tăietură dreaptă, pentru a te bucura de volumul natural al părului.

      Femeie cu părul lung și creț printre copaci

       

      ● Părul fin: acest tip de păr are nevoie de volum și textură pentru un aspect tineresc. Optează pentru o tunsoare în scări sau, dacă ai curaj, pentru un pixie cut. Coafează-te cât mai des cu bucle.

      Femeie cu păr scurt și machiată

       

      Intră pe blogul Philips și află cum alegi cea mai buna placa de par, în cazul în care dorești să îți îndrepți părul sau să realizezi coafuri lejere.

      Îngrijirea adecvată a părului îl menține sănătos și tânăr

       

      După ce ți-am prezentat ce tipuri de coafuri care întineresc poți alege, este momentul să îți spunem și cum poți să îți menții părul cât mai frumos, sănătos și tânăr. Un păr strălucitor și sănătos te va întineri fără să faci mari eforturi. La capătul opus, un păr tern, cu vârfuri despicate, o să îți adauge câțiva ani pe chip.

      Femeie cu părul drept care își aruncă părul

       

      Iată cum îți poți proteja părul și cum îl poți menține tânăr:

       

      ● Utilizează șampon, balsam și mască adecvate scalpului și tipului tău de păr.

      ● Nu spăla niciodată părul cu apă fierbinte.

      ● Măcar o dată pe săptămână, lasă masca de păr să acționeze minimum jumătate de oră.

      ● Fă-ți analizele și află dacă ai anumite carențe de vitamine și minerale care pot afecta și părul.

      ● Folosește aparate de coafat moderne, cu tehnologii de ultimă generație.

      Femeie cu părul blond lung și drept și căști

       

      Tehnologia Philips SenseIQ, încorporată pe aparatele de coafat Philips, îți menține părul sănătos, frumos, strălucitor și tânăr, fără un efort prea mare. Fiecare aparat de coafat din gama SenseIQ are un microprocesor inteligent care adaptează temperatura în funcție de nevoile părului tău. Astfel, vei obține coafura dorită fără să îți deteriorezi părul, care va arată frumos, sănătos și tânăr.

       

      Descoperă Gama de îngrijire a părului Philips SenseIQ.

      Philips Straightener 8000

       

      Așadar, dacă vrei să arăți cât mai bine, alege coafuri care te întineresc și ai grijă de părul tău folosind produsele de îngrijire și styling adecvate.

      Citește în continuare

      You are about to visit a Philips global content page

      Continue

      Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.