1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Cum conectez mânerul Sonicare 9900 Prestige la aplicaţia Sonicare?

  1. Descarcă pe smartphone aplicaţia Sonicare.
   
  1. Asigură-te că funcţia Bluetooth a smartphone-ului este activată, apoi ia periuţa de dinţi pentru a o activa (luminile periuţei ar trebui să se aprindă).
   
  1. Deschide aplicaţia. Urmează configurarea asistată, inclusiv asocierea cu periuţa de dinţi. Activează serviciile de localizare dacă doreşti ca sincronizarea să se realizeze automat.
   
  1. Creează-ţi un cont prin intermediul aplicaţiei. Dacă ţi se solicită, actualizează firmware-ul pentru a accesa cele mai recente funcţii.
   
  1. Eşti pregătit(ă) pentru prima ta experienţă conectată! Asigură-te că sincronizezi în mod regulat periuţa de dinţi cu aplicaţia, astfel încât să nu pierzi niciodată îndrumările şi recomandările actualizate.
  Pentru sincronizare automată (recomandată): Acordă permisiunea pentru locaţie în timpul configurării aplicaţiei. Astfel, telefonul tău ştie când se află în raza de acţiune a periuţei de dinţi şi îţi poate reîmprospăta datele de periere fără efort.
  - Pentru sincronizare manuală: Asociază şi conectează periuţa de dinţi cu aplicaţia la fiecare câteva săptămâni. În acest fel, progresul tău şi îndrumările şi recomandările pe care le primeşti vor rămâne la zi.

  Notă: Asigură-te că ai activat Bluetooth pe telefon, astfel încât datele tale privind periajul să poată fi transferate în aplicaţie. Pentru informaţii despre motivul colectării datelor privind periajul, consultă Declaraţia de confidenţialitate Sonicare în timpul configurării aplicaţiei.

  Informaţiile de pe această pagină se aplică următoarelor modele: HX9992/11 , HX9992/12 .

  Înregistrează-ţi produsul
  Înregistrează-ţi produsul

  Fii la curent cu acoperirea garanţiei produsului

  Califică-te pentru cashback, cadouri şi oferte speciale

  Obţine acces uşor la asistenţă pentru produse

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.