1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Philips AVENT - Is my baby getting enough milk?

  Oare primeşte bebeluşul meu suficient lapte?

  Majoritatea mamelor pot alăpta cu succes şi pot produce lapte suficient pentru bebeluşii lor. Însă poate fi dificil să estimezi cât lapte consumă bebeluşul tău la fiecare masă. Aşadar, iată câteva semne simple care îţi spun dacă bebeluşul tău este hrănit bine:

  • Bebeluşul tău se ataşează şi suge bine
  • Bebeluşul tău se hrăneşte de cel puţin 6 - 8 ori într-o perioadă de 24 de ore
  • Micuţul tău este activ şi alert când este treaz şi mulţumit după hrănire
  • Schimbarea frecventă a scutecelor

  Bebeluşii au tendinţa să piardă din greutate după naştere, însă bebeluşii alăptaţi iau de regulă din nou în greutate la vârsta de aproximativ 2 săptămâni, iar apoi ar trebui să ia de la 0,1 la 0,2 kg pe săptămână. Creşterea în greutate poate să apară în reprize, aşadar este mai bine să nu îţi cântăreşti bebeluşul prea frecvent.

  Dacă bebeluşul tău are o greutate mică la naştere (sub 2,250 kg) sau dacă ai avut o naştere dificilă, solicită ajutorul medicului tău pentru a te ajuta să stabilești alăptarea şi să verifici greutatea bebeluşului tău în primele săptămâni.

  Philips AVENT - Is my baby getting enough milk?

  Te rugăm să fii conştientă de faptul că informaţiile oferite în aceste articole sunt doar sfaturi cu caracter general şi nu trebuie considerate în niciun caz ca un substitut al sfaturilor medicale de specialitate. Dacă tu, familia sau copilul tău prezentaţi simptome sau condiţii grave sau persistente, apelează la asistenţă medicală de specialitate. Philips Avent nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio daună care ar putea rezulta în urma utilizării informaţiilor furnizate pe acest site web.

  Produse corelate

  Sfaturi corelate

  Alăptarea în public

  Alăptarea în public

  Beneficiile alăptării pentru sănătate

  Beneficiile alăptării pentru sănătate

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.