0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Software şi drivere

  Este important ca la intervale regulate să actualizezi produsul conform celei mai recente versiuni software pentru a putea beneficia de toate îmbunătăţirile, funcţiile noi dar și optimizările de funcționalitate și stabilitate.

  Unde găsesc numărul de model al produsului ?
  Cum găsesc numărul produsului
  Unde pot găsi numărul produsului meu?
  Oferă-ne detalii despre produsul tău şi îţi vom arăta unde poţi găsi numărul produsului.
  Dacă ai produsul la îndemână, te rugăm să alegi grupul şi categoria de produse mai jos.
  Care sunt locaţiile numerelor de produs pe dispozitivele noastre

  Cum găsești soluţia software potrivită pentru produsul tău

  1. În câmpul de căutare, introdu numărul de model al produsului sau caută produsul folosind căutarea după categorie. Apasă aici pentru a vedea cum poţi găsi numărul de model al produsului tău.

  2. Dacă foloseşti câmpul de căutare pentru a găsi produsul, primul rezultat afişat ar trebui să fie pagina de asistenţă. Dacă foloseşti căutarea după categorie, după ce ai selectat produsul, vei fi direcţionat automat către pagina de asistenţă pentru respectivul produs.

  3. Compară numărul versiunii soluţiei software oferite cu cel al versiunii instalate deja pe produsul tău pentru a verifica dacă se impune o actualizare a software-ului. Sugestie: Versiunea actuală de software poate fi regăsită în meniurile majorităţii produselor. Pentru televizoare, de regulă poţi selecta “Meniu” > “Configurare” > “Software” > “Software actual” pentru a vedea versiunea actuală de software. Instrucţiunile pentru verificarea acestui aspect se regăsesc în instrucţiunile de instalare pentru software (care se află pe aceeaşi pagină cu software-ul).

  4. Dacă în secţiunea de asistenţă este disponibilă o versiune mai nouă, descarcă fişierul şi salvează-l pe calculatorul personal. Notă: Actualizarea software este de obicei un fişier zip comprimat, pentru a cărui decomprimare vei avea nevoie de un software special (de ex. Winzip sau WinRar).

  5. Citeşte cu atenţie şi respectă instrucţiunile de instalare pentru a instala cu succes software-ul.

  Întrebări frecvente

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.