0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Cum să alegi cea mai bună periuţă de dinţi electrică pentru tine

  Descoperă mai multe despre cea mai bună periuţă de dinţi Philips Sonicare pentru bugetul tău şi rezultatele dorite de igienă orală.  

  Descoperă mai multe despre cea mai bună periuţă de dinţi Philips Sonicare pentru bugetul tău şi rezultatele dorite de igienă orală.

  Aşadar, doreşti să cumperi o periuţă de dinţi electrică. Cu atât de multe opţiuni disponibile, poate fi dificil să-ţi dai seama care este cea mai bună periuţă de dinţi electrică pentru cerinţele tale.

   

  La Philips Sonicare, ne considerăm experţi în domeniu. Creăm astfel de periuţe de circa 25 de ani, aşa că dorim să îţi împărtăşim câteva sfaturi care te vor ajuta să găseşti cea mai bună periuţă de dinţi electrică pentru tine.

   

  Primii paşi...

   

  Când vine vorba de igiena orală, periuţele de dinţi electrice se axează în principal pe trei lucruri: îndepărtarea plăcii bacteriene, sănătatea gingiilor şi albire. Aşa că un bun punct de început atunci când faci o alegere este să decizi asupra cărui aspect vrei să te concentrezi – iar noi te ajutăm în acest sens.

   

  Odată ce te-ai decis asupra acestui punct, te vom îndruma cum să alegi cea mai bună periuţă de dinţi Philips Sonicare pentru tine, indiferent de buget.

   

  Sfat: nu vrei să faci compromisuri în niciun aspect al igienei orale? Vestea bună este că nici nu trebuie. Avem acum o periuţă de dinţi care face totul.

  Vreau cea mai bună periuţă de dinţi electrică… pentru îndepărtarea plăcii bacteriene

  De ce este importantă îndepărtarea plăcii bacteriene?

   

  Probabil nu este nevoie să îţi spunem, dar placa bacteriană este inamicul numărul unu al sănătăţii orale. În timpul zilei se acumulează pe dinţi şi între aceştia. Duce la tartru, carii şi afecţiuni gingivale, aşa că trebuie îndepărtată zilnic pentru a-ţi menţine dinţii sănătoşi.

   

  Trebuie să te concentrezi asupra îndepărtării plăcii bacteriene dacă observi:

   

  • Depuneri de placă bacteriană pe linia gingiilor
  • O senzaţie aspră pe dinţi
  • Medicul dentist observă semne de carii


  Când vine vorba de combaterea plăcii bacteriene, periuţele de dinţi electrice Philips Sonicare schimbă regulile jocului. Periuţele noastre asigură 31.000 de mişcări de periere pe minut, oferindu-ţi echivalentul unei luni de periaj manual în doar două minute.

   

  Mişcările sonice puternice transformă pasta de dinţi în microbule, care pătrund adânc în spaţiile interdentale şi de-a lungul gingiei pentru curăţare delicată, eficientă.

  Cea mai bună periuţă de dinţi electrică a noastră pentru combaterea plăcii bacteriene şi îngrijirea gingiilor:

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

  De ce: îndepărtează până la de 10 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală. În plus, senzorul de presiune te anunţă dacă aplici prea multă presiune pe gingii.

  Cea mai bună periuţă de dinţi electrică a noastră dacă doreşti să ţii placa bacteriană sub control:

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

  De ce: elimină de până la 6 ori mai multă placă bacteriană decât o periuţă de dinţi manuală.

  Vreau cea mai bună periuţă de dinţi electrică… pentru îngrijirea gingiilor

  De ce este importantă sănătatea gingiilor?


  Sănătatea orală nu se reduce doar la dinţi sănătoşi. Gingiile sănătoase sunt fundaţia unei cavităţi bucale sănătoase.

   

  Dacă observi sânge în pasta de dinţi după periaj, poţi ava simptome timpurii de gingivită. Netratată, aceasta poate duce la afecţiuni gingivale şi poate avea şi implicaţii mai grave asupra sănătăţii. Detectată timpuriu, gingivita este uşor de tratat şi de prevenit în rutina zilnică.

   

  Trebuie să te concentrezi asupra sănătăţii gingiilor dacă observi:

   

  • Gingii care sângerează
  • Umflare sau iritaţii după folosirea aţei dentare
  • Sânge în pasta de dinţi după periaj

   

  Dacă medicul dentist ţi-a semnalat această problemă, periuţele noastre de dinţi pentru sănătatea gingiilor te pot ajuta să le readuci în cea mai bună formă.

   

  Când vine vorba de menţinerea gingiilor sănătoase, folosirea aţei dentare este doar un aspect al poveştii. Curăţarea delicată a gingiilor le stimulează şi întinereşte, îmbunătăţind circulaţia. Cu Philips Sonicare, sănătatea gingiilor se poate îmbunătăţi în doar două săptămâni¹. Foloseşte periuţa de dinţi pentru sănătatea gingiilor cu capul de periere AdaptiveClean; acesta se adaptează la contururile dinţilor şi gingiilor pentru o curăţare în profunzime, dar delicată.

