Condimente dupa gust: sare, fulgi de chili, rozmarin și oregano
Indicaţii
1. Aşezaţi cartofii tăiaţi cuburi in vasul aparatului cu 2-3 linguri cu ulei şi setaţi din MENU programul FRY pentru 20 de minute. Amestecaţi ocazional.
2. În ultimele 5 minute adăugaţi baconul, pătrunjelul şi ceapa verde feliate mărunt.
3. La terminarea programului, condimentaţi după gust cu sare, fulgi de chili, rozmarin sau oregano si amestecaţi totul pentru uniformizarea gustului.
4. Treceți brânza de oaie prin razatoare, adăugaţi ouale şi smântâna şi omogenizaţi. Turnați compoziția rezultată peste cartofii prajiţi.
5. Setaţi apoi programul BAKE la o temperatura de 180 grade, pentru 20 de minute.
6. La finalizarea programului lăsați cartofii pe functia KEEP WARM, pentru a se menține calzi.