  Cea mai bună periuţă de dinţi electrică a noastră dacă îţi doreşti o curăţare delicată şi totuşi eficientă a gingiilor:

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

  De ce: dispune de moduri Massage şi Gum Care pentru a stimula gingiile şi a îndepărta de până la 6 ori mai multă placă bacteriană de pe linia gingiilor*.

  Vreau cea mai bună periuţă de dinţi electrică… pentru albirea dinţilor

  De ce este importantă albirea dinţilor?

   

  Dinţii mai albi nu sunt doar o chestiune cosmetică, îţi pot creşte şi încrederea în tine. Petele de la alimente şi băuturi, precum ceai, cafea şi vin roşu se depun pe dinţi în fiecare zi şi trebuie îndepărtate pentru a opri decolorarea.

   

  Trebuie să te concentrezi asupra albirii dinţilor dacă:

   

  • Observi decolorarea dinţilor
  • Bei mult ceai, cafea şi/sau vin roşu
  • Vrei să ai mai multă încredere în zâmbetul tău

   

  Dacă vrei să dezvălui un zâmbet mai sănătos, folosirea unei periuţe de dinţi Philips Sonicare cu un cap de periere pentru albire te poate ajuta să îndepărtezi petele de suprafaţă.

   

  Capul de periere DiamondClean are în centru peri aşezaţi des în formă de diamant, care pot ajuta şi la menţinerea rezultatelor tratamentelor de albire.

  Cea mai bună periuţă de dinţi electrică a noastră dacă îţi doreşti dinţi mai albi în doar o săptămână:

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

  De ce: îndepărtează petele acumulate de cafea, ceai, vin roşu, ţigări şi tutun în doar o săptămână şi dispune de 5 moduri, un toc de transport cu încărcare prin USB şi un pahar de încărcare elegant.

  Cea mai bună periuţă de dinţi electrică a noastră dacă îţi doreşti albire delicată şi totuşi eficientă:

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

  De ce: asigură dinţi mai albi şi mai curaţi într-o săptămână** cu capul nostru de periere DiamondClean.

  Poate îţi doreşti o îngrijire completă?

  Vestea bună este că nu trebuie să alegi să te axezi asupra unui singur beneficiu al igienei orale; poţi să le obţii pe toate trei cu o singură periuţă de dinţi electrică.

  Philips Sonicare DiamondClean Smart Silver HX99 Product in Use Photo

  DiamondClean Smart este cea mai bună periuţă de dinţi a noastră, asigurând îngrijire completă.

   

  • Ataşează capul de periere Premium Clean pentru a îndepărta de până la 10 ori mai multă placă bacteriană din zonele greu accesibile*, pentru o curăţare pe care o poţi vedea şi simţi.
  • Când vine vorba de albirea zilnică a dinţilor, această periuţă asigură cele mai bune rezultate, îndepărtând cu până la 100 % mai multe pete în doar 3 zile atunci când este folosită cu capul nostru de periere Premium White.**
  • Te poţi totodată aştepta şi la cea mai bună îngrijire a gingiilor. S-a dovedit clinic că DiamondClean Smart asigură o reducere a inflamării gingiilor de până la 100 %* – ataşează capul de periere Premium Gum Care pentru curăţare delicată şi precisă de-a lungul liniei gingiilor.

   

  În plus, se conectează la aplicaţia noastră pentru a-ţi oferi îndrumări personalizate şi a te ajuta să obţii rezultatele dorite de igienă orală. Este soluţia completă de igienă orală.

  Cea mai bună periuţă de dinţi electrică a noastră dacă îţi doreşti curăţare optimă:

  Din păcate, acest produs nu mai este disponibil

  De ce: DiamondClean Smart are nişte parteneri utili: aplicaţia conectată şi suita de senzori inteligenţi. Aceasta urmăreşte zonele periate, zonele omise şi zonele care necesită mai multă atenţie. Elimină cu până la 100 % mai multe pete în 3 zile**, îndepărtează de până la 10 ori mai multă placă bacteriană* şi lasă gingiile de până la 7 oi mai sănătoase în 2 săptămâni*.

  ¹ În 2 săptămâni, Philips Sonicare Flexcare Platinum îmbunătăţeşte cu până la 200 % sănătatea gingiilor comparativ cu o periuţă de dinţi manuală

  * Faţă de o periuţă de dinţi manuală

  ** comparativ cu o periuţă de dinţi manuală, folosind o marcă de top de pastă de dinţi pentru albire

  Rutina noastră de îngrijire în cinci paşi pentru un zâmbet sănătos

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.